Puritybox mart: Sadržaj i prvi utisci

12:56

Iako sam imala u planu nešto drugo, danas vam ipak pišem o Purity Boxu, koji mi je jutros stigao. Svakako sam htela da pišem o njemu, ali sam mislila da to uradim tek kada isprobam sve proizvode, da bih vam o njima rekla svoje mišljenje. Ipak, odlučila sam da to bude odmah po otvaranju kutije, da biste i vi mogli da je naručite tokom marta, ako vas nešto zainteresuje.


Verovatno je svima poznat koncept ove kutije, a ako nije možete posetiti njihov sajt i u odeljku ''PB projekat'' saznati više o tome. Pošto sam se jednom opekla kada su takve kutije u pitanju nisam htela odmah da naručujem i ovu, ali sam se na to odlučila kada sam pogledala njen sadržaj. Ono što se meni sviđa je to što možete videti šta će se unutra naći pre nego što poručite, a možete preskočiti taj deo da iznenađenje bude veće. :)

Pre nego što krenem na samu kutiju, htela bih da pomenem i ljubaznost ljudi koji stoje iza ovoga. Imala sam neke nedoumice, poslala mail i odmah sutra dobila adekvatan odgovor. Par dana pre nego što mi je box stigao dobila sam mail sa pitanjem da li mi odgovara da on bude dostavljen u određeno vreme, što me je oduševilo jer je automatski isključena opcija da slučajno u tom trenutku ne budem kod kuće.

Sama kutija bila je vezana satenskom trakom koju vidite na gornjoj slici. Kada se mašna odveže i kutija otvori, sačekaju vas proizvodi upakovani u beli papir.


U martovskoj kutiji su spakovana tri proizvoda u punoj veličini, kao i četiri testera. I bez obzira na to što su testeri, dolaze u većim pakovanjima, tako da je za probu i više nego dovoljno.

Prvi full size proizvodi, a ujedno i moji omiljeni u ovoj kuti, jesu Keims losion i šampon. Zbog njih sam se dvoumila da li da naručujem kutiju ili ne, jer su oba proizvoda izrađena od mentola, kako na poleđini piše. Ja sam neko ko ne voli mentol ni najmanje, ali sam se na kraju ipak odlučila da naručim, pa šta bude. Pošto sam očekivala da mi se miris neće dopasti, mojoj sreći nije bilo kraja kada sam otvorila i shvatila da nijedan od ova dva proizvoda ne miriše na čist mentol. U oba proizvoda preovladava miris makadamije, koji u sebi ima dozu osvežavajućeg mentola. Već sam upotrebila losion i prvi utisak je odličan. Nije jak, što ga čini odličnim za moju normalnu kožu, koja ne zahteva preveliku negu, a miris se na mojim rukama pretvara u citrusni, dok u bočici više sladak.



Treći full size proizvod je rukavica za piling i masažu tela, koju proizvodi Titania. Nikada nisam koristila takve rukavice, tako da se radujem isprobavanju. Prvi utisak je pozitivan, jer je jedna strana neverovatno mekana, dok je druga namenjena pilingu malo grublja.



Preostala četiri proizvoda su testeri. Tri su kremice, a četvrti sapun. 

Što se kremica tiče, u ambalaži broj jedan se nalazi Nikel koncentrat protiv celulita sa algom spirulinom i ima ga 30 ml. Miris je citrusni i najviše se oseća grejp koji je jedan od sastojaka. tekstura mu je kao kod seruma, veoma lagana, tako da se lako razmazuje i brzo upija. U pakovanju broj dva se nalazi Nikel help balzam za pete, takođe 30 ml. Po teksturi podseća na serum, vrlo lako se razmazuje, ali ostavlja masnjikavi trag na petama nakon mazanja. I treća bočica, koja sadrži 15 ml je Nikel blagi piling sa maslinom. Njega još nisam isprobala na licu, ali sam pročitala da deluje i protiv hiperpigmentacija, tako da jedva čekam da ga isprobam. Ako stvarno pomaže kod hiperpigmentacija, naručiću doživotne zalihe. :) Granule koje se u njemu nalaze su jaaako sitne i dok sam trljala na ruci uopšte nisam imala onaj klasičan osećaj da me nešto grebucka, već kao da mažem kremu ili nešto za umivanje.


