CN Direct wishlist

13:35

U poslednje sve češće viđam wishliste sa kineskih sajtova kod blogerki. U početku mi nije bilo jasno zašto, sve dok mi se nisu javili sa sajta CN Direct, sa ponudom da mi pošalju neke stvari. Uslov je bio da napravim listu želja na blogu. U prvom momentu sam odbila, ali kako se među stvarima koje sam odabrala nalazi i nešto za vas, rešila sam da ipak pristanem i napišem listu.


Obzirom na to da se odeća sa njihovih slika poprilično razlikuje od one koju zapravo dobijete, nisam se usudila da poželim i naručim bilo šta od toga, osim jedne majice. Šta će stići, videćemo. Zato se umesto toga, na mojoj listi našao šešir, koga nije bilo u ponudi kada sam naručivala stvari od njih. Sa jedne strane mi je jako žao zbog toga, a sa druge strane mi je drago jer bih ga sigurno naručila, a gotovo isti već imam.

Njega možete pronaći na ovom linku.

Još jedna stvar koja mi se dopala, ali nisam je naručila jer ne znam na šta bi ličilo to što stigne jeste torbica u obliku sove. Na slici deluje lepo, ali sudeći po slikama ljudi koji su je kupili, nije ista.


Možete je pronaći na ovom linku

Jedna stvar koju bih vrlo rado kupila, ali ako uzmem u obzir veličinu, verujem da bi mi carinici naplatili kao da sam prevozila slona iz Afrike. Polica za lakove, koju već dugo želim. Čak sam i kupila daske da sama napravim jednu, ali evo te daske već godinu dana stoje u mojoj sobi i čekaju da ispune svoj životni cilj - da postanu polica. Dopala mi se bela boja i odlično bi se uklopila da je okačim pored stola za šminkanje.


Policu možete pronaći na ovom linku

Kopiju Real Techniques četkica želim samo da bih mogla da uporedim sa originalnim koje imam. Zanima me da li su zaista toliko dobro odrađene kopije ili je razlika između njih i originala ipak nebo i zemlja.


Četkice su na ovom linku

I poslednja stvar, nešto što želim jako dugo. LED osvetljenje za aparat. Sumnjam da bih se usudila da naručim to sa kineskog sajta, bez garancije i provere da li radi pre kupovine, ali kad sam videla da imaju, moralo je da se nađe na mojoj listi želja.


Možete ga pronaći na ovom linku

I to bi bilo to, nemam neke preterane želje, s obzirom da ni sajt ne nudi bezbroj opcija kao neki drugi, ali ipak se nađe ponešto. Videćemo kakve će mi stvari stići, pa ću vam preneti da li su moja iskustva pozitivna ili ne.

Jeste li naručivali nešto na CN Direct sajtu? Kakva su vaša iskustva?

You Might Also Like

6 коментара

  1. Polica bas izgleda super, mislim da bih jedino nju porucila :) sa tog sajta nisam, narucivala sam sa born pretty store nisam bas odusevljena :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam ni ja zadovoljna sa Born Pretty Store, tako da sam poručivanje od njih završila za sva vremena. :) Videćemo da li će sa ovim biti bolje, ili je sve to isto.

      Delete
  2. Kopije RT kistova izgledaju zanimljivo, pa me baš zanima kakve su :) Nisam naručivala ništa, ali ću pregledati šta sve imaju.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni one deluju vrlo dobro urađene, samo se bojim da ne bude nešto što nema veze sa slikom koju su postavili. :)

      Delete
  3. Policu bih sigurno poručila ali u drugoj boji :) roze :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja želim belu policu i naručila bih je odmah, samo da se ne bojim carine. :)

      Delete

Hvala što komentarišete :)