Empties 3

11:52

Od početka ove godine uspešno se držim plana da na svaka dva meseca objavim empties post, kako bih naterala sebe da potrošim nagomilano, a i kažem vam ukratko kakvi su moji krajnji utisci o nekim proizvodima.


Svi proizvodi sa donje slike su jedna velika ljubav. Baš svi, bez izuzetka i ne bih mogla da kažem koji mi je najdraži. Ulje protiv celulita - savršen miris i dobra nega. Ulje od Arnike - odlična nega, ako vam je potrebno ulje za masažu ovo je idealno, jer se sporo upija, a miris je izrazito biljni i neverovatno je to kako ume da opusti. Krema za tuširanje Pasji trn - mlečna je, ne peni i ne isušuje kožu. Traje iznenađujuće dugo, a miris je predivan. Piling za telo od breze - izrazito citrusni miris, sa sitnim zrncima koja lepo rade posao, a dovoljno su nežna da se može koristiti i svakodnevno ako želite. Detaljnu recenziju napisala sam ovde.


Gel za tuširanje je nešto što trošim brzinom svetlosti. Nivea je klasika koju kupujem stalno, ne toliko zbog nege, koliko zbog mirisa. BU me je prijatno iznenadio, jer nisam očekivala da nešto što je tako parfemisano ne isušuje kožu. Sephora Monoii je moj favorit, već sam i ranije koristila istu ovakvu, a pored nje imam i dve iste toaletne vode, jer me je taj miris očarao.


L'oreal šampon i balzam su nešto novo kod nas, a mene su ostavili ravnodušnom. Ne mogu da kažem ne kupujte nikako, ali ne mogu ni da preporučim. Lepo mirišu i to je sve, nikakvu negu od njih nisam dobila. Organic Shop maska od smokve predivno miriše, ali bih je ipak preporučila osobama sa tanjom kosom. Lepo omekša i ne slepljuje, a meni je ipak potrebno nešto jače, što će smanjiti volumen koji imam, da ne budem kralj lavova. Gliss tretman je odlična stvar koju kupujem vrlo često. Omekša kosu, lako se raščešljava nakon toga i ne bude toliko bujna. Syoss maska meni nije ništa posebno. Blaga je, pa sam je koristila umesto balzama, jer samo uspem da se lepo očešljam nakon nje, nikakvog omekšavanja kose nema. Pantene balzam je vrlo prijatno iznenađenje za mene. Ne sećam se kada sam poslenji put koristila nešto njihovo. Dovoljno je jak da mi nakon njega nije bila potrebna maska, što se inače retko dešava.


Trošenje proizvoda za lice mi sporo ide, tako da sam se iznenadila količinom koju sam potrošila u ova dva meseca. Balea antristres ampule mi nisu odgovarale. Ostale su dve nepotrošene. Nakon svake od njih mi je lice bilo lepljivo, a ujutru bih se probudila kao da sam mazala ulje. Dermix sapun mi je bio odličan, dugo je trajao, nije isušivao, tako da je vrlo isplativ proizvod. Bioten krema za područje oko očiju se meni nije dopala. Ne mogu da kažem ništa loše o njoj, samo ovo nije ono što je meni potrebno. Reč je o proizvodu proiv bora, koji sam dobila od Šmizle. Možda on utiče na prevenciju bora, ali ja to u ovim godinama ne mogu da znam, meni je potrebna samo dobra hidratacija, koju nisam dobila. La Roche Posay losion u mini verziji mi je služio samo onda kada mi izađe neka bubuljica, pošto ima alkohola. Dobar je, ali nikako za one sa normalnom/suvom kožom. Dva testera, Biomedis piling i Keims gel za umivanje. Biomedis mi se nije dopao, samo zbog mirisa koji mi nikako ne prija. Mene podseća na zemlju i nikako ne uživam u čišćenju lica sa njim, a Keims gel je jedan od najboljih proizvoda za umivanje, posebno za leto. Kaže da sužava pore i na moje veliko iznenađenje to stvarno radi. Efekti se vide odmah nakon pranja, što mi se posebno dopalo. U ravni mi je sa Dr Hauschka kremom za umivanje. Za mene je ovo broj jedan, potrošila sam nekoliko pakovanja, tako da to dovoljno govori o tome koliko ga preporučujem, s obzirom da sam neko ko gotovo nikada ne ponavlja kupovinu. Dr Hauschka tonik za mešovitu kožu odlično čisti i krivac je za to što sam se ja navukla na tonike, iako ih do sada nisam koristila nikada. Miriše divno, koža bude čista i glatka. Ovo je tester pakovanje, ja trenutno trošim i full size i imam samo reči hvale za njega.


