Born Pretty Store: Set trepavica

13:55

Pre nekog vremena sam imala prilike da sa sajta Born Pretty odaberem dve stvari o kojima ću pisati na blogu. Kada sam pogledala ponuđeni spisak, bez razmišljanja sam odlučila da će jedna od tih stvari biti ovaj set trepavica. 



Za njega sam se odlučila iz više razloga. Prvi je taj da volim trepavice i koliko god da ih kupim u nekom kratkom roku ostanem bez svih. Ovo pakovanje mi se dopalo i zbog količine koja se dobije, a to je čak 10 pari, što do sada nisam našla kod nas. Bar ne po ceni od 5 dolara. :)


Drugi razlog zbog kojih sam odabrala baš ove je njihov prirodniji izgled. Sve trepavice koje ja imam su velike (što veće to bolje), tako da sam rešila da odaberem neke koje će samo malo produžiti moje. Na slici sa sajta one deluju dosta napadnije nego što zapravo jesu, a razlog za to je taj da ih devojka sa slike nije sekla, već je ostavila celu dužinu. Probala sam i tako, ali su moji kapci suviše sitni, tako da su udarale o gornji deo oka. Zato ćete na slikama videti par koji sam pre stavljanja malo secnula.


Kvalitet im je standardan, ne morate da ih bacite nakon upotrebe, lepak se vrlo lako skine, tako da mogu da posluže za nekoliko korišćenja.

Što se zamerki tiče, stvarno nemam nijednu. U principu nikada nisam ni imala zamerki na veštačke trepavice, uz dobar lepak sve su odlične.


Evo i konkretne ponude za ove trepavice – ovde. A ako se odlučite za kupovinu, možete iskoristiti kod DRAH10 za 10% manju cenu. U ponudi nemaju samo ove, izbor je baš veliki, a to možete videti ovde, pošto imaju posebni deo samo za trepavice.

Evo kako to na meni izgleda:


I jedna izbliza :)


Volite li veštačke trepavice? Koliko često ih nosite?

You Might Also Like

11 коментара

  1. Ja sam se prijatno iznenadila kvalitetom njihovih trepavica :D

    ReplyDelete
  2. E i Tanja i ja smo dobile slične trepuške samo su naše malo više messy :) Uskoro ćemo ih predstaviti na blogu. Ove tvoje izgledaju prilično prirodno, bar mi se tako čini na fotkama. L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Skroz su prirodne kad se malo secnu na krajevima. Čekam vaše da vidim, ionako su mi rekli da odaberem još nešto. :D

      Delete
  3. Ja sam ovakve slične na ebayu kupila za 1,5$ . Bpretty mi je inače sajt sa kojeg baš i ne bih naručiivala jer sve to nađem na ebayu - jeftinije. Ali da su trepke lijepe, jesu. Inače uzimam ove od 10 pari jer mi je tako jednostavnije

    ReplyDelete
    Replies
    1. Udaraš gde me najviše boli. Nemam internet karticu, tako da na ebay odem s vremena na vreme čisto da vidim sve te jeftine stvari koje ne mogu da kupim. A jesu ove od 10 pari gotivnije, sad sam se i ja navukla, tražim ih svuda po Bgu, ali slaba vajda.

      Delete
  4. I ja isto na ebay-u kupujem trepavice jer su odlične a jeftine.I ove su isto divne. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. E pa nabaviću i ja internet karticu, pa ću samo da zaređam po trepavicama na ebay. :D

      Delete
  5. Čekam da mi stignu, te i još jedna četka sa njihovog sajta...te trepavice sam ovde ranije videla na ovom blogu pa mi je bilo lakše da se odlučim šta da uzmem od ponuđenin stvari :-)

    ReplyDelete
  6. Mozete li mi objAsniti kako mogu naruciti proizvode sa tog sajta i kako naplacuju dostavu? Iskustva mojih prijateljica nisu uvek prijatna :D Inace, sve pohvale za blog, odlican je :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uh, da biste poručivali morate se registrovati na njihov sajt, čini mi se. Ja nisam platila ništa što se dostave tiče, ali meni je bilo napisano da je poklon u pitanju. E, sada, možda da pitate njih da li bi napisali i na Vašem paketu da je poklon, pa tako možda ništa ne platite. DRAH10 je moj kupon, i dalje važi, pa ako naručujete ukucajte i imaćete popust. Sad ja stvarno ne znam za te detalje, jer su oni meni to poslali, ali koliko vidim nisu baš devojke preterano oduševljene njihovom uslugom, ja sam paket čekala skoro dva meseca, pa mislim da je malo previše da platite i čekate toliko, jedina dobra stvar su niske cene, pa ako naručujete probajte sa par stvari, da vidite kako će ispasti sa carinom, jer se kod nas nikad ne zna. :) Hvala puno na pohvalama. :)

      Delete

Hvala što komentarišete :)