I poslednji proizvod je Dr Pasha sapun od kukuruza i eukaliptusa, koga ima sto grama. Ni on ne miriše na eukaliptus, a isprobala sam ga samo na ruci. Tu mi nije isušio kožu, ali iapk ne verujem da ću ga koristiti za lice jer u tu svrhu ne volim sapune, ali za blagi piling tela će biti odličan.



Cena Purity Boxa je 1400 dinara i ona uključuje troškove dostave. Na to samo dodajte nekih 50 dinara koje ćete dati u pošti prilikom uplaćivanja. Kutija je i više nego isplativa, jer samo losion i šampon zajedno koštaju 2160 dinara kada ih kupujete pojedinačno.

Ja ću svakako nastaviti da naručujem i dalje, posebno jer jaaako želim da isprobam Sophie la girafe proizvode, koji su već bili u prethodnim kutijama.

Jeste li naručivale Purity Box do sada? Kakva su vaša iskustva sa ovim proizvodima?

You Might Also Like

19 коментара

  1. Danas sam od PurityBox dobila Keims sampon, odmah sam ga probala, i odusevljena sam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evo i ja sam ga isprobala sada i delim oduševljenje. :)

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Koncept Purity boxa mi se dopada, imala sam prilike i neke proizvode koje distribuiraju da koristim, a pakovanje im je preslatko. Doduše ovu martovsku kutiju teško da bih naručila, s obzirom da šampon i losion nije nešto što bi mi baš hitno bilo potrebno, ali bih volela da čujem više utisaka o Nikelovom pilingu sa maslinom. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za sada mi se čini da je odličan, ali samo sam dva puta koristila, pa ne mogu ništa još da kažem kako se ponaša na koži. :) Videćemo, čim potrošim ovaj tester znaću da li vredi naručiti veliko pakovanje.

      Delete
  4. Nisam do sada narucivala, ali izgleda veoma zanimljivo. Posebno mi se dopada sapun od kukuruza i eukaliptusa. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je ovo prva kutija i oduševila sam se, od sad će mi to postati redovna kupovina. :)

      Delete
  5. Bas sam razmisljala da ga narucim, ali novci su otisli u drugom pravcu :D Ali planiram da ga narucim u nekom narednom periodu :) Stvarno super stvarcice se dobijaju

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah... Tako je meni bilo za prošli mesec, zato tek sada prvi put naručujem. :)

      Delete
  6. Purity Box sam primetila odavno, mnogo pre Glam Box-a ali sam se nekako poslednjih meseci odlucivala sa Glam Box jer kud svi turci.. :D Mislim da cu ipak da se vratim Purity Box-u :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam se na Glam jednom opekla, druga kutija je bila u pitanju, kada sam dobila svega par testera, tako da više ne rizikujem. :D

      Delete
  7. zanimljiva kutija, a i proizvodi su pristojne veličine, nisu onako minijaturni,,,
    najviše mi je fora rukavica za piling i masažu <3 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odlične su im stvari unutra, a dobra stvar je što je poštarina do Hrvatske uračunata u ovu cenu kutije. :)

      Delete
  8. Nisam još, mada sam razmišljala da naručim. Drago mi je što ti se isplatilo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isplatilo se višestruko jer sam sada sve više oduševljena stvarima, bukvalno me nijedna nije razočarala.

      Delete
  9. Nisam,cekam neki proizvod koji ce me bas zainteresovati da probam :)

    ReplyDelete
  10. Mnogo mi se dopada i zamisao ove kutije i sadržaj, moram se počastiti jednom :)

    ReplyDelete

Hvala što komentarišete :)