Le Petit Marseillais - Losion za telo

11:41

Pošto su u naše parfimerije stigli Le Petit Marseillais proizvodi pravo je vreme da kažem mešto malo o jednom od njihovih proizvoda koji imam već par meseci. Dobila sam ga odavno, ali nisam htela da pišem o njemu dok ne vidim da je pušten u prodaju. Ako vas zanima da li vredi izdvojiti novac za ovaj proizvod, nastavite da čitate. :)


Proizvod dolazi u plastičnoj ambalaži od 250 ml. Pakovanje je belo, ali je preko svakog zalepljen omot u drugoj boji. Onaj koji ja imam je roze i namenjen je veoma suvoj koži. Kada otvorite pakovanje na njemu se nalazi zaštitna folija, tako da ste sigurni da niko nije isprobavao losion pre vas.

Losion je bele boje i gušće teksture. Lako se razmazuje po telu, ali se i troši malo brže od ostalih, baš zato što je gust. Što se nege tiče, ona je sasvim solidna. Moja koža je normalna i ne zahteva dodatnu negu, posebno ne u ovom periodu kada je prošla zima. Kada namažem losion, upije se odmah, što je meni jako bitno, jer nisam neki ljubitelj mazalica za telo, tako da ne volim dugo da čekam da se proizvod upije. Više je vodenast tako da ne ostavlja masni trag na koži, već je posle njega samo nežna i glatka. Nisam sigurna da bi stvarno bio odličan i za veoma suvu kožu, jer ne pruža baš toliku negu, ali za ovaj letnji period koji dolazi, mislim da će biti odličan.


Kao što sam rekla, moja koža ne zahteva dodatnu negu, pa kada koristim losion radim to samo da bih cela zamirisala. :) To je ono što mi se naaajviše sviđa kod ovog losiona i što ga izdvaja u moru drugih koje imam. Miris je neverovatan! Ne znam kako bih ga detaljnije opisala, osim što mogu da kažem da miriše slatkasto. Na neko voće ili cveće. Kada pomirišete ambalažu miris je prejak, ali kada ga namažete ostaje samo blagi miris koji se jako dugo zadržava.

Evo i sastava:


Cena proizvoda je oko 500 dinara i za sad se mogu pronaći u Dm-u. Pored losiona ja imam i šampon i masku za kosu, tako da na osnovu celokupnog iskustva mislim da zaista vredi izdvojiti novac za njihove proizvode, posebno za losion, koji je moj favorit!

Jeste li već probali Le Petit Marseillais proizvode? Kako vam se čine?

You Might Also Like

26 коментара

  1. Kupila sam gel za tuširanje i za sada mi se jako, jako sviđa. Htjela sam da kupim i losion, ali sam, moram da priznam, čekala da pročitam par recenzija, jer ih stvarno imam mnogo i još jedna mazalica mi ne treba. Čini se da će losion ubrzo biti moj :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Retko kome losioni stvarno trebaju, mislim da ih vecina nas kupuje jer su se pojavili neki koje nismo probali. :D Neces se pokajati za ovaj, odličan je. :)

      Delete
  2. imam zasad samo gel z tuširanje (s mlijekom slatkog badema) i jako mi se sviđa ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uuu, taj definitivno kupujem, bademe ne volim, ali miris taj obožavam.

      Delete
  3. Kod nas u BiH su takodje dosli prije par mjeseci i zasad imam nekoliko gelova za tusiranje i tu kremu sto ti imas,samo je moja na pumpicu. Kako je od smokve, a obozavam sve sto ih ima i mirise na njih, morala sam je probati. Meni se dopada i divno mirise, kao i gelovi za tusiranje. obozavam onaj od badema i plavi koji mirise nekako morski i svjeze.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam viđala da kod nas ima ovog na pumpicu, ali nadam se da će uskoro stići. Meni je ona uvek praktičnija od ovakvog pakovanja. Još to za tuširanje nisam probala, moraću prvom prilikom.

      Delete
  4. Nisam probala jos uvek nista od LPM, ali moram da priznam da si me zainteresovala sa ovim losionom, dopada mi se izgled strukture a i pakovanje je privlacno, bas me zanima kakav je sampon kao i maska za kosu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odlični su i šampon i maska, ali je losion ipak moj favorit. Za moje jako oštećene krajeve ova maska koju imam je malo blaga. :)

      Delete
  5. Imala sam njihovu masku za kosu koju sam donela iz Grčke pre par god. :) Nisam znala da se pojavilo kod nas - kul

    ReplyDelete
    Replies
    1. Od pre par dana ga ima, barem ja nisam primetila da je ranije stigao.

      Delete
  6. Nisam probala, ali moraću. Uvek sam u potrazi za losionom čiji će miris na mojoj koži ostati duže od 10 min. :)

    ReplyDelete
  7. Interesantno,mozes li mi reci ko uvozi ove proizvode?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno ne znam, ja sam ih dobila sa promocije koju su oni organizovali tako da na ambalaži ništa ne piše što se uvoznika tiče.

      Delete
  8. Ja sam, takodje, iz Grcke dobila prosle godine njihovu masku za kosu od jasmina i skroz sam zadovoljna. Tekstura joj je dosta gusta i bas dugo traje

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uh, ta od jasmina verovatno prelepo miriše. Ova koju ja imam miriše na med, tako da je obožavam.

      Delete
  9. Pa mogla bih masku za kosu da probam jer mi to trenutno najviše treba.
    Hvala za info, obratiću pažnju na La Petit Marseillais.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imaju dosta proizvoda, koliko sam ja ukapirala, tako da će ti neki na kraju sigurno završiti u korpi. :)

      Delete
  10. Ništa nisam probala ali jedva čekam posetu DM-u :D

    ReplyDelete
  11. Gledala i mirisala gelove za tuširanje, ali još ništa nisam probala, a vjerovatno ću od njih početi. Zanimaju me šamponi i maske za kosu, ali neka čekaju, nisu još na redu :D
    Ali opet, ovi proizvodi imaju nekako zanimljiva pakovanja pa sve privlači, ne samo navedeno :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koliko mi se samo puta desilo da kupim nešto jer privlači pakovanje. :D
      Probaj nešto, obavezno. Ja sam zadovoljna svime. :)

      Delete
  12. Koristila sam pre njihove proizvode, najviše gelove za tuširanje, donosili su mi iz inostranstva. Nisam znala da su se pojavili od nas, izgleda da naše tržište napreduje baš. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa red je i bio da dođu kod nas posle toliko vremena. :) Sreća pa nam je stiglo mnogo toga, a ne samo dva mirisa i to je to. :)

      Delete

Hvala što komentarišete :)