Artdeco senke

16:47

Kada bih nekada morala da izaberem samo jedan brend čiju bih šminku morala uvek da koristim, bez mnogo razmišljanja bih se odlučila za Artdeco. Prva stvar koju sam probala kada je ova marka kozmetike u pitanju jesu senke, o kojima ću i danas pisati. Koristila sam mnogo toga kada je Artdeco u pitanju i nije se desilo da mi se neki proizvod ne dopadne. Možda neke odbije cena njihovih proizvoda, koja ume da bude visoka s obzirom da se radi o drogerijskom brendu, ali ja smatram da za kvalitet koji pružaju cene nisu ni malo velike.


Što se samih senki tiče, one se proizvode u malim plastičnim kutijama koje sa donje strane imaju magnet, pa tako možete napraviti svoju paletu u kutijama koje se posebno prodaju. Te kutije su različite veličine, moje su one gde staju po dve senke, ali možete naći i za veći broj.


Količina koju dobijete po ceni od nekih 700 dinara je 0.8 grama. Ne mogu da kažem da će vam trajati mnogo dugo. Ako ih često koristite, kao ja, potorošiće se za neka dva do tri meseca. Pošto ih uvek koristim u kombinaciji sa Artdeco podlogom, ne mogu da kažem koliko dugo traju samostalno, ali ovako će bez problema stajati celog dana i večeri, sve dok ih sledećeg jutra kad se vratite kući ne skinete. Što se pigmentacije tiče, ona je izvrsna i kada se koristi samostalno i kada je koristite sa podlogom. Boje su baš onakve kakve su u kutijici, ni malo svetlije. Još jedna stvar koja me oduševljava kod ovih senki je tekstura. Nisu klasične čvrste senke, već mekanije.

Dodatni plus za Artdeco je i izbor boja koje nam nude. Stalno postoje neke kolekcije, kao što je do pre nekog vremena bila ona Dita Von Theese. I kod klasičnih nijansi, koje su uvek u ponudi, možete da pronađete najrazličitije boje. Tako sam ja jedino kod njih pronašla crvenu i tamno zelenu boju.


Ono što bih vam preporučila je da sa ovim senkama budete jako pažljivi, ne morate kupovati kutijice u kojima ćete ih čuvati, ali bi bilo poželjno da vam ne ispadaju kao meni. Evo šta se desi ako vam jednom ispadne na malo tvrđu površinu:


Mada, ja je i ovako koristim na isti način kao i kada je bila normalna. :) Na sledećim slikama možete videti kako one izgledaju na ruci, gornji red su samostalne senke, a donji sa podlogom.

Dnevno svetlo, bez blica
Zatvorena prostorija, sa blicem
Za ove senke, kao i za većinu Artdeco proizvoda, imam samo reči hvale i preporučujem ih svima! Uvek su neki od proizvoda na sniženju u Jasminu, pa ih tako možete isprobati po dosta nižim cenama. Trenutno su na sniženju i senke koje koštaju 305 i 370 dinara, pa ko želi da dopuni svoju kolekciju, sada je idealna prilika.  :)

Koristite li vi Artdeco proizvode? Šta mislite o njima?

You Might Also Like

26 коментара

  1. Što mi se sviđa ovaj zelembać. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odličan je, još je intenzivniji nego na slikama na mojoj ruci. :)

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Sve su odlične ali crvena je nekako posebna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Crvenu sam dugo tražila, u Inglotu mi je devojka rekla da se takva senka nigde ne proizvodi. Dok je nisam našla ovde, i to upola cene. :)

      Delete
  4. Jaaaoo, u kom si Jasminu nasla crvenu?? Da li imaju jos?
    P.S. Isti sam odgovor dobila kao i ti u Inglotu za crvenu senku :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. U onom u Ušću, ali pogledaj i po ostalim radnjama, vrlo je moguće da imaju svuda. Nije deo neke ograničene serije, koliko ja znam uvek je u ponudi. Samo ne znam da li je ona sada na sniženju ili ne. :)

      Delete
    2. Ma, samo da nadjem crvenu mat senku, pa neka je i duplo skuplja.. Hvala <3

      Delete
  5. Obozavam AD senke. Imam tu crvenu i mnogo je volim. Svidja m ise jako i ova najsvetlija braon. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odlične su im sve, teško je odlučiti se za neku boju kad su onako poređane sve jedna pored druge. :)

      Delete
  6. Divna su im sjenila i jako kvalitetna! Jedno ne znam što bih s ovom crvenom, ne mogu ja to isfurati :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Možeš, možeš :) U kombinaciji sa crnom senkom na krajevima očiju izgleda odlično. :)

      Delete
  7. Bas si mi dala dobru ideju - mogla bih i ja da pisem o svojoj ljubavi prema njihovim senkama :)

    Posto najvise koristim bez i smedje tonove najdraza mi je broj 26. http://parisgallery.com/products/images/zoom/1-paris-gallery-art-deco-30-626.jpg

    Pre par meseci sam kupila i njihovu Volume Sensation maskaru i ozbiljno pretenduje da kod mene preuzme poziciju cuvene zute Maybelline maskare :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ova senka je baš dobra, ja gledam sada koje da kupim, da iskoristim sniženje, i mislim da će se i ova naći na listi. :)

      Delete
  8. Interesuje me da li bi AD baza za senke sprecila presikavanje crnog kreona (iscrtanog poput ajlanera uz liniju gornjih trepavica) na gornji deo kapka, malo ispod obrva? Pitam posto su spusteni kapci u pitanju, pa mi se redovno svaki kreon preslika...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam sigurna za to, znam da se senka nikako ne preslika i kad prođe dosta vremena. Ne koristim kreon baš iz tog razloga, ali su mi skoro preporučili da stavim mat senku preko celog kapka, tada se ne preslikava.

      Delete
  9. ja obožavam artdeco :)
    koristim brdo stvari i imam samo pozitivna iskustva sa njima :)
    pohvalila sam te na fb stranici, a i ovde ću, lepo si uslikala senke :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sumnjam da ima neko ko nije zadovoljan njihovim proizvodima. :)
      I ovde, hvala puno. :)

      Delete
  10. Koliko su lepe i slatke ove senke. :D Zelena mi se mnogo svidja. :3
    Od AD proizvoda probala sam samo lakove za nokte koji su odlicni, moracu da probam i nesto od dekorative. :D
    Nominovala sam te, pa pogledaj. :)
    http://welcometosandraland.blogspot.com/2014/01/liebster-award-nominacija.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno, već sam pisala ovaj post tako da ću ga sada samo dopuniti i tvojim pitanjima. :)

      Delete
  11. Volim crvenu boju,ali nemam pojma kako bih je kombinovala na ocima uz neki make up. Molim te nasminkaj se da vidim kako izgleda!! :))

    ReplyDelete
  12. Obožavam njihove senke, ali mi se dešava isto što i tebi da se polome. Imaš kod mene na blogu tutorijal kako da popraviš senku, baš sam Art Decovu popravljala. I evo, koliko je prošlo od tada u odličnom je stanju! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma dobre su i kad se polome, ali probaću da je sastavim, da bih mogla da je nosim sa sobom, ovako sam je samo držala na stolu da se ne bi prosula. :)

      Delete

Hvala što komentarišete :)