BY DRESSING CASE

Marigold krema za masnu kožu + Giveaway

13:04

Pre izvesnog vremena, od kompanije Marigold na testiranje sam dobila neke proizvode. Obzirom da sam kremu za masnu kožu koristila i pre toga, odlučila sam se za nju, jer sam znala da mi odgovara. Ovo nije moj prvi susret sa Marigold kozmetikom, već ste mogli da čitate o njigovoj bademovoj kremi, a danas pričamo o jojobinoj.


Jojobina krema namenjena je masnoj koži, pa mi je iz tog razloga bila idealna u toku letnjih meseci. Koristila sam je svakodnevno ujutru i uveče, jer mi je pružala sasvim dovoljnu hidrataciju. Dopala mi se jer sam od nje dobila ono što očekujem od jedne kreme, a to je da mi se lice ne sija u toku dana, a da opet ne bude onako potpuno matirano i umrtvljeno.

U pakovanju dobijate 30 ml, a tuba je napravljena tako da možete iskoristiti sve do poslednje kapi kreme. Na prvi pogled deluje masno, ali kada je nanesete, nakon minut, dva, već se upije i ne ostavlja nikakav zaštitni film na licu.

Obzirom da je nešto gušće teksture, dosta se sporo troši, pa vam ova tuba može potrajati par meseci, a uzimajući u obzir cenu, koja je 475 dinara na njihovom sajtu, zaista se isplati.


Kao što sam gore napisala, tokom toplijih dana koristila sam je ujutru i uveče. Ali kako je moja koža normalna, sa malo masnijom T zonom i dehidriranim obrazima, a ne potpuno masna, više mi nije dovoljna samo ona. Sada je koristim ujutru, kao podlogu za šminku, a uveče koristim neku malo masniju, koja mi pruža dovoljnu hidrataciju.

Ono što mi se posebno dopada, je to da nije potrebno dodatno matiranje pudera u toku dana kada nju koristim. Po navici stavim odmah nakon tečnog, onaj u kamenu i to je to. Više nemam potrebe da nosim sa sobom i popravljam u toku dana.

Dakle, ako imate masnu kožu, Jojobina krema će vam biti dovoljna da je koristite samostalno, ali ako želite da matirate samo T zonu, kao ja, onda ćete morati da je kombinujete i koristite neku drugu kao noćnu.


Pošto se meni krema jako dopala, rešila sam da jednu kupim i poklonim, kako bi se neko od vas uverio u ovo što pišem. Potrebno je da u komentarima napišete koja je to vaša omiljena krema i podelite ovaj giveaway na fejsu, a random.org će odabrati dobitnika, za nedelju dana. Darivanje je otvoreno za teritoriju Srbije, kao i za one koji imaju nekoga kome ovde mogu poslati nagradu. :)

Random je ovaj put odabrao broj 14, a to je Tatjana Werockfashion.

You Might Also Like

22 коментара

  1. Koza mi je masa ali jos nisam pronasla omiljenu kremu, nijedna mi nije u potpunosti odgovarala..ova deluje obecavajuce :)

    ReplyDelete
  2. E pa nisi mogla teže pitanje da postaviš. Dnevna kremaaa....hmhmh tesko nemam pojma. U poslednje vreme svašta koristim ali nekako nista nije toliko zablistalo od običnih krema. Ali zato noćna...Vichy Idealia Skin Sleep! :D
    E stvarno ne mogu da verujem da još ništa nisam probala od Marigolda. Ne stižeeem. Ali želim :)

    ReplyDelete
  3. Moja koza je jako, jako masna i sijam se 365 dana u godini. Isprobala sam dosta krema i nijedna nije potpuno ispunila ono sto mi treba, ali recimo da je moja trenutna krema najpribliznija tome, a to je Avon Naturals dnevna krema sa cajevcem i krastavcem, pa zasad moze da se nazove omiljenom jer je lagana, a dovoljno hrani kozu, a pritom veoma povoljna. Bas bih volela da dobijem i isprobam i ovu.

    ReplyDelete
  4. Ja imam masno čelo i bradu ali nisam nikada baš posvetila pažnju tome. Jedino što sam koristila je Avonova kremica sa matičnim mlečom nakon umivanja, kako ujutru tako i uveče.

    ReplyDelete
  5. Sad trenutno koristim avon naturals kremu sa krastavcem ali posto mi je na pola vec sam u potrazi koju cu sledecu da kupim za masnu kozu. Ova mi deluje zanimljivo posebno zbog jajobinog ulja i kostica grozdja za koje sam citala da su dobra za masnu kozu. Svakako koristan post za mene. Poz MissD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inace na facebook-u sam serovala pod imenom Maja Fox

      Delete
  6. Omiljena krema mi je plava Nivea, ali je ne koristim za lice vec za ruke. Sta cu obozavam njen miris,ali mi je koza kombinovana (leti potpuno masna :( ). Za lice koristim uglavnom Vichy, ali ih stalno menjam tako da ni za jednu ne mogu reci da mi je omiljena

    ReplyDelete
  7. Nemam omiljenu kremu,ali mi prija Eucerin. Letos sam koristila Eucerin Sun Gel-krem za zastitu od sunca,veoma sam zadovoljna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samo cu dodati da sam radila izmene i da sam na FB : Tanja Tajci Petrovic
      Pozdrav!

      Delete
  8. Imam problem sa T-zonom i još nisam našla odgovarajuću kremu. Pre ovog teksta nisam ni čula za ovu kremu pa mi je sad razbudila znatiželju ...tako da ako je ne osvojim, moraću da je kupim ;)

    ReplyDelete
  9. Omiljena krema mi je od Teodul kozmetike,med i aronija,za sada mi savrseno odgovara. :-)

    ReplyDelete
  10. trenutno koristim Hedera vita krema od nara

    ReplyDelete
  11. Koza mi je bas masna i koju god kremu da pocnem koristiti na kraju i se pojave bubuljice...Bilo koje doba dana da je kada namazem kremu je se sijam sva i ujutru osvanem sa novom bubuljicom....Tako da trenutno koristim samo losion za ciscenje lica jer vise ne znam koju kremu da uzmem a da ce mi odgovarati...

    ReplyDelete
  12. Imam veliki problem sa masnom kozom!Pomozite Pliz!

    ReplyDelete
  13. Ja koristim jednu skroz prirodnu, pravljenu kremu, o kojoj sam ranije pisala na blogu i odlična mi je, mada tražim nešto dobro za noćnu negu :) !

    ReplyDelete
  14. Trenutno Evelin Hydra Expert, jer mi je koža suva. Ono što se kao problem pojavilo ovog leta je pojačano mašćenje T zone ničim izazvano ili ja bar još uvek ne mogu da uvidim, pa bi želela da probam ovu kremu baš na tom delu.

    ReplyDelete
  15. Trenutno mi je omiljena Oleina krema Smilje. :)

    Snježana Gačić

    ReplyDelete
  16. Omiljena krema mi je Lorealova/triple active fresh :-)

    ReplyDelete
  17. Kombinovana, weleda fluid od irisa

    ReplyDelete
  18. Nemam omiljenu, trenutno koristim Eveline za kombinovanu kozu.

    ReplyDelete

Hvala što komentarišete :)