Generalno i šminku sporo trošim, tako da u većini slučajeva ona završi u kanti jer je stara, a ne potrošena. Rimell rumenilo/bronzer imam godinama, pa ga zato bacam. Ne mogu da kažem da ga preporučujem, jer ne zadovoljava moje potrebe sada. Brzo se skida, rasipa se svuda okolo, ali mi je bio dobar ranije, dok nisam znala za bolje. :) Essence hajlajter u olovci je jedna blaga katastrofa. Mislim da se više ni ne proizvodi. Imam ga dosta, dosta dugo  i kupila sam ga onda kada hajlajteri nisu bili rasprostranjeni. Tako da mu ovo dođe neka preteča, koja je jako loše odrađena. Kremast je, ali se to nikako ne može jednako staviti na lice, a skine se u rekordnom roku. Ako se slučajno i dalje proizvodi, ne preporučujem. L'oreal korektor me je ostavio ravnodušnom. Ne mogu da kažem da je loš, ali daleko je od odličnog korektora. U tom cenovnom rangu se mogu pronaći mnogo bolji. P2 baza je za moje kapke loša, jer ne drži senku ni sat vremena. Pošto su moji kapci zahtevni po tom pitanju, ne mogu da kažem da je ne preporučujem zbog toga, jer sigurno ima nekoga kome će odgovarati. Razlog zbog koga vam savetujem da je zaobiđete je taj da se u tri meseca ona stegla kao kamen i da sam morala da je bacim. Essence Bloom me up olovka je pretvrda, loše se reže i lako se skida, pa i ona leti u kantu, jer je iz tih razloga ne koristim. Impala lajner je odličan, ima jako preciznu četkicu, jedini problem je što se skine ako vam oči zasuze. Essence zlatni lajner iz neke LE kolekcije mi je bio dobar, ni sama ne mogu da poverujem da sam ga potrošila, nažalost nema ga više u ponudi, pa se nadam da ću mu naći dobru zamenu.


Dva acetona, Afrodita mi je postala omiljeni ikada i preporučujem ga svima, a Dobro zaobiđite u širokom luku. Teško skida tamne lakove, ostavlja belo na zanokticama i isušuje nokte. Bademovo ulje koristim kao tretman za nokte koji sam videla kod Cajke - ovde i preporučujem ga aposolutno svima. Proširila mi je vidike i spasila nokte tim postom. :) Essence kapi za brzo sušenje su mi broj jedan u poslednje vreme. Osuše lak veoma brzo, jedina mana je ta što ne produžavaju trajanje manikira. I dva laka, Flormar mi je najomiljeniji lak sa šljokicama i spada u moj lični rekord - potrošila sam i kupila isti nekoliko puta, što se sa lakovima nije desilo.


Balea gel za umivanje sam iskoristila za čišćenje četkica. Jedno vreme je bio toliko hvaljen na blogovima, da sam odmah otrčala po njega. Međutim, ovo previše miriše na detrdžent za sudove, preagresivan je i isušuje mi lice, tako da nikako nisam mogla da ga koristim čak ni kao piling jednom nedeljno. Jedva ga potroših za četkice i više ga nikada neću kupiti. Ebelin čistač četkica je postao must have kod mene. Očisti četkice za tren oka, a ja ga koristim za četkicu za obrve, koju koristim svakodnevno, kako bih skinula NYX gel sa nje, čak i njega skida u dva poteza. Versace toaletna voda je prilično slaba, pa je brzo i potrošena. Lepo miriše, tako da bi bilo bolje da je parfem čiji se miris duže zadržava.


I uspela sam da privedem kraju ovaj post. :)


Jeste li koristili nešto od ovih proizvoda?

You Might Also Like

8 коментара

  1. Eh, blago tebi kada bi htela manje volumena :)
    Sephora Monoi je i moj favorit, svaki put padnem na taj miris u bilo kom proizvodu, ništa ne asocira na tropska ostrva kao on. Gliss tretman ću svakako jednom probati, a svača čast za ceđenje svake mrvice Dr H. kreme :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ja svaki put kad operem kosu kažem ''blago onima što nemaju volumen, šta ću sad sa kosom'' :) Hauschka mi je toliko dobra da ne dozvoljavam da propadne ništa. :)

      Delete
  2. Ne mogu da verujem da ni 1 proizvod nisam probala. :)) Osim Flormar lakova koji su i moji favoriti. :) Weleda gel za tusiranje me privlaci vec duze vreme, kao i njihova ulja. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probaj Weledu obavezno, vredi svaki dinar, a posebno kad nađeš sniženo kod Ljilje u outletu. :)

      Delete
  3. Ovu Bioten kremicu sam imala i bila mi je solidna, a za Balein gel se potpuno slazem sa tobom, i ja sam ga kupila posle nekoliko procitanih hvalospeva, isusio mi je lice samo tako :| (a i miris je tacno takav kako si ga opisala). Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bar nisam jedina kojoj ne odgovara. More pozitivnih recenzija, a meni katastrofa.

      Delete
  4. Meni je Balea gel super.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mnogima je super, a mojoj koži nažalost uopšte nije prijao.

      Delete

Hvala što komentarišete :)