New in: February

13:15

Pre par dana sam objavila post o proizvodima koje sam potrošila, a danas vam pišem o tome šta sam kupila/dobila u toku februara. Neki proizvodi su me toliko oduševili da sam recenzije već napisala, a za ostale će biti u toku narednog meseca.


Kada su proizvodi za kosu u pitanju, odabrala sam novi Shauma šampon i balzam. Sećam se da sam pre par godina koristila neku njihovu roze liniju, koja je povučena iz prodaje, tako da sam se obradovala kada sam je ponovo videla na policama. Za sada mi se dopadaju i šampon i balzam. Cena je bila oko 220 dinara po proizvodu, na sniženju.



Još dve stvari za kosu koje su kupljene u Organic Shopu na Terazijama. Jedna je maska od smokve, za sjaj kose. Oduševio me je blag miris, kao i učinak maske. Pored nje u ponudi su za oporavak, kao i za volumen kose. Uzela sam i ulje za krajeve posle koga mi kosa neverovatno dobro izgleda, ali mi poprilično smeta miris.  Takođe je u ponudi i ulje za oštećenu kosu, koga nema online. Cena je ista za oba proizvoda, 580 dinara.



U Sefori sam stalni gost, pa tako uvek naletim i na sniženja. Ovaj put sniženi su krema i serum za lice, a uz to sam kupila mist, kao i gel za umivanje koji je ujedno i najneobičniji gel koji sam probala. O njemu ću više u narednom periodu. Tada sam dobila i ova dva testera mleka za telo, kojima sam se baš obradovala jer me njihovi losioni uvek privlače, a kako mi je koža osetljiva, nisam znala kako će reagovati.



U Dmu sam naletela na snižene proizvode kompanije Q Wellnes koju su mi bili potpuno nepoznati. Uglavnom, gel za umivanje me je oduševio, a kremicu još uvek nisam isprobala.



Tamo sam takođe kupila i Top Ten kremu od Nevena koja mi se baš i nije dopala. Ne miriše lepo kao neke druge Neven kreme koje sam koristila, a i pakovanje mi se vizuelno ne dopada. Lepo neguje kožu, to je bitno, ali sumnjam da ću ponoviti kupovinu.



Essence četkica mi se baš dopala i verujem da ću kupiti i onu za puder u kamenu. Cena je oko 380 dinara i za taj novac dobijete mekanu i kvalitetnu četkicu. Hajlajter košta isto i za sada mi se dopada. Daje lep i neupadljiv sjaj licu.



Hipp ulje za masažu nije namenjeno mojim potrebama već trudnicama kao prevencija od strija. Nemam strije pa ne mogu da kažem da li su manje vidljive od njega, ali možda bi mi se baš sada neka pojavila, a nije zbog Hippa. :) U svakom slučaju, već sam ga lepo potrošila, imam ga jedno dve nedelje i koristim ga svake večeri. Dopada mi se miris i to kako se razmazuje, pa me tera da se svake večeri mackam, iako to generalno ne volim.



Ebeline čistač za četkice je stvar koja me je apsolutno oduševila. U roku od minut očisti i najtamnije senke i odličan je za ekspres čišćenja između šminkanja.



Vlažne maramice za skidanje šminke ne koristim, ali kada nisam kod kuće ipak su mi najpraktičnije rešenje. Ovaj put sam uzela Cleanic, samo zato što sam na blogu Good morning, gorgeous pročitala dobru recenziju istih. Što se tiče Rexona stika, kupila sam ga kao zamenu za Garnier Neo koji mi je sve gori i gori. Meni ne štiti dovoljno tako da ne mogu da ga iskoristim do kraja, ali mi je ovaj Rexona prijatno iznenađenje pošto ranije nisam koristila ništa iz njihove ponude.



Ja sam jedna od onih osoba koji čuvaju prazne bočice od većine potrošenih proizvoda, a isto tako kad god naletim na dobru ponudu, kupim još prazne ambalaže. Jer nikad se ne zna kad će zatrebati. :) Ovo pakovanje sam kupila kod Kineza, po ceni od 250 dinara i sve bočice su bile spakovane u providni neseser.



