Favoriti: Januar

15:15

Znam da kasnim sa favoritima, s obrizom da je već februar, ali neplanirani post o NYX gelu za obrve mi je malo promenio redosled. :) Pošto sam se fokusirala na to da potrošim proizvode koje imam na gomili, danas neće biti mnogo toga, jer imam samo par stvari u toj grupi koje stvarno volim i koje sam koristila proteklog meseca.


Za početak, tu je Eucerin micelarna voda. Do sada najbolja koju sam probala, ali njena cena u odnosu na količinu koja se dobije je bila presudna da je ne kupim ponovo. Zapravo, nije ovde problem u količini već u lošoj ambalaži iz koje micelarna nekontrolisano izlazi, tako da se troši u rekordnom roku, pošto iscuri mnogo više nego što je potrebno. Dobra stvar je ta da Eucerin stalno ima promocije, pa uz kupovinu nekog proizvoda možete dobiti nju.


Sledeća stvar koju koristim svakodnevno, više puta, jeste Avon Clinical krema za područje oko očiju. Potpuno me je oduševila, dovoljno je gusta za ovaj zimski period i mogu reći da je jedna od najboljih krema tog tipa koje sam koristila.


Eucerin labelo je proizvod koji koristim godinama i koji sam kupila mnogo puta. Ujedno je i jedino labelo koje sam ja u životu potrošila. Pruža odličnu negu tokom zimskih dana i za sada je jedino koje mi uvek oporavi usne u jako kratkom roku.


Hipp krema, za koju sam se oduševila kada je stigla kod nas, jer mi je odavno velika želja daje probam. Koristim je za ruke jer ne ostavlja masni trag nakon mazanja, pruža odličnu negu i miriše predivno. Bez obzira što je ovo kozmetika za bebe, sigurno ću isprobati još neke od stvari koje su kod nas uvezli.


I poslednji favorit u nizu, Eucerin ulje za tuširanje. Odavno želim da ga probam i tu želju mi je ispunila Šmizletina. Nega je odlična, bolja nego kod svih ostalih ulja koje sam probala, a pored toga mi se dopada mi se miris, koji većina ne voli. Cena jeste malo viša u odnosu na ostale proizvode ovog tipa, ali smatram da kvalitet to opravdava.


Jeste li koristile neke od ovih proizvoda? Koji su vaši favoriti?

You Might Also Like

23 коментара

  1. Još jedan eucerin fan. :)
    Ulje je definitivno veliki favorit i mislim da će na leto biti još omiljenije. :) T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste i čekam da kreneš sa promocijama da dođem po neku kremu za lice, to nikad nisam probala. :)

      Delete
  2. Koja je cena micelarne? Moja je pri kraju pa bih mogla Eucerinovu da isprobam :)
    Da znaš da sam se zaljubila u slike, fantazija su :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da je oko 800 - 900 dinara. Ali bolja opcija ti je kada bude promocija da uzmeš nešto njihovo za 1000 i onda dobiješ micelarnu uz to, tako sam je i ja dobila. :)

      Delete
  3. Replies
    1. Divne su i divim se osobi koja je uspela da ih nacrta tako. :)

      Delete
  4. Prvo, zaljubila sam se u one saksijice iza :) A sviđa mi se i ono što sam videla ispred, čak delimo neke favorite. Kupila sam mužu pužu Hipp kremicu jer ima osetljivu kožu i oduševljeni smo, malo mu nekad maznem :) L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hipp je mnogo dobra, jedva čekam još nešto da kupim njihovo. Šteta samo što su nam svega par stvari uvezli, mogli su to malo bolje. :)

      Delete
  5. To eucerin labelo obozavam, super post :)

    ReplyDelete
  6. Ulje mi je all time favourites ;)
    Ali imam želju i micelarnu da probam (sledeće godine kad potrošim Biodermu :)) i neku čuvenu eucerin mazalicu za usta

    ReplyDelete
    Replies
    1. I mazalicu za usta sledeće godine kad potrošiš Eose. :))

      Delete
  7. Lepi favoriti, definitivno ću probati to ulje, čim dođu malo topliji dani :)

    Pogledajte skice mojih kreacija na blogu: soniacreazzione.blogspot.com
    Nova kolekcija sa jako zanimljivim modelima: soniacreazzione.blogspot.co.uk/2015/02/spider-network-collection.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super je ulje, nećeš se pokajati ako uzmeš. :)

      Delete
  8. Baš mi je drago da imamo slične utiske i da delimo ljubav prema Eucerin micelarnoj, Avon kremici i Miss Hipp :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da nije tvog posta Avon kremicu ne bih ni kupila, nije mi privlačila posebu pažnju u katalogu. :)

      Delete
  9. super da su vam uvezli Hipp stvarčice :D znam da je mnogo bilo tužno, što ih nemate :)
    zainteresirala si me za Eucerin balzam :D zbog problematičnih, suhih usnica sam stalno u potrazi za novim, a efikasnim balzamom :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaa, sad još da uvezu još neke i biću najsrećnija. Ili da dođem vama u posetu i nakupujem ih. :) Probaj ovaj, odličan je, oporavlja usne neverovatnom brzimon. :)

      Delete
  10. Baš sam htela da kupim Eucerin labelo pre neki dan ali mi se činilo da nije dobar.. Uzimam ga! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odlično je, ali ova jeftinija varijanta. Ima dve u stiku, ovaj koji ja imam je oko 300 dinara i neki skuplji, čini mi se oko 600. Ovaj skuplji mi se pokazao lošije. :)

      Delete
  11. Uh, ovo Eucerin ulje za tuširanje je fantazija! :) Ne bih ni znala za njega da ga dermatolog nije preporučio mom tati nakon neke infekcije. Vredi svaki dinar. :)
    Hipp ima kozmetiku?! :D Do te mere sam neinformisana da mi se čini da živim pod kamenom. :D Moram to da isprobam, kašice su im ukusne, to znam. :)

    ReplyDelete

Hvala što komentarišete :)