Dobro, a jeftino - Delhaize

12:08

Kao preporuku za proizvod kojim možete uštedeti novac, ove nedelje vam pišem o jednom uljanom skidaču šminke. Reč je o Care BI- Phase, koji se može pronaći u Maksiju. Uvoznik ovog proizvoda za nas je kompanija Delhaize, a proizvođač Yves Rocher.


Ja sam ga kupila iz čiste radoznalosti (najviše zbog proizvođača) i prijatno me je iznenadio. Nije mi iritirao područje oko očiju, tako da je to veliki plus. Ne ostavlja puno masnog traga, tako da što se toga tiče mogu da ga uporedim sa ostalim skupljim uljanim skidačima koje imam.

Dodatni plus je to što ne sadrži parabene i pogodan je za osetljive oči. Dobro, kod mene to i nije od velikog značaja, ali znam da mnogo vas vodi računa o ozloglašenim sastojcima.

Ne mogu da kažem da šminku skida kao neka micelarna ili Sephorin skidač, ali je sasvim solidan. Koristila sam ga da skinem vodootporni lajner, nije uspeo da skine iz prvog puta, ali iz drugog već jeste. To ne mogu da navedem kao veliku zamerku ako uzmem u obzir odnos količine i cene. Mislim da je ovo do sada najjeftiniji koji sam pronašla, a pritom ima najveću mililitražu. Inače koristim Nivein ili Sephorin, a ovaj može da im parira, bez obzira što je za nijansu blaži.

Sastav: Aqua, Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Glycerin, Tocopheryl acetate, Iris Florentina root extract, Tocopherol, Hexyl laurate, Caprylyl/Capric Glucoside, Ethylhexyl, Cocoate, Sodium Chloride, Magnesium Chloride, Phenoxyethanol, Citric Acid, Polyaminopropyl, Biguanide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Tetrasodiuzm Edta, CI 60725.

Trenutna cena je 120 dinara, jer je na sniženju. Inače je 180, a u pakovanju dobijate 150 ml.

Jeste li koristile ovaj proizvod? Kako vam se čini?

You Might Also Like

11 коментара

  1. hmmm, da nije tebe, ne bi ni znala da imaju skidac sminke, pomislila sam da je gel za tuiranje :) uvek u Maxiju zaobilazim njihovu marku, ni sama ne znam zasto, ovaj cu definitivno probati :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam ih zaobilazila, dok nisam videla cenu od 120 dinara, za te pare nemam sta da izgubim ako kupim i probam. :)

      Delete
  2. *Oduševljena sam ovim postom!
    I ako se ne šminkam nisam znala da Yves Rocher proizvodi ovo sredstvo i da mu je cena tako povoljna.
    Molim te da napišeš još neku recenziju ove robne marke.
    Na još jednom blogu sam pročitala takođe odličnu recenziju jedmog gela za tuširanje trgovačke marke koja je kupljena u Maxi-ju.Pa me zanima da li je to isti brend.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trenutno nemam ništa njihovo osim ovoga, ali planiram da kupim još par stvari, pošto su cene stvarno povoljne za sve. Tako da čim kupim i isprobam, biće recenzije.

      Delete
    2. *Odlično!Jedva čekam,pošto u mom mestu nema Maxi-ja.

      Delete
  3. Ovaj proizvod konkretno nisam koristila, ali sam fan njihove robne marke. U jednom trenutku mi je hitno trebala krema za ruke, a nisam mogla da kupim onu lepu crvenu Garnier kremu, u Maksiju vidim tu njihovu, sa nevenom, za manje od 100 din. I uzmem da probam, nije skupa, a sve i da ne valja, preživeću dok ne uzmem drugu. Međutim, ispostavilo se da je krema čudo. Bukvalno. Prvo sam mazala samo šake, onda sam počela i laktove i moram da kažem da mi nikada nisu bili mekši. :) Preoduševljena sam! Sad čekam zimu da vidim kako će se nositi sa hladnoćom, ali za sada je ne menjam! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kreme za ruke skoro nikad ne koristim, ali dobro je znati da ima neka, nikad se ne zna kad može da mi zatreba. :)

      Delete
  4. Ovo cu morati da probam! Koristila sam njihove vlazne maramice i za sebe i za klince i moram da priznam da su se suer pokazale. Polako prelazim i na kozmetiku, pa cu i ovo uvrstiti u sledecu kupovinu! HVALA <3 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maramice sam htela, ali ih tada nije bilo, ako su jeftine kao ovo, onda su pun pogodak. :)

      Delete
  5. Znači da planiram posetu Maxiju :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Planiraj, ima svašta nešto zanimljivo. :D

      Delete

Hvala što komentarišete :)