L'oreal Sunnkiss Jelly

10:25

Još jedan novi proizvod koji se može naći u drogerijama je L'oreal gel za posvetljivanje kose. Pošto mi je kosa sada prirodna, da je ne bih opet uništavala farbanjem, rešila sam da krajeve malo posvetlim njim. U ponudi se mogu pronaći tri nijanse, u zavisnosti koliko svetlo želite. 



Ovo će biti jedan kratak post, jer nisam imala puno uspeha u korišćenju.


Na samom pakovanju piše da nije za tamnu kosu, kao ni za farbanu. Na to se nisam obazirala, pa sam odlučila da probam, bez obzira što mi je kosa dosta tamna. Nažalost, proizvođač jeste upravu što se toga tiče, tako da sam se uverila da stvatno nije za tamnu kosu. Pokušala sam da ga koristim i na suvu, i na mokru kosu i ništa. 


Trebalo bi da se postepeno dobija sve svetlija i svetlija kosa, međutim moja nije imala nikakvu promenu. Evo i slike moje kose, da biste okvirno znali na kakvu boju ovo ne deluje:


Pošto nisam uspela na svojoj, probala sam na sestri, koja ima farbanu kosu. Situacija je bila ista, koliko god stavila, boja nije postajala uopšte svetlija. Dakle, nisu slagali kada su napisali da nije ni za farbanu.

Pošto sam bila uporna da uspem u tome, rešila sam da probam i na drugarici. Ona ima svetliju kosu od mene, sa bakarnim sjajem. Probala sam više puta, ali ni na njenoj ništaaa. Evo i boje njene kose:


Ne kažem da ovaj proizvod uopšte ne deluje. Gledala sam dosta klipova gde ljudi sa svetlijom bojom dobijaju željeni efekat, ali za tamniju očigledno nije. Tako da ako imate kosu kao moju, ili za nijansu svetliju, ovim gelom nećete uspeti ništa. Dobra strana je ta što mi nije oštetio kosu dok sam pokušavala, tako da ako se odlučite da probate, kosa će ostati normalna.


Jeste li probale ovaj gel? Kako vam se čini?

You Might Also Like

16 коментара

  1. Ja sam zelela da ga probam, ali jos se dvoumim. Moja prava kosa je tu negde kao tvoja, mozda koju nijansu svetlija, ali sam radila pramenove pre oko godinu dana, tako da mi je donji deo kose dosta svetliji. Vec i ovako mi je pomalo poput sombre ili sunkiss kako god ga zovu, ali bih jos malo posvetlela krajeve i napravila bolji prelaz. Gledala sam na netu par recenzija i tutorijala gde su i devojke sa tamnijom i farbanom kosom uspele da je malo posvetle. Koliko puta si ga koristila? Videla sam da neki dobiju rezultate tek posle 4-5 puta. Je l' stvarno neostecuje puno kosu posto me to najvise brine s obzirom da sadrzi hidrogen-peroksid?

    ReplyDelete
    Replies
    1. * ne ostecuje
      greska u kucanju :D

      Delete
    2. Pa iskoristila skoro celo pakovanje na isprobavanje, tako da sam sigurno stavljala više od toliko. Meni se ne primećuje razlika u kvalitetu kose na tim pramenovima na kojim sam stavljala, tako da mi nije oštetilo uopšte. E sad, moja kosa je dosta izdržljiva, tako da se ošteti tek nakon mnooogo maltretiranja (stavljanja blanša dva puta).

      Delete
  2. Cao, na stranim blogovima sam citala da te nijanse 1, 2 i 3 se odnose na tip kose. S tim sto je 1 za tamno braon, 2 za svetlo braon, a 3 za tamno plavu. Mozda je u tome greska, sto si uzela gel za pogresnu boju. Buduci da je glavni sastojak hidrogen peroksid, imajuci u vidu ovo nijansiranje, mislim da se u 3. nalazi najslabiji hidrogen i da su posvetljenja najmanje ocigledna. Licno imam ridju kosu i mislim da cu jos danas kupiti taj proizvod, merkam ga neko vreme.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa ne znam, ja sam ovo kupila kad se tek pojavilo, pre jedno mesec dana, tako da nisam čitala recenzije, tek kad sam kupila, uzdala sam se u to da prodavačica zna (delovalo je tako), ali očigledno da ne zna. :) Za tamno braon nije nijedna, čitala sam šta piše na sve tri i svuda je isto, nije za kosu tamniju od svetlo braon. Tako da verujem da mi u svakom slučaju ne bi uspelo. Nadam se da tebi hoće.

      Delete
  3. Odabrala si varijantu 03 namenjenu prirodno plavoj kosi. Možda bi sa varijantom 01 postigla rezultate.
    Ja sam takođe koristila ovaj proizvod u nijansi 03, ali prirodna boja mi je mnogo svetlija od tvoje, posle tri korišćenja kosa je dosta posvetlela

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sumnjam da bi se rezultati promenili, pošto na svakoj piše isto, da nije za tamnu kosu. Ali ja sam kupila tek da probam. Sigurna sam da radi dobar posao, jer je mnogo klipova gde su devojke uspele, ali izgleda da je moja pretamna za tako nešto, jedino kada sam stavljala blanš uspela sam da izvučem koliko toliko plavu boju.

      Delete
  4. Devojke, a zar isti efekat ne dobijate ako na tamnu kosu stavite 9% hidrogen?! Ja sam uvek tako posvetljivala kosu, nikada mi se nije ostetila. Samo ga nanesem na kosu, na pramenove, i isperem kad se setim. Ovaj proizvod mi je vise kao marketinska fora zarad istog efekta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. To mi nikad nije palo na pamet, hvala što si me podsetila, baš ću probati. Nadam se da se neće oštetiti tako, preko glave mi je oštećena kosa, jedva sam čekala da izraste. :)

      Delete
  5. baš me zainteresirao ovaj šampon, planirala sam ga nabaviti,,, ali i sama imam tamnu i još bojanu kosu..
    to mi je tako besmisleno da ne djeluje na tamniju kosu, jer sam se nadala da će ju malo prirodno posvjetlit s ovim šamponom, bez potrebe dodatnog uništavanja kose.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onda nema šanse da ti uspe, bolje uzmi nešto drugo za te pare, em ne može na tamnu, em ne može na farbanu, osim ako nije svetla. :)

      Delete
  6. Koliko kosta?

    ReplyDelete
  7. Kupila si pogresnu boju. Ja imam tamniju braon i uzela sam oznaku 1, izgleda fenomenalno.

    ReplyDelete
  8. Ja sam prirodno plava i kupila sam trojku i odlicna je! 2x sam je nanela do sada i vec se vidi promena! Bas izgleda kao kosa posle mora, jos sam grubo nanela na kosu, pa deluje kao da imam pramenove

    ReplyDelete
  9. Moguce je da si je pogresno koristila? Danima citam o ovom proizvodu i po komentarima vidim da iako proizvod NIJE namenjen tamnoj kosi (brojevi oznacavaju nijanse plave boje) dokazano deluje na tamnoj kosi kao i na farbanoj.Nakon nanosenja kosa treba da se greje ali ono sto verovatno nisu u uputstvu naveli ali je opste poznata cinjenica za hidrogen je da se on aktivira na suncu.I sve devojke koje su kosu grejale na suncu imale su blagi efekat vec posle prvog koriscenja dok je posle treceg dosta vidljivo.

    ReplyDelete

Hvala što komentarišete :)