New in #2

16:02

Prvi 'new in' post sam objavila krajem marta i pošto je već prošlo mesec dana, došao ke red na još jedan takav post. Dok sam slikala shvatila sam da je ovo definitivno bio mesec kupovine proizvoda za kosu i to sasvim slučajno.


Počeću od dekorative jer je, za moje pojmove, ima jako malo. 


Tu je jedan bronzer i jedan hajlajter. Oba su Essence, prvi je kupljen jer sam ga pronašla po ceni od 139 dinara, nije da mi je potreban, ali za tu cenu nisam mogla, a da ne kupim. Nisam ga koristila do sada nijednom, tako da još uvek nemam neke utiske. Što se hajlajtera tiče, on je iz nove kolekcije Love letters i baš mi se dopada. Nije preterano pigmentovan tako da sa ovim proizvodom ne možete preterati ukoliko još niste vešti u stavljanju istog.

Ovog meseca sam kupila samo jednu senku i to sasvim slučajno. U pitanju je L’orealova senka u prahu, u nijansi Burning black. Dugo sam gledala ove senke, a ovu sam pronašla za 300 dinara. Nažalost bila je samo ova jedna nijansa, inače bih kupila sve koje postoje. Odlična je!


NYX jumbo olovka je stvar koju sam kupila zbog mnooogo pročitanih recenzija. Slažem se da je super, ja je koristim kao bazu za belu senku ili šljokice. Boje su mnogo jače kad se stave preko nje. Preporučujem je svima!


Essence jumbo stick sam kupila istog dana kad se pojavio. Zbog njih sam i jedva čekala celu tu kolekciju. Što se mene tiče, ovo je potpuni promašaj. Kupila sam odmah obe nijanse, ali mi se ne sviđaju. Kada se stave izgledaju kao neki slabiji sjaj, a nijanse su skroz slične jedna drugoj. Ipak veliku prednost dajem Deborinim stikovima, koji su mnogo bolji od ovih i koje obožavam.

Maybelline ruž za koji ne znam nijansu. Dosta je drečaviji uživo nego što je na slici. Volim ga jako i jedno što mi smeta je što ima slatkasti miris, ja ne volim kada nešto što mažem na usta ima neki miris i ukus.

Essence Glow, balzam u boji. Nisam ga mazala puno puta jer mi nije nešto posebno. Ok je proizvod, ali me više podseća na sjaj nego na labelo, a sjajeve baš nešto i ne volim.

L’oreal ruž – žali bože pare. Super je on, kremast je, ne isušuje usta i slično, ali ova nijansa nikako nije za mene. Nemam pojma zašto sam je uopšte i kupila. Ne stoji mi nikako.

Blistex labelo je poslednja stvar koja mi je u životu trebala. Kupljen je zbog mnogo recenzija. Sviđa mi se kako neguje, jedan od boljih koje sam probala. Ali mi se ne sviđa što ima sladak ukus kada se namaže. Ostajem verna Eucerin labelu koje je bez ukusa i mirisa.

Pošto sam do sada slabo koristila karmine rešila sam da to promenim, pa sam počela sve više da ih kupujem. U Avonu je ponuda stvarno odlična, a pošto nisam mogla da se odlučim koje hoću, naručila sam dvadesetak testera, pa ću se na kraju valjda odlučiti.


To je to što se šminke tiče, sada prelazim na lakove za nokte. 


China glaze u nijansi Lubu heels, sviđa mi se nijansa, ali moram da priznam da je malo lepša u bočici nego kada se namaže.

O.P.I lak u nijansi To hot pink to hold ‘em. Lak ko lak, dobar je i nijansa mi se sviđa. Jedina mana je što je potrebno oko tri sloja da bi bio u nekoj manje providnoj nijansi.

Malena lak koji sam kupila iz radoznalosti. Nisam očekivala ništa po ceni od 120 dinara, ali me je baš prijatno iznenadio. Sa dva sloja se dobije potpuna pokrivenost, a i nijansa mi je super.

