New in #3

12:29

Nakon nekih mesec dana, ponovo je došao red na New in post. On dođe kao neki uvod u recenzije koje ću pisati, jer mi većina proizvoda odgovara, a neki će se čak naći i u postu o favoritima, iako ih nemam dugo.


Na početku meseca se pojavila Essence kolekcija četkica, koja je još uvek aktuelna u Liliju. Neću dužiti, jer sam o njima već pisala, pa to možete videti ovde. Pored toga, u Dmu se može pronaći i šminka iz te kolekcije, a ono što sam ja kupila je olovka i jedan lak.


Kad sam već kod Essence proizvoda, ovog meseca sam u časopisu dobila Stay with me sjaj. Ne znam kakav je, jer ne koristim sjajeve. Boja deluje lepo, ali što se ostalih stvari tiče, ništa ne mogu da kažem. Pored toga, po ceni od 139 dinara sam pronašla i ovu olovku, koja mi je odlična.


Uvek kada mi treba neka mala prazna ambalaža odem u Sephoru i tamo pronađem. Ovaj put sam otišla po jednu bočicu, a vratila se sa neseserom u kome se nalazi ovo što vidite na slici. Ako vam treba više praznih ambalaža, neseser je mnogo isplativiji. Cena je oko 700 dinara.


Još dve stvari koje su se tu mogle naći u januaru, a do mene su došle tek sada. :) Gliter sam kupila na blogu Makeup and more, u toku ove humanitarne rasprodaje, a maskaru/lajner mi je Zlatana poklonila uz to. Sreća, sreća, raaadost, šljokice na sve strane. :)


Još malo poklona je na redu, a to je Maybelline karmin koji sam dobila od drugarice i nisam sigurna da li se u ovoj nijansi može pronaći kod nas.


Pre par dana su mi stigli testeri Cerin krem gela koje mi je poslala draga koleginica sa bloga Kozmetička svaštarica. Hvaaala još jednom.


Od pre nekog vremena mi ne prođe mesec, a da ne naručim nešto iz Avona. Ovaj put nisam mogla, a da ne kupim bazu za senku, koju dugo želim da isprobam, a koja je bila na sniženju za samo 369 dinara. Pored toga, kupila sam i kuglice koje sam dugo merkala i univerzalni balzam koji sam kupila tek onako, iskrena da budem nemam pojma što, čak sam i zaboravila da sam ga naručila. Bio je iznenađenje kada sam otvorila kesu. :)


Set za stopala je takođe bio na sniženju, za 500 dinara. Kupila sam ga uglavnom zbog pilinga koji mi je bio potreban. Koristila sam ga samo jednom, tako da još ne mogu da pišem o njemu, osim da je miris fantastičan.


I ponovo su tu testeri karmina, polako ali sigurno ih skupljam sve. Volim ih jer su ovako mali i slatki, a praktični, tako da svakog puta naručim gomilu.


Kad smo kod Avona, tu je i ovaj losion za telo, koji je poklon od sestre. Ja ove godine ne kupujem losione i za sad se dobro držim. :)


Pošto sam prošlog meseca preterala sa proizvodima za kosu, ovog puta su tu samo tri. Amino Keratin maska, koja je fenomenalna. Koristila sam je samo par puta i već mi je favorit. Cena je 1100 dinara. Gliss Total Repair koristim stalno već neko vreme i oduševljena sam. Cena u Liliju je 129 dinara, dok je u Dmu 175. Swiss o par maska mi je omiljena od kad se pojavila, a sada je na sniženju u Dmu za 80 dinara po komadu.


Što se lica tiče, te proizvode sam najviše kupovala sada. Montagne Jeunesse maske, za koje sam mislila da su nikakve, prvenstveno zbog cene (50 dinara) sada obožavam.


Nivea dvofazni odstranjivač šminke mi je bio omiljeni pored Seforinog, ali mi se čini da su nešto menjali, jer ne skida šminku kao ranije. Kada se promućka ova dva dela se ne pomešaju lepo. Mislim da ću se definitivno vratiti Sefori, bez obzira na to što se po istoj ceni dobije duplo manje proizvoda.
Aqua Sensation gel za umivanje mi je odličan. Ne koristim ga mnogo dugo, ali za ovih nedelju dana stalnog korišćenja mi nije isušio lice, što mi je jako bitno. Cena je oko 550 dinara.
Nivea tonik za normalnu kožu je prvi tonik za lice koji sam kupila. Možda deluje čudno, s obzirom na to da kozmetiku preterano gomilam, ali stvarno do sada nisam koristila tonike. Super mi je, ali ne mogu da ga uporedim sa nekim drugim. Cena je oko 400 dinara. Uz njega sam u Nivea prodavnici dobila i ovu masku koju još uvek nisam isprobala.


Eucerin tonirana krema sa zaštitnim faktorom. O njoj ću pisati sigurno, ali mogu da kažem da nemam baš neke pozitivne utiske, nadam se da će se to promeniti uskoro. Cena je oko 1500 dinara u Liliju. Eucerin fluid koji matira sam kupila po ceni od 1200 dinara u Srbotrade apoteci i uz njega na promociji dobila micelarnu.


Rimmel stay matte puder je odličan, ali meni nije za leto. Previše je jak i upadljiv, bar što se mene tiče. Mada je prekrivanje fantastično. Cena je oko 500 dinara u Liliju.


I za kraj par lakova za nokte. Essence je kupljen po ceni od 139 dinara i nije mi ništa posebno. Aura top coat mi se za sada čini odličnim, ali videćemo. Cena je 270 dinara. Dva Aura laka kupljena jer već volim neke iz te linije, tako da znam da nema greške. Trenutna cena je 159 dinara u Liliju jer su na sniženju. Golden Rose lakovi su kupljeni u Depil Shopu po ceni od 130 dinara.


