Dobro, a jeftino - Balea

11:27

Jedni od najčitanijih postova na blogu su bili ''Dobri, a jeftini proizvodi''. Zato sam rešila da počnem redovno da pišem o takvim proizvodima. Za sada planiram da bar jednom nedeljno objavim jedan takav post, u vidu kratke recenzije proizvoda, pa se nadam da će taj plan uspeti. Seriju tih postova ću početi Balea sprejem za kosu.


Radi se o jednom slanom spreju koji pomaže da kosa izgleda kao sa plaže. Ne masti kosu, samo daje opuštene talase. Koristi se na mokroj kosi, koja je prethodno osušena peškirom. 

Izgleda kao i svaki drugi spej za raščešljavanje. Dakle, nije gust ni kremast, već najobičnija providna tečnost koja prelepo miriše. Baš na leto i more. Sadrži 200 ml, što može da potraje jako dugo, jer nije potrebno naprskati mnogo.

Moja kosa je u principu više čupava nego talasasta. Pošto je gusta, uglavnom ide u širinu. Kada koristim ovaj sprej, talasi se definišu i koliko – toliko se smanji u širini. Mislim da bi dobar efekat imao i na ravnoj kosi, možda ne kao sprej za talase, ali za lakše raščešljavanje i dodatnu mekoću, da. Jedni od sastojaka su glicerin i pantenol, tako da je odličan i kao sprej za negu.

Sastav: Aqua, Alcohol denat, Magnesium sulfate, Glycerin, Parfum, VP/VA copolymer, Maris sal, Panthenol, Linalool, Limonene, Lactic acid, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional.

Cena proizvoda je 299 dinara.

Jeste li probali ovaj sprej? Kakvi su vaši utisci?

You Might Also Like

12 коментара

  1. Jao ovako nešto meni treba, da makar malo u ovim letnjim danima ukrotim kosu. Kad je isfeniram posle par sati već imam šumu na glavi :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ista priča, mada je meni tako i u ostalim godišnjim dobima. Leti zbog sparnog vremena, a u ostalim periodima zbog vlage. :D

      Delete
  2. Nisam, ali posle ovoga cu sigurno da probam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tako sam i ja posle tvog posta otrčala u Dm po onu Aqa masku. :)

      Delete
  3. Ah, što sam morala ovo da vidim :) Rado bih ga probala ali mislim da ću preskočiti...treći proizvod kojim dominira alkohol bi mi bio previše...Lidija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja nešto ne obraćam pažnju na sastojke. Trudim se da naučim šta je dobro, a šta ne, ali ne slažem se sa hemijom, pa još uvek nisam. :)

      Delete
  4. Videla sam ovo, ali sam bila ubeđena da će da masti kosu.. Moraću sutra u dm :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Verujem da ti neće teško pasti da do njega prošetaš. :)

      Delete
  5. Kako je mene zanimalo da li ovo dobro radi. Sad bih ga bas probala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Radi, radi. Ne čini čuda od kose, ali je sasvim solidan. :)

      Delete
  6. Bas sam ga gledala u DM pa hocu necu i na kraju sam odlucila da sacekam da neko kaze utiske... zvuci mi da su nam kose iste pa cu svakako probati! Hvala!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako su nam slične kose, mislim da se nećeš pokajati. :)

      Delete

Hvala što komentarišete :)