Empties 1

14:14

Pošto je već kraj februara vreme je da napišem prvi post sa praznim bočicama ove godine. Prethodni sam pisala na kraju decembra, a danas vam pokazujem šta sam to potrošila u toku januara i februara. Planiram da do kraja godine ovo postane stalno, dakle empties na svaka dva, a new in na svakih mesec dana. Danas neću pokazivati proizvode iz taga ''Potroši do proleća'', njih ćete videti u posebnom postu.


Šampon i balzam koje sam koristila ova dva meseca su Syoss Oleo Intense. Stalno čitam da nisu dobri jer su previše agresivni, ali ja ih koristim godinama povremeno i nikada nisam primetila da mi se nešto loše desilo sa temenom. Daleko su mi od savršenih šampona, ali su solidni i ekonomični, pa kad god su na nekoj akciji kupim ih.






























Još dva šampona koje sam potrošila su Orzene i Le Petit Marseillais. Orzen je moj omiljeni šampon, kosa mi je nakon njega mekana i čak mogu da prođem prstima kroz nju, a LPM mi je onako, prosečan. Verovatno ću ga nekad opet kupiti, ali ne u skorije vreme.


I poslednji šampon, Balea sa mirisom jabuke. Ovaj i šamponi sa prve slike nisu bili puni, pa su zato svi tako potrošeni, ne perem kosu po dva puta dnevno pa da trošim tu količinu. :) Balea je još jedan prosečan šampon. Ja nemam osetljivo teme, pa se tako još nije pojavio šampon za koji ću reći ''katastrofa'', ili su odlični ili prosečni, gore od toga kod mene nema. Still balzam za kosu je bio malo lošiji, ali s obzirom da sam ga platila oko 50 dinara, nisam ni očekivala da ću dobiti kvalitetan balzam. Ne bih ga ponovo kupila, osim ako negde ne idem, pa mi zatreba zgodno pakovanje.

























Još par stvari koje sam koristila za kosu jesu Macadamia ulje, po meni jedno od najboljih. Volim sve kod njega, miris, negu i to što postoje ovako mala pakovanja koja su jako zgodna kada negde idem, jedino što mi se ne dopada je cena, ali smatram da zaista vredi svaki dinar. Pored toga sam iskoristila i ovu ampulu za kosu, proizvođač je Helen Seward. Nisam sigurna da sam je koristila na pravi način, jer nema nikakvog uputstva ni na njoj, a ni na netu. Stavila sam je nakon pranja, kao i sve ostale proizvode ovog tipa, tržala 15ak minuta, a onda isprala. Rezultat je bio odličan, kosa mi je bila dosta mekša, tako da ću kupovinu sigrno ponoviti.
























Maska koju sam koristila ova dva meseca je L'oreal total repair extreme. Kupila sam je odavno i koristila par puta kada mi je kosa bila oštećena. Sada sam je dokrajčila i bila je jedna prosečna maska koja je samo malo omekšala kosu, ništa posebno, tako da ovu neću ponovo kupiti. Ne kažem da je maska loša, nego da trenutno ne odgovara mom tipu kose. Volim L'oreal proizvode za kosu, tako da ću neku drugu liniju sigurno isprobati, a ovu preporučujem osobama sa oštećenom kosom. 

Moja prva potrošena krema za ruke i ide pravo na policu sa suvenirima. :) Bila je odlična, ali ne bih rekla da bi bila dobra i osobama sa dosta suvim rukama. Previše je vodenasta, tako da se upije odmah i ne pruža neku spektakularnu negu.

Što se tiče proizvoda za tuširanje, potrošila sam ovu Afroditinu Jojoba uljanu kupku koja mi je odlična, kao i Johnsons baby shampoo koji ja kupim svakog puta kada je na nekom sniženju i koristim isključivo kao gel za tuširanje, ne kao šampon. Odgovara mi miris, mililitraža i nega, tako da ću ga kupovati i dalje sigurno.


Nivea in shower mleko za telo, ovo su uzorci koje sam dobila još letos na Adi, ali ih nisam koristila do sada. Dopadaju mi se, ali ipak prednost dajem ovakvom Balea mleku jer ima za nijansu bolju negu.


I prelazim na proizvode za lice. Prva stvar, omiljena Eucerin micelarna, koju ću kupiti ponovo sigurno. Već sam je pominjala na blogu dosta puta i jedina zamerka koju imam je ta da se brzo troši zbog nezgodnog pakovanja. Nivea trake za mitisere ili žali bože bačenih para. Ne skidaju apsolutno ništa, kada odlepim ona bude potpuno čista, a mitiseri i dalje na mestu. Neću ponovo kupovati, naravno.

