NYX Eyebrow gel: Prvi utisci

12:35

Danas vam pišem jedan potpuno neplaniran post, jer sam proizvod tek nedavno kupila, ali me je toliko oduševio da sam to odmah morala da podelim sa drugima. Pre svega, moram da napomenem da kao što u naslovu stoji, ovde je reč o prvim utiscima. Za ovo vreme koliko ga imam, negativne strane nisam primetila.



Nedavno je u Alexandar Cosmetics stigao ovaj gel, a pošto sam ga želela odavno, odmah sam otišla po njega. Na njemu piše da je vodootporan, dugotrajan, kao i to da je otporan na trljanje rukom. Količina koja se dobija je 10 ml, a trenutna cena je 745 dinara.

Do sada nisam imala prilike da koristim ovakve proizvode za obrve, već samo senke i maskaru, tako da nisam znala šta uopšte da očekujem. Prva reakcija kada sam probala gel bila je: ''Uh, pa ovo uopšte nije lagano za korišćenje''. Tada sam bila u žurbi, ali sam rešila da baš njega isprobam i naravno da mi nije uspelo da iz prve dobijem oblik kakav inače imam. Razlog tome je da sam se malo zanela i iscrtala više nego što bi trebalo, a kada sam htela da obrišem – neće moći. Kada se osuši, gel postaje potpuno otporan na trljanje rukom, baš kao što su na ambalaži napisali. Probala sam mokrim štapićem za uši i ne, nije uspelo. Na kraju sam morala da odem i umijem se gelom za umivanje, da bi se skinulo. Tako da je potrebno da budete brzi ako želite da ispravite, jer kad se osuši popravki nema. To može mnogima da zasmeta kod ovog proizvoda, ali ja sam jako dugo u potrazi za nečim što je maksimalno otporno, da mi je ovo samo jedan veliki plus. Na donjoj slici sam jakim pritiskom prešla preko obrve, da biste videli da se ne skida nakon trljanja.


Pošto je gel jako pigmentovan, ja ga koristim tako što iscrtam liniju na gornjem delu, zatim i na donjem, a onda onim što je ostalo na četkici popunim prvo sredinu, a na kraju i početak obrve. Ni tako ne izgledaju baš prirodno, ali ja tako volim.


Na njemu piše i da je vodootporan, što takođe potvrđujem. Ne baš da trljate vodom do iznemoglosti, ali ako pokisnete ili ste na bazenu, obrve će vam ostati na mestu. Testirala sam nekoliko puta tako što sam se umivala samo vodom, bez gela, i nisu se pomerile.


Dakle, ako ste u potrazi za nekim proizvodom za obrve, ovo je idealno rešenje. Ako ne volite ovako tamne obrve, u ponudi postoji 5 nijansi, a ova koju ja imam je Espresso.


Preporučujem svima da probaju, pa i ako vam se ne dopadne iz prvog puta, već nakon nekoliko pokušaja imaćete savršeno definisane obrve. Meni se toliko svideo, da sada želim sve nijanse, kako bih mogla da mešam. :)

I swatch na ruci, čisto da bolje vidite nijansu:


Jeste li koristili ovaj proizvod? Kako popunjavate vaše obrve?

You Might Also Like

48 коментара

  1. Super izgleda :)
    Ja koristim Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade, preporodila sam se otkad ju koristim, izvježbala sam se, pa mi treba minimum vremena za srediti obrve, a nekad sam muku s tim mučila jer su jadne i nejednake i treba posla dok ih ujednačim, no sad su brzo gotove i ABH je isto jako trajan.
    No ovaj NYX bih svejedno voljela probati :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To sam htela da kupim na sajmu kozmetike, ali su radnice bile previše neljubazne i nezainteresovane da daju bilo kakvu informaciju, da sam odustala. NYX mi je sada odličan, ali svakako ću kad tad kupiti i Anastasiju. :)

      Delete
  2. Replies
    1. Odlična stvarčica, ko šta radi, ja sređujem obrve sada. :)

      Delete
  3. I ja sam ga dugo cekala, i cim je stigao odmah otrcala da ga kupim. Moja nijansa je brunette i mogu ti reci da sam jako zadovoljna. Mada mi je prva reakcija takodje bila "Joj sta uradih, sta mi je ovo trebalo"! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste malo čudan prvi put, ali već par puta posle toga je druga priča. :)

      Delete
  4. Moraću i ja da probam, ali već vidim da će biti brljanja. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Polako, jednom, dva puta i već treći milina. :)

      Delete
  5. Oho, pa ovo zvuči fantastično! :) Čime ga nanosiš?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kosom četkicom Cala (http://www.alexandar-cosmetics.com/sr/product/cetkica-za-obrve-kosa-0), nekako mi je nalakše tako. Umočim četkicu u gel i crtam.

      Delete
  6. Ovo mi definitivno TREBA! Jednom i da na bazenu imam obrve haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naravno da ti treba, kako može nešto da ne treba od kozmetike. :D

      Delete
  7. Jao jedva čekam da probam, deluje divno i čula sam da je odličan dupe za Anastasia Beverly Hills Dipbrow pomade. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anastasia želim odavno, ali popričekaće, sada sam prezadovoljna ovim, tako da mi se malo smanjila želja za Anastasiom. :)

      Delete
  8. Ja nisam ni ynala da Nyx ovo ima. U pa bas bih volela ovo da probam. Sad sam se bas zainteresovala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pre par dana je stiglo kod nas, a ne znam od kad ga ima u Americi. Odlična je stvar, probaj obavezno.