Vitamin AD kapi mi služe za zanoktice i nokte. Koristim ih svakodnevno za zanoktice, a mažem ih na cele nokte svakog puta kada skinem lak. Za sad mi super pomažu u oporavku noktiju.


Nivea mini pakovanja kupke, dezodoransa i mleka za telo sam dobila. Kupka i desodorans su mi odlični i sigurno ću kupiti veća pakovanja, a testere mleka još nisam probala.

Pošto ste već imali prilike da čitate o nekim Hemel proizvodima, znate das u me kontaktirali za saradnju i poslali par krema. Ovih dana ćete moći da čitate i o preostale dve kreme, jedna je za lice, a druga za pete.


I prelazim na stvari za kosu, kojih ovog puta ima najviše.


Garnier balzam sam kupila jer je dosta hvaljen. Pridružujem se hvalospevima, odličan je stvarno. Jedina mana je što se malo brže troši od ostalih balzama koje imam. On mi je najbolji za dubinsku hidrataciju i sigurno ću nastaviti da ga kupujem.

Gliss Total Repair je trenutno na akciji u Dm-u i košta 125 dinara. Nisam puno očekivala od njega, jer mi takve stvari obično ništa ne urade na kosi, ali me je iznenadio. Super stvar i napraviću zalihe dok je jo akcija. Standardna cena je 175 dinara, ako se ne varam.

Swiss o par masku kupujem često jer mi je odlična. Više volim onu sa medom i d- pantenolom, ali ovoga puta je nije bilo, pa sam uzela ovu.


Macadamia kremu ne kupujem prvi put, već se našla i u mojim favoritima. Odličan proizvod za oštećene krajeve kao što su moji. Preporučujem se svima.

Šampon i maska su deo mini seta, bilo je tu još i ulje u kesici, ali sam ga negde zagubila. Već sam koristila obe stvari, ali sad sam uzela ponovo, čisto da se prisetim koliko su mi odgovarali pre nego što uzmem veće pakovanje.


Syoss proizvode inače retko kupujem. Kada su se pojavili koristila sam samo njih, ali su mi brzo dosadili. Sada je u Dm-u bila akcija, uz kupljena tri proizvoda se dobijao fen, tako da sam to iskoristila. Pošto mi ništa nije trebalo, kupila sam sva tri proizvoda iz Oleo Intense linije. Šampon i balam nisam koristila, a pošto imam previše otvorenih, ovi neće doći na red u narednih par meseci. Tretman u spreju sam koristila, kao što vidite i baš mi se dopada. Kosa se lakše raščešlja, krajevi su mekši i štiti od toplote. Kupiću ga ponovo sigurno.


Kada sam kupila ovo u Dm-u saznala sam da se na toj akciji u Liliju dobija mini presa za kosu. Nisam mogla da izdržim, a da ne kupim i tamo. Ovaj put sam kupila lak za kosu, to je jedina stvar koja mi je bila potrebna. Inače to jako retko koristim i obično kupim onaj Balea mini, koji mi traje mesecima, ali mi je ovaj mnogo bolji i nastaviću da ga kupujem (doduše jednom godišnje, verovatno, pošto nema sile da ću ga ranije potrošiti).

Farba za kosu još nije isprobana. Pošto se ja više ne farbam, neću je isprobati ja nego sestra. Tako da ćemo videti kakva je.

I poslednja stvar za kosu je maska za kosu. Ni nju nisam koristila jer imam previše otvorenih maski, tako da nemam pojma da li pomaže kod oštećene kose ili ne.


Poslednji proizvod u postu je jedan koji nisam mogla nigde drugo da svrstam, tako da je ostao usamljen. :) Reč je o Avonovom spreju. Koristim onaj od lavande za posteljinu pa sam htela malo da promenim miris. Međutim, ovaj nikako ne može da zameni ovaj od lavande, jer je previše jak da bih ga prskala na posteljinu, miriše na neki parfem. Za sad mi služi za odeću, dok mu ne nađem još neku funkciju.

