New in #4

14:34

Kraj meseca je tu, tako da je na red došao new in post. Nadam se da ih više neće biti, bar ne u ovoj meri, jer sam rešila da se od kupovine suzdržim u toku sledećeg meseca, a da trošim stvari koje već imam, a koje stoje i uglavnom samo skupljaju prašinu.


Počeću od trenutno omiljenog mesta za kupovinu preparative - Srbotrade apoteka. Prvo, cene su im najniže jer imaju 17% sniženja na ceo asortiman. To sniženje je stalno, a skoro svakodnevno se održavaju neke promocije sa dodatnim sniženjima.


Bioderma micelarna - Kupila sam manje pakovanje radi probe, ali mi se ova za masnu kožu ne dopada. Oči me peku kada sa njom skidam šminku, tako da ipak favorit ostaje Eucerin micelarna, dok ne probam Biodermu za normalnu kožu.

Neutrogena labelo - Dugo sam ga htela pošto volim ta apotekarska labela bez mirisa i ukusa, ali ga ne preporučujem jer je nega jako slaba.


Dr Hauschka - Recenzija seta
Dve maske i uzorak kreme za ruke sam dobila prilikom kupovine, ali ih nisam isprobala.


Sebamed desodoransi i labela- Kupljeni kada je u Srbotrade apoteci bilo sniženje od 37% na ceo Sebamed asortiman (obično svakog meseca bude po par puta). Zadovoljna sam svima osim Fresh desodoransom, jer me peče nakon stavljanja.


Moja omiljena kupovina ovog meseca :) Vichy serum i labelo - Obe stvari su mnogo bolje nego što sam mislila, tako da ih preporučujem iako ih koristim tek dve nedelje. Termalnu vodu sam dobila uz kupovinu i za sada mi nije ništa posebno. Sigurno je ne bih kupila ovako zasebno. Ovo je prva termalna voda koju imam, tako da je vrlo moguće da ne umem pravilno da je koristim, pa mi je zato skroz prosečan proizvod koji ne vredi toliko.


Baby lips - Većina smatra da je to totalno glup proizvod, a ja ih baš volim i ako ikad u životu potrošim neki, kupiću ponovo sigurno.


Trind lakovi za oporavak noktiju i balzam za zanoktice - Keratin restorer me je oduševio, napisaću ceo post o tome kako sam oporavila nokte, a on ima glavnu zaslugu u tome. Keratin protector mi je isto dobar, ali me nije oduševio kao restorer. Balzam za zanoktice. Solidan proizvod, ali mislim da je cena od preko 1000 dinara malo velika za ovakvu stvar.


Java puder - Recenzija

Bourjois CC krema - Odličan proizvod o kome ću pisati u posebnom postu o CC kremama.

Bioten CC krema - Kupljena zbog mnogo pozitivnih recenzija, ali meni se ne dopada. Pisaću i o njoj, a daću joj i drugu šansu, možda se promeni mišljenje.


Ingrid liner - Dobra stvar ako uzmemo u obzir to da košta 300 dinara. Nije me oduševila kao L'oreal lajner u olovci, ali može da prođe.


CG lak - Dopada mi se boja, ali to je sve. Ne koristim ga jer je tekstura previše retka, a potpunu pokrivenost je gotovo nemoguće dobiti. Možda bi mogla iz nekog petog sloja. Ja sam stavljala četiri i još uvek se video prelaz na noktu.

Bourjois - Dobra četkica, postojanost i pokrivenost.

Flormar - Ista stvar kao i CG, samo što je on malo gušći.

Aura inches - Još ga nisam nijednom koristila, pa ne znam ni kakav je.


Ives Rocher šampon za sjaj braon kose - Kupljen jer je moj omiljeni šampon Yves Rocher, ali me ovaj nije toliko oduševio. Dobra stvar je što posle njega mogu da se raščešljam, što nikako ne mogu sa šamponima drugih proizvođača. Loša stvar je što je kosa suvlja nego kad koristim njihov hranljivi šampon.



Ovako se završava kafa sa Lenom i Ađom. :) Čuvena Blush četkica, pridružujem se ljudima koji je vole.

