All Naturals: Choco body butter

12:08

Pre nekih mesec dana stigao mi je paketić u kome su bila dva All naturals proizvoda. Pošto nisam znala šta će se unutra naći, obradovala sam se videvši da je jedan proizvod buter za telo. Kako sam u poslednje vreme počela da svakodnevno koristim te proizvode pred spavanje, za ovih mesec dana, koliko ga imam, sam ga lepo isprobala i danas vam prenosim svoje utiske.


Buter se nalazi u staklenoj teglici i moram priznati da je ova ambalaža jedna od najlepših koje ja imam. Sa jedne strane naveden je sastav butera, dok su sa druge strane napisani proizvodi koje on ne sadrži. Ono što se meni posebno dopada je činjenica da ne sadrži nikakve sirovine životinjskog porekla, kao i da nije testiran na istim. Pored toga, ne sadrži parabene, derivate nafte, veštačke boje i mirise, trietanolamin, mineralna ulja i natrijum lauril sulfat. A na slici možete videti šta se sve u njemu nalazi:


Prva stvar koju sam ja primetila čim sam otvorila buter jeste miris. Intenzivan i predivan miris kakaa koji stvara iluziju da se u teglici nalazi nešto jestivo. Na koži se zadržava, ali dosta blaže nego što se oseća u pakovanju.

Lako se razmazuje, ali je, kao i svaki buter, nešto gušći, pa je potrebno malo vremena da se u potpunosti upije. Nakon mazanja koža ostaje meka i nahranjena i nije je potrebno ponovo mazati ujutru. Zbog njegove gustine nije potrebno mnogo proizvoda da bi se razmazao, tako da meni teglica traje još uvek. 


Već sam mnogo puta pomenula da je meni najbitniji faktor prilikom odabira proizvoda za telo to da on ne izaziva alergijske reakcije, a ako imate isti problem kao i ja - taj da još uvek ne možete da otkrijete na šta ste tačno alergični, bez straha možete koristiti ovaj buter, jer za sve ovo vreme meni se nije ispoljila nikakva negativna reakcija.

Po ceni od 900 dinara dobijate 200 ml, a možete ga poručiti na All naturals sajtu.

Jeste li probali nešto od njihove kozmetike? Kako vam se čine?

You Might Also Like

12 коментара

  1. Ovo deluje i zvuči savršeno za mene :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odlično je, a i cena je pristupačna, pa možeš isprobati. :)

      Delete
  2. Bas sam potrosila Avon Cocoa Butter koji je imao savrsen miris, tako da cu verovatno da narucim ovaj, bas mi se dopada. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Javi utiske, nadam se da će ti se dopasti kao i meni. :)

      Delete
  3. Jedva čekam da probam mmm... :) L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da probaš i pojedeš samu sebe nakon mazanja. :)

      Delete
  4. Moja mama trenutno koristi taj, a ja njihov aromaterapijski puter :) Obe prezadovoljne!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uh, aromaterapijski sam pomirisala kod Tanje, preeedivan je, htela sam da ga kupim odmah, ali sačekaću da ovaj potrošim.

      Delete
  5. Videla sam ovaj butter na par blogova i stvarno mi zvuči kao dobra stvar sa nama za suvu kožu. Preporučiću ga mami s obzirom da ona voli sve što nema parabene i što je u lepom pakovanju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odličan je za suvu kožu, a pored njega ima i onaj u ljubičastom pakovanju, koji miriše savršeno kao i ovaj, odlične teglice za slikanje, posebno ljubičasti. :)

      Delete
  6. Ovo jeste hipoalergeni proizvod, jer ne sadrži nikakve dodate mirise, sami blagi miris prirodnog, prehrambenog kakao butera, onog koji se koristi u proizvodnji čokolade.
    Baš mi je drago da ti se dopao i hvala na svim lepim rečima.
    Snežana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je drago mi je da sam imala priliku da ga probam i oduševim se, hvala na tome. :)

      Delete

Hvala što komentarišete :)