To bi bilo to što se tiče ovog posta, potrudiću se da u narednom ne bude više stvari za kosu, a da dekorativa zauzme veći deo posta. Kao što vidite, nema nijednog kupljenog mleka za telo niti nečega za negu lica. Rešila da do kraja godine ne kupim nijedan losion, pošto ih imam previše, a da proizvode za lice kupujem samo onda kada potrošim jedan ili više proizvoda iste kategorije. Videćemo hoću li uspeti u tome.

Koristite li neki od ovih proizvoda? Kako vam se čine?

You Might Also Like

24 коментара

  1. joooj kako volim new in postove :D svida mi se sve sto si kupila posebice mini avon ruzevi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oni se i meni najviše sviđaju. Planiram da kupim sve nijanse za koje testeri postoje. :D

      Delete
  2. Lep new in! :3
    Imam bodi sprej, divno mirise! :)
    A u planu imam Macadamia proizvode. :)))
    Mnogo mi se dopadaju ruzevi i balzami i olovke! <3 :D Ali sudeci po tvojim utiscima samo lepo izgledaju.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probaj Deborine, ne samo da lepo izgledaju nego su i mnogo lepi kada se namažu. :)

      Delete
  3. Dobar je post, obuhvata dosta stvari koje me interesuju, cekam recenzije za Syoss :D

    ReplyDelete
  4. Kako je samo slatka slika Avon mini ruževa :D Imam i ja malu hrpicu i baš se sporo troše, a dobro dođu ako želim naručiti više nijansi ruževa, a novčanik negoduje :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sad planiram još da ih naručim, da skupim sve koji postoje. :D

      Delete
  5. ovo je odlično s narudžbom testera ruževa, vjerujem da ih nećeš tako brzo potrošiti :)
    Essence sun club bronzer i ja imam i ovožavam ga, moj je za brinete :)
    Blistex labelo bi voljela i sama isprobati, jer sam čula pohvale :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja verujem da će biti za dosta mazanja, taman doliko da odlučim koji mi se najviše sviđaju. :)
      Ja sam htela za brinete, ali je ostao samo ovaj, bilo je šteta ne uzeti ga. :)
      A Blistex odlično neguje, jedan je od boljih po tom pitanju, jedino što se meni ne sviđa je sladak ukus. :)

      Delete
  6. Koliko kostaju Avon testeri? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kada se kupi više onda je 5 komada 100 dinara, a kada se kupuje manje od pet onda je valjda 30 din jedan. :)

      Delete
    2. I 20 testera je 300din :-)

      Delete
    3. To nisam znala, ja sam ih plaćala po ceni 5 za 100 dinara. :)

      Delete
  7. Koliko su ovi testeri karmina? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kada se kupi više onda je 5 komada 100 dinara, a kada se kupuje manje od pet onda je valjda 30 din jedan. :)

      Delete
  8. Da li mozda znas do kada traju te akcije sa fenom i presom za kosu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam sigurna, ali mislim da traje do kraja meseca.

      Delete
  9. Koji su ovo avon karmini?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sve nijanse onih mat, 5 su ultra color absolut, a 5 ultra color.

      Delete
  10. Kakva divna skupina noviteta:)! Probala sam ovaj Ultra Doux ali mi nije odgovarao,dobri su mi onaj sa kajsijom(narandzasti) i maslinom(zeleni),Avon testere i ja narucujem i to je super opcija:),a zanima me Syoss sprej,jedva cekam tvoje utiske:)Kris

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ta dva nisam probala, ali sigurno hoću. :) Biće utisci brzo, već mi se dopao. :)

      Delete
  11. Super noviteti :) Jao Blistex, meni je ovaj postao omiljeni! Koristim i Macadamiu, Garnier balzam i Milk olovku, verujem da ćeš svim proizvodima biti prezadovoljna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Već sam prezadovoljna, ovog meseca sam ubola da kupim sve što mi odgovara, bez promašaja. :)

      Delete

Hvala što komentarišete :)