Women's Secret losion za telo sam dobila od Tanje i oduševljena sam mirisom. Kod nje možete pročitati recenziju istog, tako da je ja sigurno neću pisati. Lilly & Spice losion me je oduševio! Miris je divan, baš kao prave mandarine. Cena je 490 dinara u Alchemy prodavnicama.



U Alexandar Cosmeticsu sam kupila FreeLimix kremu za ispravljanje kose koja me je razočarala. Ne očekujem od ovakvih proizvoda da mi stvarno isprave kosu, ali očekujem da mi olakšaju peglanje. Za to mi je odlična Balea maska za ispravljanje, posle nje ispravljanje ide jako lako, ali ova ništa nije uradila po tom pitanju.



Tamo sam kupila i NYX gel za obrve i malo je reći da me je oduševio. Recenziju sam već pisala, preporučujem ga svima i sigurna sam da ću ga kupovati i dalje. Blush četkice za obrve, lajner i senku sam kupila jer sam generalno zadovoljna njihovim četkicama, tako da znam da ne mogu da pogrešim.



Nuxe kremu sam kupila da bih videla šta je to toliko posebno u njoj kada je svi hvale. Sviđa se i meni, ali mislim da neću ponoviti kupovinu, nije mi baš toliko dobra da izdvojim ponovo 750 dinara za kremicu za ruke.




Balea labelo je takođe kupljeno zbog raznih pohvala na blogovima i pridružujem se oduševljenju. Iako ne volim ta sjajna labela, ovo se upije odmah i odlično neguje. Sabi labela sam kupila zbog tufnastog pakovanja. Ne dopada mi se baš, oba mirišu na pčelinji vosak, tako da ovo što je jedan čokolada, a drugi vanila nema puno veze.



Max Factor karmin sam dobila, dok sam Essence kupila i već pisala o njemu. Oba mi se dopadaju i preporučujem ih.



Moja omiljena stvar ovog meseca su četkice koje sam dobila od Šmizletine. Tufnaste su, to je sve što imam da kažem o njima. Glavna karakteristika za lepotu kada sam ja u pitanju.



All Naturals mi je poslao divan buter za telo, kao i kremu za lice. O buteru ću pisati uskoro, dok mi je za kremu potrebno malo više vremena da isprobam.



I za kraj, Revelique. Konačno je stigao kod nas, a pošto sam već imala prilike da isprobam neke njihove proizvode obradovala sam se kada su mi poslali ove stvarčice da isprobam. Za sada sam oduševljena i njima, tako da ćete uskoro čitati o svemu.



I to bi bilo to što se mojih noviteta tiče. 

Jeste li koristili nešto iz ovog posta?



You Might Also Like

14 коментара

  1. A koji su brojevi Blush cetkica? :)

    ReplyDelete
  2. Baš si se fino ponovila. :) Najviše mi se dopada ulov iz Sephore. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni je on najdraži trenutno, jer se ne odvajam od tih stvari. :)

      Delete
  3. Pa koristila sam četkice haha ;) Al kapiram da ćeš ti samo da ih gledaš :)))
    Moraću taj NYX gel za obrve i Ebelin čistač da probam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za mene su nove. :D Šta gledam, ja ih nosim svuda sa sobom. Gde ja tu i one. :)

      Delete
  4. Koristim neven kremu za stopala koja nema bas prijatan miris ali je odlicna ovako. Vlazne maramice za skidanje sminke koristim ponekad. Ove prazne bocice mislim da vecina nas kupuje, zaista posluze za putovanja. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za putovanja su odlične, ja imam naviku da ostavljam i iskorišćene proizvode, čim vidim da je neko manje pakovanje bilo. :)

      Delete
  5. Ebelin cistac cetkica je nesto najbolje! Meni bukvalno izvuce tecni puder iz RT expert face brush cetke. Nyx gel obozavam, to vec znas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislila sam da će biti loš kao Alin, ali nije, vrh je. Svi treba da obožavaju NYX gel i da se ugledaju na nas koje smo odmah otrčale po njega. :)

      Delete
  6. Odlični su ti noviteti ali tako me zaintrigirala maska sa smokvom! Želiiiiiiiim :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daj da šaljemo busom, to je najmanji problem. :)

      Delete

Hvala što komentarišete :)