Blush četkice

14:34

Nakon nekoliko postova o senkama i predlozima za šminkanje, na red su došle najbitnije stvari u svemu tome - četkice za šminkanje. Danas ću vam pokazati jedan deo koji jako volim i svakodnevno koristim. Reč je o šest Blush četkica, koliko ih trenutno imam. Na sajtu Alexandar cosmetics možete pronaći ceo asortiman koji je zaista raznolik i na svakoj četkici je naznačeno za kakvu je primenu.


Ono što uopšteno mogu da kažem za sve četkice koje trenutno imam je to da su i posle nekoliko pranja ostale na mestu, nisu se deformisale niti su dlake krenule da opadaju. Još jedan plus je odnos cene i kvaliteta, četkice se kupuju pojedinačno po pristupačnim cenama i zaista su vredne pažnje.

Prva četkica koju sam ja isprobala je 16A, odnosno četkica za senčenje. Opis proizvoda: ''BLUSH četkica za senčenje od prirodne dlake. Četkica sa veoma kratkom prirodnom dlakom za intezivno nanošenje praškastih ili kompaktnih senki.'' 


Nju sam kupila slučajno jer mi je u tom trenutku bila potrebna jedna takva četkica. Oduševila me je odmah i bez mnogo premišljanja sam otišla da kupim još neku. Kada se senka nanosi njom ne pada okolo, čak ni kada sam koristila neke manje kvalitetne senke.


Pošto u ponudi imaju zaista mnogo četkica, bilo mi je teško da se ograničim i kupim samo par. Na sajtu sam videla koju tačno želim, ali pošto je u tom trenutku nije bilo, kupila sam druge koje se koriste za blendovanje. Brojevi ovih četkica su 14A, 14B i 14C. 


Sve tri su namenjene za isto, samo je razlika u debljini i dužini dlake. Evo i opisa ovih četkica: ''BLUSH četkica za blendovanje. Četkica sa kraćom prirodnom dlakom za blendovanje (mešanje) senki i postizanje prirodnog prelivanja boja na kapcima.'' Vrlo brzo sam te tri počela da koristim mnogo češće od većine četkica koje imam jer savršeno obavljaju svoj posao. Prelivanje senki je mnogo blaže, pa samim tim i izgleda mnogo lepše na oku.

Broj 14B
Broj 14A
Broj 14C
Pošto ove tri četkice koristim neprekidno, sledeća koju sam kupila nije imala baš puno prilika da se pokaže, ali za onih par korišćenja mogu da steknem utisak da se po kvalitetu ne razlikuje od ostalih. Radi se o četkici od prirodne dlake, broj 9, namenjenoj za senčenje.


Opis: ''BLUSH Četkica za senčenje od prirodne dlake. Četkica sa prirodnom dlakom ravnog vrha za nanošenje praškastih ili kompaktnih senki, kao i za blendovanje (mešanje) senki i postizanje prirodnog prelivanja boja na kapcima.'' Nisam je koristila puno jer sam se navikla na prethodne tri, pa mahinalno posežem rukom za njima kada se šminkam. Ova je malo drugačija, ravno je sečena i pošto je od prirodne dlake malo je čvršća od ostalih. Ne mogu da kažem da ima neku zamerku pa da je zato slabo koristim, ali moram da priznam da su mi prethodne tri mnogo lakše za svakodnevnu upotrebu.


Poslednja četkica o kojoj ću danas pisati je ujedno i moja najomiljenija. Pošto mi je dosadila moja četkica za obrve rešila sam malo da promenim i pošto su mi se u poslednje vreme Blush pokazale kao najbolje odlučila sam da probam neku od njih. Mislim da je ova četkica novije izdanje, jer je ranije nisam viđala. Možda je samo nije bilo tada kada sam ja svraćala, nisam sigurna. Od svih četkica koje sam ikada kupila mislim da je najbolje uložen novac bio u ovu, čitavih 155 dinara, koliko je tada bila. :) 


Evo i kratkog opisa proizvođača: ''BLUSH kosa četkica za obrve. Kosa četkica od sintetičke dlake za iscrtavanje obrva. Takođe se može koristiti i za nanošenje gel eye linera.'' Pošto u poslednje vreme ne koristim lajner u gelu, za tu svrhu je nisam probala, ali ne sumnjam da je fantastična. Razlog zašto tako mislim je taj što je ova četkica jedna od najtanjih i najpreciznijih koje sam videla. Mislila sam da će mi trebati malo vremena da se naviknem na nju, ali ne. I svaki put kada je koristim sve se više i više oduševim njom. Planiram da kupim još jednu, da imam za gel lajner, a i da je imam u rezervi, za svaki slučaj.