Flormar maskara - Super mi je, ima gumenu četkicu koja meni odgovara, a cena je bila 290 dinara.

Golden Rose ruž - Odlična postojanost, pigmentacija varira u zavisnosti od slojeva.


Leva slika - jedan sloj, desna -dva



Sephora piling - Dobar je, ali nije ni približno Staroj planinskoj riznici. Nema sva ta ulja, tako da ne neguje kožu.

Alverde losion za samopotamnjivanje - koristila sam samo jedno i za sada sam zadvoljna. Ako se dobro pokaže u narednom periodu, pisaću o njemu.

Jeste li koristile nešto od ovih proizvoda do sada? 

You Might Also Like

36 коментара

  1. Odlicni noviteti, Vichy serum, i ovaj ruz mi se posebno svidjaju!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ruž je super, postojanost u rangu mnogih skupljih.

      Delete
  2. Odlicna kupovina :) Ja se bas razmisljam da uzmem Vichy kremu iz te kolekcije, uzorak mi se veoma dobro pokazao... A sto se baby lipsa tice, ima li osobe koja ih nije kupila? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja Vichy nikad nisam imala kao tester, uzeh ga ''na slepo'' i sad ga obožavam. :) Ima ih, a ja sam očigledno među onima koji ne znaju da kažu, uzeću samo jedan da probam. :D

      Delete
  3. Svidja mi se ova blush cetka, gde si je uzela i koliko kosta? Sephora mozda?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alexandar Cosmetics (konkretno onaj novi na Zelenjaku - Hill) i ova je 515 dinara.

      Delete
  4. Za Vichy jedno veliko <3
    Cudi me da ti Bioten CC ne odgovara. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne znam, nešto mi je baš bzv. Ali probaću još malo da je koristim, na neke druge načine, pa ćemo videti. :)

      Delete
  5. Slazem se sa tobom po pitanju Neutrogeninog labela , kupila sam ga i mislim da cu ga baciti , mnogu mi je bolji maybelline labelo , imam ovaj zuti i bas fino hidrira usta , vise podseca na grodjanu mastu , sto je pozitivno. A sto se tice termalne vode , nema neke posebne filozofije , jeste skupo ali meni mnogo pomaze posle suncanja , bas fino osvezi kozu. Jel imas ili ces tek da napises recenziju za Trind lakove?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Od Neutrogene sam očekivala da mi bude kao Eucerin (moje omiljeno labelo), a ono ništa. Čudan miris, nega ništa. Pa za termalnu čekam leto, da je koristim tada, sada mi nema neku funkciju, pa neću da je trošim samo tako, bzv. Valjda će i meni biti dobra nakon sunčanja. Nemam još, poslednjih mesec ipo sam oporavljala nokte od izlivanja, pa za jedno nedelju - dve, kad još malo porastu da mogu lepo da ih oblikujem, planiram da napišem post o tome kako sam uspela da ih oporavim, a u njemu ću pisati o Trindu, jer ima veliku zaslugu u tome.

      Delete
  6. Svidja mi se sve sto si kupila.... Odlicna kupovina. :)

    ReplyDelete
  7. Ja sam koristila Aura Inches, vrlo moguće baš tu istu nijansu i super je. Naravno, ti lakovi i jesu providni, ne pokrivaju skroz, ali daju prelepu blagu boju i odlična im je tekstura. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni su Aura lakovi uglavnom super, osim onih She Bunny, koji imaju lepe boje, ali tanku četkicu za moj ukus. Ovaj Inches imam u zlatnoj boji odavno i super mi je, tako da verujem da će mi i ovaj biti dobar. :)

      Delete
  8. Za Neutrogena balzam se slažemo, a ja sam nekako očekivala da će biti puno bolji :/
    A Golden rose ruž je prelijep!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš su ga loše odradili, što me čudi s obzirom da im je ostala preparativa super.

