BY DRESSING CASE

NYx Abu Dhabi

11:48

Neutralni karmini nisu my cup of tea. Koliko god se trudila da ih zavolim, uvek se na kraju radije odlučim za neki ljubičasti ili bordo. Obzirom da tako jake boje nisu pogodne za svaku priliku, a na karmine sam se do sada toliko navikla, da bez njih ne mogu, dugo vremena sam bila u potrazi za nekim neutralnim, sa kojim ću se osećati lepo. A to je bila jedna teška misija jer mi neutralni karmini ni najmanje ne stoje. Za moj ten su previše svetli, pa izgledam isprano.


Tako sam jednom prilikom probala Abu Dhabi i za divno čudo dopalo mi se kako mi stoji. A pošto njihove tečne mat ruževe volim, nije mi trebalo puno da odem do Alexandar Cosmeticsa po svoj primerak.

Ono što je standardno za sve nijanse koje sam do sada probala, jeste klasično pakovanje sa aplikatorom u kome dobijate 8 ml proizvoda. Miris je takođe isti kod svih, slatkast kada pomirišete bočicu, a kada ga stavite na usne ne oseća se ništa.


Aplikator je dovoljno precizan da vam za ovu neutralnu nijansu neće biti potrebno iscrtavanje usana olovkom. Lepo se nanosi, ujednačeno, a najbolje je da stavite jedan tanak sloj, sačekate par sekundi, pa stavite još jedan. Tako ćete dobiti punu boju, a karmin će biti jednako nanet.

Postojaniji je od ostalih tamnih nijansi ovih ruževa koje imam, pa tako može da izdrži po par sati na usnama, a da se ne skine. Može da preživi i piće čak, ali ako nešto jedete, izbledeće kao i svaki drugi.

Bez obzira na to što je mat, ne isušuje usne i ne ističe već suve delove. Vrlo je lepe teksture, tako da je prijatan za nanošenje.


Ono što nije karakteristično za mene, je to da nisam kupila nijendan drugi neutralni karmin od kad njega imam. Koristim ga svakodnevno, i preporučujem ga svima, a posebno devojkama sa nešto tamnijim tenom koje teško pronalaze svetlije nijanse.


Jeste li probali Abu Dhabi? Koji je vaš omiljeni neutralni ruž?

You Might Also Like

15 коментара

  1. Moj omiljeni karmin je NYX Thalia, nesto izmedju nudaca i ljubicastog sto mi je savrsena kombinacija :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. U to moram probati što pre, nisam znala za njega, odmah sam pogledala recenzije i stvarno je prelep. :)

      Delete
  2. Pa baš ti super stoji. Sviđa mi se nijansa i odavno želim neki Nyx matte ruž da kupim, tako da i ovaj ide na listu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odlični su im svi mat ruževi, samo se tamnije nijanse neravnomerno skidaju. Ali koji god da uzmeš, nećeš se pokajati. :)

      Delete
  3. Karmin je odlican, ali tvoja boja kose je jos bolja. O kojoj je farbi rec? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pomešane dve Macadamia farbe. Planiram da sledeći post bude o tome, ako me vreme posluži da islikam kosu na svetlosti, onda objavljujem već sutra. :)

      Delete
  4. Divan je Jelo :) I prelepo ti stoji, baš je za svaki dan <3

    ReplyDelete
  5. Predobro ti stoji, moram i ja baciti pogled na tu nijansu :)

    ReplyDelete

Hvala što komentarišete :)