New in: January

12:13

Jedna od mojih novogodišnjih odluka bila je i da prestanem da gomilam kozmetiku. Posebno preparativu, jer sam protekle godine kupovala i više nego što mi je potrebno. Zato ćete ove godine na blogu češće čitati o potrošenim proizvodima nego o novitetima, nadam se.


Današnji post je ujedno i najmanji post o novitetima do sada i mogu reći da mi je zbog toga jako drago. Kupila sam par stvari, a većinu dobila. Zapravo, ni tih par kupljenih stvari mi nisu bile potrebne, ali eto, ne mogu odjednom da prestanem u potpunosti sa kupovinom. :)

Krenuću od proizvoda koje sam sama kupila. Tu su dve Balea kremice koje je kupila cela Srbija, čini mi se. Kreme kao kreme, uopšte mi nisu bile potrebne, a koristim ih za ruke. Pakovanje je to koje je presudilo da ih kupim, a sada sam videla da će se pojaviti u još nekoliko sličnih pakovanja.



Na početku januara stigla su mi ova dva proizvoda iz Avona. U prošlom katalogu je bila mogućnost kupovine setova po ceni manjoj od 500 dinara, tako da sam se ja iskombinovala, iz jednog seta uzela kremu za područje oko očiju, a iz drugog Luxe puder, jer je ponuda bila i više nego isplativa. Krema me je oduševila odmah, koristim je već skoro mesec dana i imam samo reči hvale, bez obzira što nije namenjena mojim godinama, a puder mi je prosečan.


Sephora i dalje ima odlična sniženja, koja vredi iskoristiti, a ja sam se častila sa dve četkice (jedna za lajner, druga za senke), svaka je bila po 700 dinara, ovom bočicom za parfeme koju sam već pomenula, a koja je snižena na 500 dinara i GlamGlow maskom, koja je ujedno i najbolja maska za mitisere koju sam probala, a platila sam je oko 1500 dinara na sniženju.


Još jedno sniženje koje sam iskoristila bilo je u Dmu. Pošto renoviraju Dm u mom kraju, davali su popust na ceo asortiman, koji je važio čak i na već snižene proizvode. Tu sam uzela L'oreal ulje za kosu i platila ga oko 400 dinara. Još uvek ga nisam isprobala, imam još jedno koje je pri kraju, ovo je kupljeno sada da ne bih kasnije plaćala po punoj ceni. Mogu samo da kažem da predivno miriše. Essence mat karmin/sjaj je plaćen oko 250 dinara na sniženju i prvi je nude karmin kojim sam se oduševila kako mi stoji. Još jedan Essence sjaj, iz Hello autumn kolekcije, plaćen oko 250 dinara. Prethodni mat me je očarao, tako da mi se ovaj ni ne dopada toliko. Nije do sjaja, već do moje navike da uvek nosim tamne karmine. I poslednja Essence stvar, lak za nokte koji ide kao top coat. Ni njega još nisam isprobala, ali se nadam da ću dobiti efekat kakav sam zamislila.


Mixa micelarna je kupljena kao zamena moje omiljene Eucerinove. Pošto je poprilično jeftinija, uzela sam da je probam i iskoristim priliku dok je na sniženju. Još je nisam koristila, Eucerin mi je pri kraju, pa čekam da potrošim. Platila sam je malo manje od 400 dinara na sniženju. Aura korektor sam uzela kao zamenu za Flormar, koji sam potrošila. Dobar je, ali nema toliku moć prekrivanja kao Flormar. Cena je oko 400 dinara. Golden Rose olovka za usne mi je prosečna, ali po ceni manjoj od 150 dinara, više i ne mogu da očekujem.


