NYX soft matte lip cream: Prague

13:18

Od kad sam videla na fejsbuk stranici da su se pojavile nove nijanse NYX mat ruževa obišla sam ceo grad da pronađem ovu. Naravno, nije je bilo jer još uvek ništa nije stiglo u prodajne objekte, ali posle nedelju, dve potrage, konačno sam ga pronašla. Moram da priznam da sam ovaj ruž kupila samo zbog imena nijanse. Po principu ''Kad neće Muhamed bregu, hoće breg Muhamedu.'' Pa kad već ne mogu da u ovom trenutku budem u Pragu, biće Prag kod mene. :) Imala sam sreću da mi ova nijansa stoji, jer bih sigurno kupila i da je neka druga, koja mi nikako ne pristaje.


Ovo je tečni, mat, ruž za usne, koji dolazi u ambalaži standardnoj za jedan sjaj. Ima aplikator koji, ako niste vešti, može da bude nezgodan. U pakovanju se nalazi 8 ml proizvoda.


Što se nijanse tiče, ona na usnama varira u zavisnosti od toga kakav je dan. Kada sam je stavila dok je napolju bilo oblačno, nijansa je na usnama izgledala skoro pa tamno ljubičasta, dok je u normalnim okolnostima tamno roze, sa primesama ljubičaste boje. (Ovde možete videti kako izgleda na usnama, u zatvorenoj prostoriji, bez blica: http://instagram.com/p/tOEZretHNv/?modal=true)

Slikano je u hladu, na dnevnoj svetlosti, bez blica
Miris je lep, sladunjav, ali ne ostavlja ukus na ustima, što se meni posebno sviđa. Što se postojanosti tiče, mnogo je bolja od Kopenagena, jer se ne skida nepravilno kao on. Recimo da može da potraje jedno dva, tri sata, pod uslovom da ne jedete, a onda kreće da se skida. Kada počne da se skida sa usana, nikako nemojte probati da popravite i samo dodate karmin. Skinite ga, pa stavite ponovo inače ćete samo dobiti haos na usnama. Boja će biti čudno tamna, a karmin će se skupiti po usnama i izgledati neuredno.


Uprkos tome što je formula malo lošija, ja ga preporučujem baš zbog boje. Ako ste u potrazi za nekom jesenjom dnevnom ili večernjom varijantom, onda probajte ovu.

Trenutna cena je 594 dinara.

Kakva su vaša iskustva sa NYX mat ruževima? Koju boju volite da nosite na jesen?

You Might Also Like

17 коментара

  1. Toliko čitam o tim ruževima,gledam,da ću morati da nabavim jedan,odraše me ovi divni postovi ,lepa mi je boja neobična ,baš me i asocira na jesen ali ja bi iapk neku blažu nijansu :) Pogledala sam link tebi lepo stoji :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sigurna sam da ćeš naći neku za sebe, s obzirom da ih imaju baš puno. Toliko da mi se čini da ću nameštaj početi da prodajem iz sobe, da bih sve skupila. :))

      Delete
  2. Oduševio me Copenhagen kod Di, a sada želim i Prague! :D Divan je, divan <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Copenhagen je čudan, pošto se jako ružno skida, ali je nijansa prelepa. Na sreću Prague je malo drugačiji. :)

      Delete
  3. Baš ovaj Prag sam gledala prošle nedelje u Alexandru...mogla bih njega da nabavim. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super je on, mada imaju gomilu nijansi. Ja sam se odlučila samo zbog naziva nijanse i pre nego što je stigao u prodavnice. :)

      Delete
  4. Nemam niijedan, ali mislim da ću ih sve pokupovati na sajmu kozmetike :/ :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. E iz tog razloga se razmišlam da ni ne odem na sajam, sve ću pokupovati. :D

      Delete
  5. Divan je i meni se dopao kako ti stoji :)
    Ali ipak mislim da su ove nijanse suviše tamne za mene :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ti, Šmizlo, pojma nemaš. Super bi ti stajala, daj mu šansu. :))

      Delete
    2. Al za prvu rečenicu, da meni dobro stoji, imaš pojma i te kako, hahahah.

      Delete
  6. Brzo sam skrolovala, nadajući se da ću videti kako izgleda na usnama iiii ništa :D Svoč na ruci deluje prelepo! Mislim da ću ga uzeti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ima gore link koji vodi na sliku gde ga imam na usnama, samo nisam mogla da prebacim sa telefona (čitaj: jako me je mrzelo), pa sam okačila link do slike. :)

      Delete
  7. Uuu, baš je fina nijansa, prava jesenja i tebi jako lepo stoji. :)
    Nemam nijedan njihov ruž, a toliko sam o njima čitala, možda se ponovim ovih dana. :D :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Glasam za to da se ponoviš, pa nek ide život. :D :*

      Delete
  8. Odlična nijansa. Juče sam išla u Alexandar sa namerom da kupim Ariu i Copenhagen, Cop je bio rasprodat, pa sam ozbiljno razmišljala o ovoj nijansi, ali sam na kraju odustala. Ne znam zašto :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da će im Copenhagen biti najprodavaniji ruž ove godine. :D

      Delete

Hvala što komentarišete :)