Essence: Soft nude & Barely there

15:37

Neutralni karmini i ja smo uvek bili na distanci. Smatram da mi loše stoje, da ne kažem da izgledam kao smrt kada ih stavim, tako da sam se uvek držala proverenih tamnih nijansi. Prilikom jedne posete Liliju uočila sam ovaj mat sjaj i rešila da ga isprobam. Tako sam, zahvaljujući njemu, shvatila da ipak postoje nude karmini koji na meni izgledaju lepo, samo treba da izbegavam one svetlije varijante.


Pored nijanse Soft nude, u ponudi je još jedan neutralni sjaj. Ja sam ga kupila, shvatila da mi ne stoji jer je dosta svetliji i odmah ga dala Lidiji, kojoj je odličan. Ona ga je već spomenula u postu, pa ovde možete videti kako svetlija nijansa izgleda.


Sjaj dolazi u pakovanju od 4.5 ml, sa aplikatorom koji je prilično precizan i jednostavan za nanošenje. Lako se razmazuje, a na usnama stoji jedno dva, tri sata bez jela i pića. Završnica nije potpuno mat, pa zato i ne isušuje usne, ali ume da istakne već suve delove, posebno nakon nekog vremena, kada krene da se skida. Na donjoj slici možete videti kako meni stoji.

A photo posted by @dressingcase on

Drugi karmin sam često viđala na Essence polici, ali me nijansa nikada nije privlačila. Delovao mi je previše braon i nisam mogla da zamislim sebe sa takvim karminom na usnama. Međutim, kada sam probala prethodni, rešila sam da uzmem i ovaj, jer su vrlo slični.


Barely there nije mat, već klasičan kremasti karmin koji takođe stoji do tri sata, bez jela. Postojanost im nije jača strana, ali je za tu cenu sasvim dobra. Na donjoj slici možete videti kako izgleda na usnama, a stavila sam ga u dva sloja.


Oba karmina su vrlo slična što se tiče nijansi, a ja ih podjednako preporučujem. Jedina razlika je u završnici i načinu nanošenja. Cena je ista za oba, 309 dinara u Lili drogerijama.


Evo kako izgledaju jedan pored drugog na ruci. Leva slika je u zatvorenoj prostoriji sa blicem, dok je desna na dnevnom svetlu, bez blica.


Volite li neutralne karmine? Koji je vaš omiljeni?

You Might Also Like

21 коментара

  1. Kada su tek stigli u drogerije ja sam se zaljubila u ovu nijansu Barely there i kupila je. Oduševljena sam toliko da sam si za svaki slučaj kupila još jedan primjerak, da se osiguram :D Odličan mi je, a obožavam nude nijanse. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da će uskoro napraviti još neku sličnu ovoj, baš mi se svidela, a i cena je više nego dobra. :)

      Delete
  2. Barely there mi izgleda divno, volim takve nijanse :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ja sam je dugo izbegavala, ne znam šta mi bi da je kupim, ali sreća da jesam. :)

      Delete
  3. Oba su baš lepa i lepo ti stoje! Ipak prednost ovom mat :) T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Od sad uvek da pišeš šta bi htela, vidiš da te hoće. :D

      Delete
  4. Oba mi se sviđaju, normalno :) I tebi lepo stoje mada sam te navikla sa nekim pinkićima na usnama :) L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam se navikla sa nekim tamnijim nijansama, čudna sam sama sebi sa ovima. Ali sviđaju mi se i ovi. :)

      Delete
  5. Oba su predivna, super ti stoje! :) Moracu da uzmem bar jedan, obozavam nude karmine :D

    ReplyDelete
  6. Лепо ти стоје кармини, а и добре су препоруке и мени корисне, јер имам исти проблем - само одређене тамне неутралне нијансе ми стоје.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probaj sa ovima, mislim da će biti dobri. U principu jedine neutralne koje meni stoje su te dve.

      Delete
  7. Replies
    1. Olični su, stvarno. Jedva čekam ovu I <3 nude kolekciju, videh dva slična ovima.

      Delete
  8. Prelepa kombinacija, uopste vise ne volim svetlije nijanse od ovih :)

    ReplyDelete
  9. jako lijepe, nude bojice, pristupačnih cijena :D
    lijepo ti stoje <3

    ReplyDelete
  10. Lepo ti stoje i neutralne i jace nijanse,koliko mogu da vidim :) Imam Velvet Rose mat sjaj i Essence ruz Natural Beauty (mada on nije klasican nude), a omiljeni neutralac mi je Avonov Carnation. Mada sam se nekako distancirala od nude nijansi,zavolela sam boje,kao i ti :) Kristina

    ReplyDelete

Hvala što komentarišete :)