Estar kremu za lice sam već pominjala na blogu i za sada je jedna od najboljih koje sam probala. Njihov filer za bore je koristio moj tata, tako da je ovo njegov empties. :) Dopao mu se i počeo je da primećuje razliku onda kada je došao do kraja ovog tester pakovanja, tako da bi preporučio kupovinu full size proizvoda. :)

O Estar serumu za lice sam takođe pisala. Preporučujem ga za korišćenje pre kreme i sigurno ću ga kupiti ponovo kada dođe leto, da ga koristim umesto kreme jer mi se tada koža dosta masti. Tester Aesop kreme sam iskoristila i sigurno ne bih kupila full size pakovanje jer mi ova krema uopšte nije odgovarala. Nije uradila ništa na mom licu, samo mi je u tom periodu izašlo nekoliko bubuljica.

Tu je i par dekorativnih proizvoda. Golden Rose lajner nisam potrošila, ali se usmrdeo tako da leti u kantu. Ne bih ga ponovo kupila, jer ovaj imam tek dva, tri meseca i već sam morala da ga bacim. NYX push up brow takođe ide u kantu jer nikako nisam uspela da je zarežem. Polomila sam čak tri rezača dok sam to pokušavala, tako da se opraštamo. Flormar olovka za obrve je bila dobra, potrošila sam je skroz, ali više ne koristim olovke u tu svrhu tako da je neću ponovo kupiti.

Artdeco je moja omiljena crna senka i kupovaću je i dalje sigurno. Jedna je od najpigmentovanijih koje sam pronašla. Cala četkice imam već godinama i sada sam ih konačno zamenila istim takvim. Omiljene su mi tako da nema potrebe da ih menjam jer je i cena više nego korektna. Essence sunđerasti aplikator se držao dosta dobro, preživeo je mnogo pranja, ali se prilikom poslednjeg raspao.

I par random stvari. Ebeline odstranjivač laka, sasvim solidan, ovo mi je ko zna koja bočica po redu i sigurno ću ga kupiti ponovo. B.U. desodorants mi je bio dobar i verovatno ću ga kupiti ponovo, ali ne u skorije vreme, jer mi je malo dosadio. Balea pena za brijanje je solidna, kupujem je stalno jer je jedna od jeftinijih, a radi isti posao kao ostale.

I to bi bilo to za ovaj empties. :)

Jeste li koristili nešto od ovih proizvoda?


You Might Also Like

15 коментара

  1. Koliko praznih proizvoda! :D Od navedenih sam koristila sam Le Petit Marseiliais i Syoss.
    http://www.itsmissivana.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trudim se da trošim što više. Malo za promenu. :)

      Delete
  2. Meni Nivea tracice sve mitisere izvuku... svaki put se odusevim iznova :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blago tebi, hoću i ja tako. :) Probala sam više vrsta tih tračica i nikad mi nijedne nisu radile posao. :/

      Delete
  3. Orzen sampon sam uzela skoro i odusevljena sam :) Inshower mleka za telo su mi savrseno resenje za leto, zimi ipak volim da se mackam :D Eucerinovu micelarku sam dobila u februarskom blamboxu i na prvu loptu sam odusevljena, videcemo kako ce se pokazati na duze staze :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da si oduševljena, to mi je jedan od omiljenih šampona. :) Odlična je i micelarna, samo se nadam da je to manje pakovanje malo drugačije, ovo veće je baš mekano pa izgleće voda iz njega kao luda.

      Delete
  4. Eurecin micelarnu već dugo koristim, i obožavam je!Takođe i šampone syoss.



    lickadiary.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Koristila sam Syoss sampon ali mi se nije svideo, kao ni Aesop krema jer mi se pojavila gomila potkoznih bubuljica na celu od nje. Micelarna mi je bila ok. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni se od Aesopa pojavila gomila potkožnih, a mislila sam da je to nemoguće kad je tako skupa krema u pitanju. :)

      Delete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. baš sam mislila dati šansu Nivea trakama za mitisere, bolje da nisam :D

    ReplyDelete
  8. I ja koristim Ebeline odstranjivač i zadovoljna sam, a imam i ovaj Essence sunđerasti aplikator, i čitavu tu kolekciju kistova, ali ih nikada nisma upotrijebila...toliko su lijepi da mi je žao :)

    ReplyDelete
  9. Koristila sam Johnson baby sampon kao gel za tusiranje i savrsen je, dopada mi se blag miris ali i nega. Takodje trake za mitisere mi ne pomazu uopste, probala sam vise njih i "ne rade" ono sto bi trebalo. Nivea in shower mleko za telo sam koristila tokom zime jer me je mrzelo da se mazem losionima pa da cekam da koza upije. :)

    ReplyDelete

Hvala što komentarišete :)