Dahlia - Krema za predeo oko očiju

14:26

Posebno osetljiv deo našeg lica je zona oko očiju, tako da kreme koje koristimo u tu svrhu moraju biti prečišćenije i sa manje konzervansa, pošto postoji mogućnost kontakta sa očima. U današnjem postu ću vam reći nešto o jednoj takvoj kremi. Reč je o Hydra perfect eye cream koju proizvodi kompanija Dahlia.


Krema nije nikakav antirid, ne umanjuje bore oko očiju i ne sprečava nastanak novih. Bilo mi je teško da pronađem jednu takvu kremu, koja služi samo za hidrataciju jer mi kreme protiv bora još uvek nisu potrebne. Ova krema je napravljena na bazi matičnih ćelija alpske ruže i njen ‘’zadatak’’ je da spreči gubljenje tečnosti, kako proizvođač kaže, čak 40%, ukloni podočnjake i tamne kolutove.

Evo šta o njoj kaže proizvođač: ‘’Uz pomoć kofeina koji razlaže lipide i pomaže izbacivanje vode, uklanja kesice ispod očiju. Dejstvom kompleksa aktivnih komponenti smanjuju se i uklanjaju podočnjaci, kao i tamni krugovi ispod očiju. Krema je formulisana tako da spreči pojavu iritacija, a njenim redovnim korišćenjem postiže se efekat odmornih očiju.’’

Prva stvar koja mi se dopala i koja me je navela da kupim ovu kremu je činjenica da proizvođač ne obećava nemoguće u veoma kratkom roku. Sve što su napisali se u mom slučaju pokazalo kao tačno nakon mesec dana korišnjenja kreme.


Počeću od samog pakovanja, a to je staklena bočica od 15 ml. Pakovanje je vrlo lepo, ali malo nepraktično iz dva razloga. Prvi je taj da se može razbiti ako vam ispadne više puta, a drugi je samo nanošenje kreme. To možda nekima nije bitna stavka, ali ja više volim kada je krema u tubici jer mi je tako više higijenski. Što se teksture tiče, ovde sam jako zadovoljna, ređa je nego kod klasičnih krema i treba joj jako malo vremena da se upije. To mi odgovara kada je stavljam ujutru, jer ne moram da čekam pre nego što krenem sa šminkanjem.


Moje mišljenje o ovoj kremi je vrlo pozitivno i sigurno ću nastaviti da je kupujem. Ono što proizvođač obećava je tačno, koža jeste hidrirana i tamni podočnjaci su manje vidljivi. Naravno, rezultati nisu vidljivi odmah, kremu koristim oko mesec dana i tek sada mogu sa sigurnošću da tvrdim da stvarno deluje. Još jedan plus je to što nije delotvorna samo u trenutku kada se koristi, već neguje na duže staze. Dva dana sam bila bez nje i ni u jednom trenutku nisam osetila da me koža zateže i da je dehidrirana.

Sastav proizvoda, za one koji se u to razumeju, pošto meni ne znači puno :)
Iako ima 15 ml, kremica će vam jako dugo trajati. Imam je već mesec dana i tek sam potrošila pola, a koristim je svakog jutra i večeri. Što se cene tiče, razlikuje se od radnje do radnje. Ja sam svoju platila oko 650 dinara u Liliju, videla sam da je u DM-u oko 750, a u Merkatoru, Rodi i Ideji oko 550.


Da li koristite kreme za okoloočnu regiju? Koja je vaš favorit?

You Might Also Like

9 коментара

  1. Ja je oboyavam. Bas je lagana a dovoljno hidrira. I zaista mi je ubryavala nestajanje jutarnje naduvenosti sto mnogooo volim kod nje. Uskoro cu je opet kupiti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni je za kratko vreme postala favorit, skroz neočekivano.

      Delete
  2. Citala sam kod Super Nove o njoj,i kupla je!! :) nemam podocnjake i kesice,ali mi je zaista,super!! Mama to sve ima,pa je testiram na njoj!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma i ako nemaš odlična je, samo za hitrataciju ako ništa drugo. :)

      Delete
  3. Sviđa mi se recenzija, a iz svega rečenog verovatno bi mi se svidela i krema. Doduše imam dve kreme za okoloočnu regiju sa kojima sam za sada vrlo zadovoljna, pa sumnjam da ću je u skorije vreme probati. U svakom slučaju, preporuka za dobru kremu za oči je uvek dobrodošla :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam od skoro počela da koristim takve kremice i nakon Yves Rocher koju sam imala ova mi je došla kao najprijatnije iznenađenje. :)

      Delete
  4. Hello from France
    I am very happy to welcome you
    Your blog has been accepted in Europe Serbia and Montenegro N°128 a minute!

    On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
    Invite your friends to join us in the "directory"!
    The creation of this new blog "directory" allows a rapprochement between different countries, a knowledge of different cultures and a sharing of different traditions, passions, fashion, paintings, crafts, cooking,
    photography and poetry. So you will be able to find in different countries other people with passions similar to your ones.
    We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world.
    The more people will join, the more opportunities everyone will have. And yes, I confess, I need people to know this blog!
    You are in some way the Ambassador of this blog in your Country.
    This is not a personal blog, I created it for all to enjoy.
    SO, you also have to make it known to your contacts and friends in your blog domain: the success of this blog depends on all Participants.
    So, during your next comments with your friends, ask them to come in the 'Directory' by writing in your comments:
    *** I am in the directory come join me! ***
    You want this directory to become more important? Help me to make it grow up!
    Your blog is in the list Europe Serbia and Montenegro N°128 and I hope this list will grow very quickly
    Regards
    Chris
    We ask that you follow our blog and place a badge of your choice on your blog, in order to introduce the "directory" to your friends.
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/09/06/12090603083012502810288938.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/19/120319072128505749603643.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/07/12/12071211040212502810092867.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/28/120328020518505749640557.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/15/1203150723211250289584870.png
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/09/21/12092110155912502810343002.gif

    If you want me to know the blog of your friends, send me their urls which allows a special badge in the list of your country
    I see that you know many people in your country, you can try to get them in the directory?
    Please! Actively support the "Directory" by making known to your friends! Thank you! "Unity is strength"
    Not need an invitation to join the Directory. Any person who makes the request is entered


    New on the site
    Last news of "Directory Blogspot" "
    Soon we will award the best Fashion blog and Makeup, crafts, cooking, paintings
    The Competition is open

    Ranking of Countries
    Invite your friends know made ??
    the website to raise your ranking in the Country

    ReplyDelete
  5. ja sam trenutno okupirana
    isprobavanjem novih okoloočnih krema.
    Staviću i ovu na listu, baš bih volela da je probam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nećeš se pokajati, odlična je za hidriranje. :)

      Delete

Hvala što komentarišete :)