BY DRESSING CASE

Moda Cosmetics: Proizvodi za usne

11:07

Pre par meseci sam se, na sajmu kozmetike, upoznala sa Moda šminkom. Ispred njihovog štanda bila je velika gužva, pa mi je to privuklo pažnju da i ja priđem i vidim o čemu se radi. To su momenti kada se isplati biti ovako mali, jer se u sekundi proguraš kroz masu. Na brzinu sam odabrala ova tri proizvoda, ne zato što su mi potrebna, već zato što je cena bila toliko niska da sam odmah poželela da isprobam nešto.


Za sebe sam odabrala karmin, olovku za usne, kao i narodski rečeno, ''debeljucu''. Odnosno nešto između karmina i olovke. Tačne cene ne mogu da se setim, ali znam da ni za jedan proizvod nije prešla 200 dinara. Pored ovoga, u ponudi imaju još dosta stvari, pa mi je sada žao što nisam još nešto uzela tada.

Sve nijanse koje sam odabrala su u principu slične. Karmin za koji sam se odlučila nema mat finiš, pa kao takav traje nekih par sati. Naravno, ako ne jedete. Pakovanje je sasvim solidno, jedina mana je ta da se slova skidaju. Ima dosta izražen miris, koji je sladak, ali kada se nanese nije toliko upadljiv. Jednako se nanosi, a ja to obično radim četkicom, jer je ovaj dosta taman, pa ima šanse da pređete ivice usana.

Olovka koju sam odabrala je potpuno mat, pa na usnama stoji mnogo duže od karmina. Može da preživi jelo, ali je ipak dobro da je imate pri ruci, radi eventualne popravke. Ja je uvek koristim samostalno, bez karmina, jedino kada su mi usne u lošem stanju, preko stavim labelo. Ne isušuje dodatno usne, ali ume da istakne već suve delove, baš zato što je mat. Malo je tvrđa, pa se zato teže maže, ali ništa strašno.

I poslednja stvar, Jumbo ruž za usne, koji mi je omiljeni. Pre svega miriše divno, kao neka puderasta krema, ali se taj miris na usnama ne oseti. Postojanost je kao kod karmina, može da izdrži par sati, što je sasvim solidno. Nije mat, ali u poređenju sa ostalim ruževima ovog tipa (Deborah i Essence) nije ni preterano sjajan. Moja najveća preporuka ide upravo za ovaj ruž. Sam oblik znatno olakšava nanošenje, pa vam nije potrebna ni četkica, a popravljanje u toku dana/večeri je vrlo lako.


A kako ova tri proizvoda izgledaju na usnama, možete videti na ženi, majci, bankarki - Šmizletini, koja mi je bila model (klik na sliku, kako biste bolje videli).


Što se tiče prodajnih mesta, stvarno ne znam gde se u Beogradu mogu naći. Ako neko zna, bila bih mu zahvalna da mi kaže, jer želim da odem po još neke nijanse. A ukoliko ste iz Jagodine, ili vas put tamo nanese, u parfimeriji Vanilla Beauty House možete, između ostalog, pronaći i Moda proizvode.

Jeste li probali Moda kozmetiku? Kakvi su vaši utisci? 

You Might Also Like

14 коментара

  1. Ja baš iz Jagodine 😀
    I eto sad moram do tamo 😉

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trk u Vanilu po neku nijansu. :)
      Mada je tamo nemoguće uzeti samo jednu stvar, previše lepih stvari na jednom mestu. :)

      Delete
  2. Moda kozmetiku mozes da nadjes u Beogradu u ulicama Pariske komune 13 ( Ducan E), Paunovoj 24 ( Sweetheart ) i u Bulevaru Despota Stefana 70 ( parfimerija Dona ). :) Super si predstavila ove proizvode, najvise mi se svidja olovka za usne :D Katarina

    ReplyDelete
    Replies
    1. E, hvala ti puno, idem ovih dana da pogledam šta još imaju u ponudi. :)

      Delete
  3. Jumbo ruz je prelep, nijansa mi se bas dopada. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odličan je, imaju još dosta nijansi i vrlo lako se maže. :)

      Delete
  4. Kad njoj ovako dobro stoje, mogu misliti tek tebi <3 L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. #nisamnarcis ali prelepe su mi sve nijanse. Dobro, ajde, i Jo lepo stoje. :D

      Delete
  5. Da li si probala njihove senke, vidim da ih svi hvale? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam, nažalost, tada je na sajmu bila prevelika gužva, pa je i ovo odabrano u roku od dva minuta. Ali planiram da uzmem još par stvari, čisto da vidim da li je isti kvalitet kao i kod karmina. :)

      Delete
  6. Pa kad sam bila do Vanile nisam obratila paznju na njihove proizvode :( sad bolje da gledam :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trk opet u Vanilu da se baciš na razgledanje. :D

      Delete
  7. Dugo, dugo merkam Moda proizvode u lokalnoj parfimeriji i nikako da se ohrabrim da ih uzmem iako je cena pristupacna. Ali sada cu definitivno sebi nesto da kupim :)

    ReplyDelete
  8. nisam vidjela ovu kozmetiku u RH, ali boje su odlične i super si si izabrala u toj žurbi i gužvi :D
    sve tri su odlične :D posebno boja ruža <3

    ReplyDelete

Hvala što komentarišete :)