Već ste mogle da zaključite da ove četkice preporučujem baš svima i da sam njima oduševljena. Ja ih trenutno imam samo šest, ali planiram da postepeno kupujem i ostale i tako napravim komplet svih četkica koje imaju jer su mi se do sada pokazale kao najbolje.


Jeste li koristile Blush četkice? Koje su vaše omiljene?

You Might Also Like

25 коментара

  1. Po meni su one odlicne, zaista dobar odnos cene i kvaliteta, pogotovo sto mozemo da dobijemo profesionalne cetkice od prirodne dlake :D :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se sa tobom skroz, poprilično su jeftine za takav kvalitet. :)

      Delete
  2. Ove četkice dobro izgledaju i svakako bih trebala kupiti nekoliko uskoro :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nećeš se zadržati na par njih, evo ja sam sa jedne povećala na šest ali u skorije vreme planiram još dosta da ih kupujem. :)

      Delete
  3. Nisam ih probala, ali želim, imam već par njih na WL. :D

    ReplyDelete
  4. 16A i 14C moramda kupim! Stvarno vije u redu da to odlazem. Imam 14B i divna je!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne odlaži više, vidi kako te dozivaju sa slike :))

      Delete
  5. Koja je razlika izmedju 14b i 14c? Ovu za obrve cu morati da uzmem! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. 14C je tanja i duža, a ova 14B ima malo kraću dlaku ali je deblja. :)

      Delete
  6. Imam samo jednu jer je vecina bila rasprodata vec mesecima. Moram otici po jos koju. Ta 14C mi odlicno deluje. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš se brzo rasprodaju, svaki put kad odem barem je deo rasprodat. :)

      Delete
  7. Replies
    1. Ne sumnjam da ćeš i ti uskoro završiti sa još par komada. :)

      Delete
  8. Šteta da ih nema kod nas, ja bih svakako kupila :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uvek postoji post expres ako budeš htela da imaš neke. :))

      Delete
  9. imam i ja neke :))))) odlicne su :D pisacu o njima uskoro :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čekam post da vidim da li nam se slažu mišljenja. :)

      Delete
  10. Samo da razjasnim devojkama, ne znaci da ako su cetkice od prirodne dlake, da su profesionalne. Postoje profesionalne cetkice i od sinteticke dlake. Od prirodne su namenjene za praskaste proizvode (senke, zavrsni puder, bronzer...), a od sinteticke se koriste za kremaste (tecni puder, korektor, karmin...) ;)
    Inace imas pravo odlicna je odnos cena kvalitet, cak mislim da za tu cenu dobijemo i vise ;) Ja ih koristim i zadovoljna sam. Kada sam kupovala bila je ta za blendiranje samo sa tim dugackim percima, i posle sam naletena na CALA cetkicu isto za blendiranje samo su malo krace dlacice i cesce nju koristim, cini mi se da je za nijansu grublja, ali je i za ocekivati posto su malo krace dlacice... Sve u svemu, moja topla preporuka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja nikad nisam obraćala pažnju da li je dlaka prirodna ili sintetička. Ako mi se svidi na dodir, kupujem, ako je kruta i onako, pa da kažem jadna, onda izbegavam. Imala sam jedan ispad gde sam kupila četkice od prirodne dlake a da ih prethodno nisam ni videla lepo jer su bile upakovane i pokazale su se kao totalni promašaj. :) Imam samo dve Cala četkice, jednu za blendiranje a druga mi je dobrih godinu dana služila za obrve i odlična je, samo što sam htela malo da promenim pa je sada koristim za stavljanje crne senke ispod oka. :)

      Delete
  11. Hvala puno na postu, razmisljala sam da li da ih narucujem sa Alexandra... Sad bar nemam dilema :)
    Pozdrav,
    Tina
    www.tinasstylesinners.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Obozaaavam ove četkice koji foto aparat koristis slike su odlicnog kvaliteta :)

    ReplyDelete
  13. Hi, I want to invite you to enter my GIVEAWAY, you can win Clarins, Clinique and more:

    http://www.beautybellenotes.com/2014/01/blog-anniversary-giveaway.html

    xoxo,
    Olivia

    ReplyDelete

Hvala što komentarišete :)