Sleek contour kit i highlighting palette su naručeni još sredinom decembra, ali stigli tek pred kraj januara. Za sada sam oduševljena paletom hajlajtera, dok set za konturiranje još uvek nisam isprobala. Glavni posrednik između Slika i mene je Tanja (glumica iz Ženeve, koja u slobodno vreme piše Good morning, gorgeous blog), pa joj se ovim putem zahvaljujem uz pitanje kad ćemo opet da kupimo nešto?


I to bi bila moja kupovina u januaru, sada su na redu dobijeni proizvodi. Prva stvar, ujedno i moj omiljeni januarski poklon, jesu ovi Sigma proizvodi. Tu su se našle dve četkice, mini rukavica za pranje četkica, rumenilo, šimer, sjaj i olovka za usne. Prezadovoljna sam svim proizvodima za sada, videćemo kako će se pokazati na dalje, posebno četkice.


U istom danu mi je stigao još jedan paketić, a u pitanju su veštačke trepavice i set četkica sa Born Pretty sajta. Za trepavice sam već napisala recenziju, a za četkice ću u narednom periodu.


Portal Lepotica.rs mi je poslao divne Balea stvarčice. Među njima su se našli losion za telo i in shower krema, oba proizvoda predivno mirišu, a i neguju. Kupka koja me asocira na Egzotic sok, krema za ruke, a bio je tu i tečni sapun koji je već pola potrošen, pa ga nisam slikala.


Žena, majka, kraljica – Šmizletina (ovaj put molim administratore blogera da je časte kafom, jer sam je zbog njih za srce ujela)  mi je iz Amerike nabavila dugo željeni vazelin za usne, koji štedim jer ne znam kada će se pojaviti prilika da ga ponovo imam. A pored toga sam dobila i NYX mat karmin, kao i Catrice karmin koralne nijanse.




To bi bili svi moji noviteti za januar. Da li ste probali nešto od ovih proizvoda? Kako vam se čine? 

You Might Also Like

34 коментара

  1. Baš ti je lep new in ;)
    Vidim sad da Sephora ima i ljubičastu bočicu - treba miiii!
    Sviđaju mi se karminiiiii :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ljubičasta mi je promakla, da je bilo tada, sigurno bih je uzela. Mali me ova rozikasta smara. #firstworldproblems

      Delete
  2. Divan ti je post, kao i ceo blog. Kremice su mi preslatke, ali ih nazalost nisam 'navatala' u DM-u u NS... ♥

    http://bartalove.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stizaće ponovo, pitala sam ja u nekoliko prodavnica prodavačice i sve su mi rekle da će ih biti sigurno. :)

      Delete
  3. Super new in :) Uopće nije mali :D

    ReplyDelete
  4. Odličan ti je new in :))
    Podržavam racionalnost i želju da se ne gomilaju proizvodi.
    Omakne se s vremena na vreme i neka nepotrebna kupovina,
    desi se, ali progledam sebi kroz prste :)
    Svi imamo ove balea kremice :DDD

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ne može skroz bez kupovine gluposti, kako da usrećim samu sebe kad sam smorena, ako ne kupim neku tako sitnicu. :D
      Sad kad stignu i ova druga pakovanja kremice, imaćemo i njih svi. :)

      Delete
  5. Lepe stvar;ice.. Posebno mi pažnju privlače ove slatke Balea kremice..

    You can see my sketches of my own creations: soniacreazzione.blogspot.com
    Možete pogledati skice mojih kreacija na blogu: soniacreazzione.blogspot.com
    Novi post sa januarskim makeup favoritima soniacreazzione.blogspot.com/2015/02/januarski-makeup-favoriti.html :)

    ReplyDelete
  6. Super new in! Jedva cekam recenziju za Glam Glow masku ;)

    ReplyDelete
  7. I dalje te mrzim zbog Sephora raspršivača :p
    Imam Balea kremice, Avon okoloočnu i NYX mar karmin (normalno), a jedva čekam utiske o Sleek-u!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pozz, Ađo. Sad ću ti poslati jedan selfi na kom smo raspršivač i ja. Gde li si samo našla kremice i ko ti ih je pokazao, pitam se. :P

