Estar cosmetics: Winter body cream

14:33

U jednom od tekstova koji sam napisala pre mesec, dva, a čija tema su bile kreme za telo koje koristim tokom zime, pomenula sam i Estar kao jedan od favorita. Nakon toga, pružila mi se prilika da isprobam i njihov novi proizvod, a to je zimska krema za telo.


Glavni razlog zbog kog sam se radovala isprobavanju je taj da je Estar buter koji sam koristila jedna od retkih krema koja meni nije izazvala nikakav osip na nogama nakon mazanja. Tako da je prva i po meni najvažnija stvar koju želim da kažem vezano za ovu kremu ta da ni ona ne izaziva nikakve negativne reakcije.

Dolazi u pakovanju koje je standardno za sve Estar proizvode i sadrži 200 ml. Ispod poklopca se nalazi zaštitni kartonski deo sa kojim ste sigurni da se proizvod neće razliti iz ambalaže. Evo šta kompanija Estar kaže o ovoj kremi: ''Krema za hidrataciju i negu tela u toku zimskog perioda. Sadrži ulje jojobe, argana, ši puter i hijaluron. Lagana tekstura omogućava brzo upijanje i fin osećaj na koži nakon nanošenja.''


Moje mišljenje o kremi se u potpunosti podudara sa tim. Kada sam u nazivu pročitala ''Winter body cream'' očekivala sam da ću unutra zateći gustu, puterastu kremu, ali sam se prijatno iznenadila kada sam videla nešto sasvim suprotno. Krema je jako lagana i upija se neverovatnom brzinom. Nisam ljubitelj masnih proizvoda jer moja koža nije suva, a i ja nisam posebno strpljiva osoba koja će sačekati da se krema upije pre oblačenja. Tako da su moje idealne kreme upravo ovakve – lagane i brzoupijajuće.

Što se nege tiče, za mene je i više nego dovoljna. Imam normalan tip kože, koji inače ne zahteva specijalnu negu, ali ipak u toku zime moram da koristim malo jače kreme nego obično. Ova krema je napravljena kao po mojoj meri, ni previše retka, ni previše gusta.


Još jedna stvar koja me je očarala je puderast miris. Po meni pravi zimski, jer sam leti ipak u potrazi za nečim kislekastim i osvežavajućim. Prilično je blag i ne guši, a opet se na koži zadržava dovoljno dugo da ga osetim i ujutru kad ustanem.

Evo i sadržaja, za sve one koji se u to razumeju. Nažalost, ja se ne razumem, ali bih volela da znam šta je to različito u njihovim kremama, da mi ne izaziva nikakvu reakciju, za razliku od drugih mnogih drugih (klik na sliku, da biste bolje videli šta piše).


Kremu možete poručiti na ovom linku, a njena cena je 1440 dinara.

Jeste li probali nešto od Estar kozmetike? Kako vam se ova krema čini?

You Might Also Like

4 коментара

  1. Ne bih rekla da je miris puderast, to me odmah asocira na ,,otežavajuć''. :) Ali sam isto očekivala nekakav buter, a zapravo je vodenasta krema. Ono što se meni dopada jeste što se brzo upija i ne ostavlja silikonski film na koži.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rekla bih da nam se doživljaji razlikuju, ovo kad kažem puderast, mislim nežan, kao oni puderi za bebe, nikako nisam htela da kažem da je otežavajuć. :)

      Delete
  2. Zvuči interesantno ali čini mi se da je cena malo veća nego što bi trebala da bude :) Svakako bih volela da probam! L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste cena malo veća, kad se poredi sa nekim drugim brendovima, ali vredi. :)

      Delete

Hvala što komentarišete :)