Proizvodi koje sam kupila više puta

12:30

Kao što iz naslova posta možete videti, danas ću vam pokazati par proizvoda koje sam ja kupila više puta. Pošto volim da menjam kozmetiku, retko kad nešto uopšte potrošim, a kamo li opet kupim. Ako sam kupila više od jednog puta, to znači da mi je proizvod baš, baš dobar. Nema ih puno i u ovom delu su se našle stvari za lice, a u drugom postu ću pisati o takvim proizvodima za kosu i telo.


Prva stvar, Sephora odstranjivač šminke. Pošto nisam osoba koja uživa u večernjim rutinama nege lica, tražim stvari koje će mi maksimalno skratiti vreme skidanja šminke. Probala sam mnogo takvih proizvoda, a ovaj mi se pokazao kao najbolji. Cena je oko 370 dinara za 50 ml proizvoda. Nije baš najisplativiji, ali meni je najbolji, tako da preporučujem svima. Postoji i veće pakovanje, koje ja nikada nisam kupila, jer su mi ova mala simpatičnija. :)


Garnier BB krema koju koristim uglavnom leti je jedina od tih kremica koja se meni dopala. Prekrivanje je blago, dosta dugo drži kožu matiranom, tako da tu nemam zamerki. Jedina stvar koja mi se ne dopada je miris alkohola koji se dosta oseća prilikom mazanja. Ova koju ja imam je za mešovitu kožu, a postoji i verzija za suvu, koju nisam probala.


Deborah puder u kamenu mi se jako dopada jer je nijansa baš kao i moj ten. Lepo miriše, matira lice i lepo izgleda kada se nanese. Sumnjam da bih ga sama kupila, ali pošto sam prvi dobila od drugarice i on je pri kraju, kupila sam drugi da se nađe. Pored Seforinog ovo mi je omiljeni kameni puder.


Artdeco baza za senku, o kojoj sam već pisala ovde. Neću dužiti o njoj, reći ću samo da mi je omiljena baza koju sam do sada koristila.


I za kraj, dve stvari čije prazne ambalaže nemam. Eucerin labelo, najomiljenije ikada. Nema ni miris ni ukus, što je meni bitno i odlično neguje i oporavlja usne. Essece lajner, jedan od mojih omiljenih. Ima preciznu četkicu i postojanost je odlična, tako da mi je jedan od omiljenih koje uvek kupujem.


Jeste li koristile neke od ovih proizvoda? Koje stvari mi vi preporučujete?

You Might Also Like

18 коментара

  1. Koristila sam Sephora odstranjivac sminke, i skoro sam ga potrosila. Odličan je baš, i skine svu šminku sa očiju u jednom potezu bukvalno. Baš mi je žao što su zatvorili Sephoru kod nas u Nišu pa ne mogu da ga uzmem opet, sigurna sam da bih ga uzela ponovo.. :( Koristila sam i Garnier BB kremu i baš sam zadovoljna.. Super je za leto. :)
    Preporučujem ti da probaš Rimmel Stay matte puder u kamenu, matira i dugo stoji na licu. :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Njega planiram da uzmem, imam onaj Stay matte tečni i super mi je, tako da mislim da će mi i taj u kamenu odgovarati. :)

      Delete
  2. Moram da probam taj Deborin u kamenu! :)
    A eto, meni je ta BB krema uzas, nismo se nasle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ona je većini užas, a meni jedna od retkih koja se lepo razmazuje. Mada mi ovaj alkohol malo smeta, pa ne koristim tokom zime kada mi je koza vise dehidrirana. :)

      Delete
  3. Koristim Artdeco bazu sa senku. Jedina mana joj je teže blendanje i to što nije mat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, bila bi još bolja da nije mat, ali dobro. Mora neku manu da ima.

      Delete
  4. Garnier mi nikako ne paše, ali zato AD bazu i Essence tuš moram probati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Garnier je malo cudna, ili je nekome odlična ili je užas, niko nema da kaže pa onako, može da prođe. :D

      Delete
  5. ArtDeco baza za senku <3 Trošim treće pakovanje :)

    ReplyDelete
  6. Meni ovaj Sephorin skidač šminke nikako nije odgovarao, nekako me je sve peckalo, a i kao da je malo masniji od Lorealovog, kojim sam baš zadovoljna...
    Divna ti je podloga - ešarpa, majica, haljina, šta li ;)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. L'oreal je ja mislim jedini koji nisam koristila, pored Mixe koju izbegavam. :)
      Da je sreće da je neka košuljica ili haljina, ali je obična ešarpa. :)

      Delete
  7. Koristila sam Garnier BB kremu.. slažem se sa svime što si napisala o njoj - i sama ju koristim u ljetnim mjesecima, super je, daje lijep prirodan izgled licu,, kad bi joj malo uljepšali miris, bila bi savršena :D
    Artdeco bazu sam prije imala u planu kupiti,, ali me brinulo to što ima taj shimmer unutra :/ mislim da ću se još neko vrijeme držat Essenceove :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taj miris je stvarno očajan. :D
      Ako ti smeta šimer, preskoči je. Ja volim sjajne stvari, pa mi ne smeta. Ali baš su ga povećali u poslednje vreme, ne znam baš čemu to. :)

      Delete

Hvala što komentarišete :)