      Delete
  8. Mixa micelarna je odlicna, ja sam prezadovoljna njome! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da ću i ja biti zadovoljna, videh da je mnogi hvale. :)

      Delete
  9. Od svega imam samo kremice Balea, isto ih koristim samo za ruke :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa mislim da za drugo i ne mogu da se koriste, bez obzira što su univerzalne. :)

      Delete
  10. Avon Anew Clinical kremicu je koristila mama i bila je zadovoljna, a možda je došlo vrijeme da i ja počnem s upotrebom :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha... Odlična je kremica, videćemo kroz koju godinu da li deluje na bore. :D

      Delete
  11. Super ti je new in, baš me zanimaju utisci o Sleek-u. :) Mogla bih probati i Mixa micelarnu, taman mi je Niveina pri kraju pa da malo promenim. Divne su fotografije :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sleek me je isto oduševio, tako da će ubrzo i utisci. :) Videćemo za Mixu, nadam se da će se dobro pokazati, cena je i više nego povoljna. Hvala. :)

      Delete
  12. Odličan post. :) Radim na tome da odluke o kupovini donosim racioalno... ali čim uđem u prodavnicu zaboravim obećanja sebi data. :D Luxe puder sam naručila još u toku čitanja posta... toliko o rcionalnosti. :/ Inače, preporučila sam tvoj post na svom blogu, nadam se da nije problem. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je ovo ko zna koji puder u kamenu u nizu, ali eto naručila sam ga u decembru, tada još nisam donela odluku o racionalnoj kupovini. :D Hvala ti na spominjanju. :)

      Delete
  13. Imam Essence mat ruz/sjaj (:)) Velvet Rose,jel i ti taj imas? Zanimljiva je nijansa,ali ne dozvoljava ispucale usne nimalo :/ Dream Lips olovke su mi dobre,kremastije od Aurinih recimo. Balea krema sa maslinom mi je oporavila ruke:) Probala sam plavu Mixa micelarnu,nije mi bila losa ali ni nesto posebno dobra. Jel matira ovaj Luxe puder koliko-toliko? Kazes da je prosecan,pa me zanima zasto :)? Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moj je Soft Nude, kupila sam i taj koji ti imaš, ali kada ga stavim izgledam užasno, presvetla je nijansa za moj ten, ova je tamnija, pa mi taman bude. E videla sam da ima i ta plava, ali sam nešto čitala dosta negativnih recenzija za nju, a za ovu drugu su sve bile pozitivne, pa uzeh nju. Pa matira on, ali recimo Rimell Stay matte matira neuporedivo duže, a jeftiniji je prilično. Dobar je i Luxe, koristim ga svakog dana jer mi se sviđa pakovanje, pa ga ne vadim iz nesesera, ali ne mogu da kažem da me je oduševio toliko da ću sigurno ponovo kupiti. :)

      Delete
  14. Bravo Jelena,super post. Svaka cast!
    Uzivam dok citam i gledam tvoje fotkice!

    ReplyDelete
  15. Super su noviteti. :) Imam i sama neke od ovih prizvoda, a neke planiram da kupim.
    Slike su tako lepe, baš mi se dopadaju. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šta god da kupiš, odlično je. :) Hvala. :)

      Delete
  16. Lijep new in, podržavam novogodišnju odluku :D
    Sve je lijepo, posebno GlamGlow i sigma ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobro je se držim za sada. :D GlamGlow me je samo namamila da sada želim veće pakovanje. :)

      Delete
  17. "Tu su dve Balea kremice koje je kupila cela Srbija, čini mi se." Kako sam se nasmejala kad sam ovo pročitala :))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne mogu drugačije ni da pomislim kad sam i ovo jedva našla, dobrih 7 prodavnica sam obišla da ih pronađem, svuda su bile rasprodate. :D

      Delete

Hvala što komentarišete :)