Jeste li koristile neke od ovih proizvoda? Kako vam se čine?


You Might Also Like

24 коментара

  1. super noviteti, posebno swiss o par maska mi je super, a Nivea odstranjivač šminke oko očiju mi je isto dobar :)

    I koje su nijanse GR lakova?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Brojevi su 34 i 60. Ali nisu baš nešto ispale verne boje na slici. Jeste ova bordo, ali ova druga na slici vuče na plavo, a zapravo je ljubičasta.

      Delete
  2. Kao jedan od mojih najdražih kozmetičkih trenutaka (lol) pamtim kada mi je stigla kutija puna Avon testera! Ranije je to moglo da se naruči kao set, paket raznoraznih testera. Posle toga nije bilo.

    Super post, i ja volim ove Gliss tubice :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šteta što sada ne može kao set, nego mora sve pojedinačno. Gliss sam skoro počela da koristim i od tad ih redovno kupujem. :)

      Delete
  3. Blago vama sa Sephorom! Avon testeri ruževa su preslatki i praktični <3 Od Eucerina me sve recenzije zanimaju

    ReplyDelete
    Replies
    1. Praktičnost im je najbolja strana. :) Biće recezije Eucerina, samo mi treba malo više vremena za micelarnu, da vidim kako mi odgovara.

      Delete
  4. Super post! Zanima me Aminokeratin, kakva mu je struktura, i dejstvo :) A ove Swiss o par kad god odem u DM ne mogu da ih nadjem, konsultovala sam i prodavacice ali one ne znaju o cemu se radi lol :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. O njemu uskoro posebna recenzija, zaslužio je! Koristila sam svega pet puta, ali sam oduševljena. Ja sam ih našla u Dmu na uglu Kralja Milana i Kneza Miloša. Imali su ih pune kutije. :)

      Delete
  5. Auuuu koliko rtestercica! I ja ih obozavam ali ovoliko ih nikad nisam narucila :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ne umem da se zaustavim kad mi se nešto tako svidi. :)) Evo, ovaj mesec sam rešila da ne naručim nijedan. Nadam se da ću ostati pri tome. :)

      Delete
  6. I ja se slazem za Rimmel puder,i dalje mi je on odlican ali za leto prejak,ali dobro jer ionako mi je sad nijansa koju imam presvetla. Jelena

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni su ove presvetle, tako da sigurno neću kupovati neku tamniju nijansu da imam za leto, ne znam na šta bi to ličilo da stavim njega na +40. :)

      Delete
  7. Ja sam probala jutros tester Eucerin toniranog fluida sa spf 50 i razoracala se, bas je ruzna nijansa i na meni izgleda neprirodno i cak prljavo..:/ Ipak se ja drzim obicnog matirajuceg fluida spf50, on mi je odlican.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prljavo je prava reč! :D Meni je nijansa taman, ali nekako se ne razmazuje lepo, čitala sam dosta recenzija, nahvalile su ga naše blogerke, ali meni se ne dopada. Možda promenim mišljenje nakon dužeg korišćenja, ali teško. :)

      Delete
  8. Jaooo, kod tebe uvek gomila! :))) Set za stopala sam uzela i ja, miris je njami, a što se nege tiče, ne znam koliko bi pomoglo onima sa jako grubim petama, inače je okej, koristila sam i ranije :)
    Gde kupuješ ove maske za lice? Ja sam pre sto god. u CG-u probala čokoladnu, baš mi se svidela

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doći će dan kada ću se ja kontrolisati u kupovini kozmetike. :D Meni je kul set jer mi ne treba neka nega, čak ni ne osećam da su mi stopala mekša kada stavim tu kremu, samo lepo miriše. :) U Višnjici sam ih kupila, u Cara Dušana, ne znam gde ih još ima. Ako ti je daleko ili ako ne dolaziš iz Kš-a uskoro, reci da šaljemo poštom. :)

      Delete
  9. Auuu koliko stvarcicaaa! :D Nadam se da ce ti testeri pomoci. Inace, patim za ovim Gliss tubicama, kod nas ih nema nigde. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa što ne kažeš, najmanji problem je poslati. :)

      Delete
  10. ja ne vidim dalje od ovih ruzeva!!!! :D

    ReplyDelete
  11. Od nabrojanog imam Avon bazu za senku i Nivea gel-oboje su mi odlicni(ovaj gel nimalo ne isusuje,da podelim info:)),cekam i gomilu testera ruzeva:),imam i Avon sjajne kuglice,daju nezan sjaj i boju,verovatno su i tvoje bronzane divne.Ova Nivea maska mi nije odgovarala,ni mirisom,ni teksturom,a zanima me kakva je Eucerin micelarna,s posebnim osvrtom na ocni deo:) Misljenja u vezi sa njom su oprecna. Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Te sjajne sam htela, ali sam se ipak odlučila na ove. Kad ih ponovo snize, naručujem sjajne. :) Nivea masku nikako da probam, nešto do sad nisam volela njihove maske pa sam ovu samo ostavila po strani. Za Eucerin javljam, čim steknem neke bolje utiske. :)

      Delete
  12. Sreća pa si mi rekla za sniženje, kupila sam malo više, jer mi je Swiss o par omiljena maska za kosu. Kako ima samo jak miris. Zanimljivi su ove maske za lice, ima baš različitih vrsta :D
    Divan ti je New in, a koliko imaš samo testera :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Testere sakupljam kao hrčak, nekako su mi toliko postali dragi da ne mogu bez njih. :D

      Delete

Hvala što komentarišete :)