Dressing case

13:13

Pošto je neseser jedna od stvari koja se uvek nalazi u mojoj torbi i koji je manje više uvek istog sadržaja, rešila sam da vam danas pokažem šta ja to od kozmetike nosim sa sobom svakog dana. Ovakav tip postova je meni uvek zanimljiv, volim da vidim šta druge devojke nose i tako vrlo često vidim neki proizvod za koji nisam znala, a idealan je za svakodnevno nošenje.


Neseser koji ja koristim je u stvari torbica koju sam uzela od drugarice i nije mi u planu da joj vratim (cao cao, Marija). Kupljena je u Knezu, čini mi se.

Prva stvar koja se tu nalazi jeste krema za ruke. Zapravo, sadržaj mog nesesera se razlikuje u zavisnosti od godišnjeg doba, tako da je ovo zimsko izdanje. :) Kremu za ruke ne nosim uvek, samo zimi, jer je jedino u tom periodu i mažem. Trenutno sa sobom svuda nosim ovu mini L'occitane kremu, koja se dobijala uz Elle časopis. Sva sreća dobila sam je u časopisu jer mi se uopšte ne dopada, tako da je sigurno nikada neću kupiti.


Još jedna kremica, koja je od sajma neprestano sa mnom. Reč je o Jessica kremici za zanoktice. Najviše mi liči na neku grožđanu mast koja prelepo miriše i odlično neguje, a uz to se i sporo troši.


Pored kreme tu je i neko labelo. Trenutno je to vazelin, koji nije baš praktičan za mazanje van kuće, ali je tako mali i sladak da se ne odvajam od njega. Nega je iznenađujuće dobra, inače mi klasičan vazelin ne odgovara toliko, ali ovaj u sastavu ima još nešto, što čuda čini. Trošim ga štedljivo i čekam dan da ga uvezu kod nas ili da odem u Ameriku i imam ga u izobilju. 


Sledeća stvar je puder u kamenu. Uglavnom nosim neki koji ima odgledalce, a trenutno je to ovaj iz Avona. Nedavno sam ga kupila i za sada mi je sasvim solidan.


Od šminke je tu i korektor. Nemam naviku da nosim puder sa sobom, tako da mi korektor služi kada sam napolju celog dana, a puder sklizne sa nekog dela lica (obično nosa). Trenutni korektor ''za poneti'' je Aura Cover Me. Kupila sam ga na početku meseca, pa ni ne mogu puno toga da kažem o njemu, ali za sada sam zadovoljna time kako prekriva.


Još jedna stvar koja je uvek tu je karmin i četkica. Kada sam uzela neseser da fotografišem u njemu je bio ovaj Flormar. To se menja iz dana u dan, jer uvek ponesem onaj koji stavim kod kuće dok se šminkam. Četkica je zato uvek ista, pronašla sam je u jednoj apoteci koja drži L'oreal proizvode i prijatno se iznenadila izborom koji imaju, s obzirom da nisam znala da proizvode toliko četkica. Nosim je sa sobom jer uvek koristim tamne karmine, koji nisu baš praktični za brzinsko mazanje van kuće.


I još jedna stvar koja je od nedavno u mom neseseru, bočica za parfeme. Nisam sigurna kako se ovo zapravo zove i da li uopšte ima neko konkretno ime. Uglavnom, htela sam to jako dugo, ali mi je uvek bilo žao da izdvojim novac za praznu ambalažu, pa sam kupovala Seforine mini parfeme koje bih nosila sa sobom. Trenutno je u Sefori sniženje, tako da sam ovaj platila svega 500 dinara. Nisam najsrećnija što je ove boje, jer nisam ljubitelj roze, ali kad nema druge, dobra je i ova. Parfem koji se nalazi u tome je Versace Versense, koji koristim već godinu dana.


I to bi bilo sve što se tiče mog nesesera. Šta vi uvek nosite sa sobom?

You Might Also Like

11 коментара

  1. Travalo je ovo malo čudo za parfeme, bar ja tako mislim. Hvala ti sto si mi javila za snizenje, htela sam da ga kupim al mi je bilo mnogo da dam 1000 din. Uglavnom nosim la elo, vlazne maramice, kremu za ruke(ni meni se ne svidja L'occitane krema, dobro je sto sam dobila malo pakovanje), krema za lice i papirici za matiranje i BB krema :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To mi je izašlo kad sam guglala, ali sam mislila da je to neka posebna marka. :D Imaš još jedno u Sefori, još jeftinije, ali nisam sigurna da u njega mogu svi parfemi da se sipaju, samo oni koji mogu skroz da se otvore.

      Delete
  2. Replies
    1. Lepo ja kažem, ostani malo duže u Bgu, šta tražiš više kod kuće. Da si me slušala imala bi. :P

      Delete
  3. Ček, ona olovka je četkica? :O Moraš mi reći koja je to apoteka.
    I ovo za parfeme mi se sviđa i moraću da pazarim, meni ta boja odgovara. :) T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, da, kad se otvori ovaj dugački poklopac, unutra je četkica. :) Ovde kod mene, kad se od Hrama spuštaš ka Slaviji, samo nisam sigurna kako se uličica zove. Pogledaću kad prolazim, pa ako ima još uzimam i tebi i J. :)

      Delete
  4. Ja sam moju kremu za ruke već prosledila mami, toliko mi se sviđa ;)
    Ovo čudo za parfeme nije Travalo (ista namena ali drugi način punjenja) nego Atomizer. Imam srebrni (pozz Adjo) već par godina...
    Želim Loreal četkicuuuu!
    Nosam svašta u neseseru - turpiju za nokte, ono ulje za zanoktice od tebe ;) EOS, Yves Rocher karmin, NYX sjaj, The Body Shop kremu za ruke, ogledalo, hanzaplast, papirne maramice, ponekad ubacim i maskaru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miris kreme mi je posebno drag, baš je prirodan i neupadljiv.
      Videćemo za L'oreal četkicu, ako imaju, uzimam vam obema. Iskopaću je ja negde. :)

      Delete
  5. Meni se kremica iu Elle-a baš sviđa. :D Ova kremica za zanoktice izgleda preslatko. :) I potpuno razumem zašto ne planiraš da vratiš torbicu, ni ja je ne bih vraćala. :D
    Elem, ja u svom neseseru trenutno imam istu kremicu kao ti, Avonovu kremicu za zanoktice, turpiju za nokte, Aura lak za nokte, Garnierovo labelo, hanzaplast, ogledalce i Nimulid tablete. To je ono za svaki dan, po potrebi ubacim i maskaru, karmin, BB kremu i još trista čudesa. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je miris nekako čudan, više sam za neke puderaste ili orjentalne mirise (ako bi napravili neku da miriše kao Orofluido ili L'oreal ulje za kosu, bilo bi idealno). :D Ko je lud da vraća, jednom kad se uzme, to je to. :D

      Delete

Hvala što komentarišete :)