      Delete
  9. Super noviteti :)) Lijepo si se ponovila :D Zanima me Alverde za samotamnjenje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biće recenzije za par dana, samo da ga još par puta iskoristim, da bih znala tačno kakav je. :)

      Delete
  10. Imam ovo Velnea ulje za kosu sa makadamijom i super mi je,a tvoje utiske ne vidim..ili sam nesto previdela:) GR Vision ruz imam, samo u drugoj nijansi,fantastican mi je,na usnama stoji i posle jela i pica,prezadovoljna sam njime! Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah... Hvala što si to uočila, čak ni ja nisam. :) Morala sam da prekinem kucanje posta u jednom trenutku, pa kad sam nastavila nisam ni skontala da sam to preskočila. Za sada mi je super, mada sam ga koristila samo jednom do sada. Valjda će ostati dobro. :) I ja sam se oduševila koliko je postojan.

      Delete
  11. Imaš jedan Baby Lips više od mene, zgrožena sam :p :D Bioten CC kremu zamalo da kupim, ali sam ipak odustala jer imam Multiactiv... Plus više volim puder :) Kafa - uspešno završena! :))) Sve mi se u principu sviđa i sve bih probala :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tišina ti, pored onoliko parfema, ti još jedan uzela - zgroženost level 100! :P Nemoj ni da je kupiš, čuvaj za Bourjois CC kad odemo kod Lene. :)

      Delete
  12. Koliko si platila ovu Bioderma micelarnu u Srbotrejdu? Isto pitanje i za Vichy labelo :D čudi me da nisi zadovoljna Bioten CC, jedva čekam da pišeš o njoj.. planirala sam da je uzmem za leto, mada imam onu Multiactiv tamniju :D termalne ni kod mene nisu izazvale oduševljenje, ne planiram da ih kupujem :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. 600 dinara je tamo, ali to kad nije bila promocija, verovatno se u toku promocije dobije još neka, pa se još više isplati. Šta znam, za mene uopšte nije neka, ali se svim silama trudim da je zavolim jer miriše savršeno. :D Sve mi se čini da će i meni ovo biti prva i poslednja termalna. :)

      Delete
    2. Vichy labelo je bilo oko 550 dinara, ali kada je promocija. Nešto je bilo sniženje od ne znam koliko na preporučenu maloprodajnu cenu.

      Delete
  13. kako ti se pokazalo sebamed labelo, neguje li dobro i koja je cena? I za sebamed dezorans, kakva mu je zastita od znojenja, vredi li uzimati za leto?
    U kom broju je blush cetka, deluje odlicno!
    Veliki pozdrav :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Labelo je super, ima dobru negu (ovo za odrasle), ovo za bebe je onako, prosecno. Mada je meni i dalje najbolji Eucerin, što se nege tiče (onaj najjeftini od tri koja ima, čini mi se da je tu negde oko 300 dinara). Ne znam za tačnu cenu labela, ali čini mi se da sam na promociji platila oko 300. Što se desodoransa tiče, dobar je, meni se više sviđa roll on nego ovaj u spreju jer me ne peče kad stavljam. Mada mi se čini da je bolja nega ovog u spreju. Nekako sam ih uvek koristila u kombinaciji, a tako su mi super. Blush je broj 32.

      Delete
    2. Hvala na detaljnom odgovoru :))

      Delete
  14. slažem se za Baby lips-baš su slatki i odlični :D
    ovi Trind lakovi mi imaju odličnu ambalažu :D
    volim Golden Rose ruževe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne znam što ih mnogo devojaka pljuje, meni su baš slatki. :D

      Delete
  15. Odlična kupovina. :D

    Nije ni mene oduševila Bioten CC krema, posle nekog vremena mi skoz nestane sa lica, i nema neku moć prekrivanja. :/
    Probala sam uzorak Vichy-eve kreme i dopala mi se, pa razmišljam da je kupim, ali pre toga ću sačekati da napišeš recenziju. Hihi. :D
    Baby lips su preslatki. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. E, konačno još neko da misli kao ja! I meni nestane skroz, a lice mi se prosija posle 10 min, ako ne stavim puder u kamenu. Biće uskoro recenzija, jer me je oduševio taj serum, super je. :)

      Delete
  16. Uuu, odlični noviteti. :) Koji broj je ovaj GR karmin? :)

    ReplyDelete
  17. apsolutno je sve po mom ukusu! :D

    ReplyDelete

Hvala što komentarišete :)