      Delete
  9. E ovo je prava stvar za mene

    ReplyDelete
    Replies
    1. Must have za sve nas što nikako da lepo pustimo obrve da porastu. :D

      Delete
  10. Ovaj tvoj post mi je dosao kao narucen ;) Odusevila sam se kada sam videla da nam ovo stize, ali nikako da odem do Alexandra. Planirala sam isto ovu nijansu da kupim, tako da, hvala za detaljno prikazivanje ;)
    Odlicno je sto mozes da se kupas i imas savrsene obrve :D :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Konačno i ja da se probudim sa super obrvama, čisto da sebi budem malo lepša ujutru. :D Super je stavr, nećeš se pokajati kad uzmeš, a i nijnase su im dobre skroz

      Delete
  11. Da li je nijansa na slici, kao i uzivo? Deluje mi kao da je crna boja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ista je nijansa kao uživo, nije crna, ali je dosta tamna. Postoji i tamnija nijansa od ove. Moje obrve su prirodno crne, pa možda i gel tako deluje, ali najvernija boja je na poslednjoj slici na ruci.

      Delete
  12. Izgleda odlično! Probaću blond nijansu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da će i tebi odgovarati, odličan je proizvod.

      Delete
  13. Jako dugo u ove svrhe koristim Maybelline Color tattoo, Permanent taupe, ali mi ne nesto sivlji i suvlji nego sto zelim, ovo moram da probam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probala sam i ja par puta Color tattoo i nije mi se dopao. Dosta je suv, pa ne dobijem onakav oblik kakav želim. A i ovaj gel mi traje na obrvama mnogo duže, pa mi je zato veći favorit.

      Delete
  14. Izgleda odlično! Meni treba svetlija nijansa ali se malo plašim brljanja da ne idem okolo ko Indijanac :))) L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni se svidža, ako nađem odgovarajuću boju kupujem. :)

      Delete
    2. Šta fali malo, bićeš drugačija od svih ako ideš sa obrvama na sred čela. :D
      Naći ćeš nijansu sigurno, ima bar još dve braon, svetlije od ove.

      Delete
    3. Ti nas vodiš u shopping da nam pomogneš u odabiru :) L.

      Delete
  15. Extra (: ....ja kad sam otisla da ga uznem nije jos uvek stigao . Nadam se da sad jeste tako da koliko sutra idem da ga uzmem. :) ...bas si me obradovala ovim postom.👍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste sada, ja sam ga skoro uzela, isto sam čekala par dana, da ga ne jurim kao što sam Copenhagen, sve sam obišla, a on nije ni stigao.

      Delete
  16. Jao super izgleda.. Moraću ga probati, kada nađem negde da ga kupim, pošto kod nas nema NYX kozmetike :)

    soniacreazzione.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ima Alexandar i online radnju, ali nisam sigurna da li šalju van Srbije ili ne. :)

      Delete
  17. Replies
    1. I jeste savršen. Favorit godine u najavi. :)

      Delete
  18. Aleluja...ostaje mi jos samo da izaberem boju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odličan im je izbor, tako da ćeš sigurno naći onu koja ti je taman. :)

      Delete
  19. Nevezano za post, zanima me koliko košta manji Alfaparf šampon u DM-u?
    Nije mi DM u blizini, a volela bih da ga probam, pa me zanima. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaista ne bih znala cenu, to manje pakovanje sam kupila samo jednom za probu, tako da se ne sećam. :)

      Delete
  20. Retko ih popunjavam, užasno sam lenja kad je to u pitanju, imam samo jednu olovku za obrve i diskutabilno je koliko znam da je koristim. Zato sam i ušla da vidim o čemu si pisala, mogla bih da probam ovaj gel, pogotovo ako ima toliko nijansi, valjda će se naći neka za mene.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naći će se sigurno, a ako ne koristiš toliko često, potrajaće ti dosta dugo, tako da se i isplati uzeti ga.

      Delete
  21. Koristim njihov puder za obrve i prezadovoljna sam, a rekla sam da ću morati da probam i ovaj gel. Divno si ih iscrtala, uh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. E taj puder sam htela da probam, ali sam čekala da potrošim ovo što već imam, onda je stigao gel i sada mi više nije u planu da koristim ništa drugo osim njega. :)

      Delete
  22. Da li postoji neka maskara ili gel koji izgleda prirodnije kada se stavi na obrve cisto da ih stvrdne da ne padaju? Ovaj jako lepo izgleda kada se namaze na obrve ali je za moj ukus prejak. MissD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Postoji nekoliko, ako već imaš lepo oblikovane obrve, onda možeš providnu maskaru (Essence je dosta hvaljena, je nisam koristila) i ona će ti ih stvrdnuti. A ako želiš i malo boje, kod nas ima Benefit Gimme Brow i Mac maskara koju ja imam i koja je odlična, vodootporna je. Videla sam da se u Hrvatskoj pojavila i takva Essence u boji, pa će možda uskoro stići i kod nas.

      Delete

Hvala što komentarišete :)