BY DRESSING CASE

Summer New In

13:32

Od početka godine, pa sve do sada, post o novitetima sam objavljivala svakog meseca. Međutim, lenjost je učinila svoje, proizvodi su se nakupili, a mene je i dalje mrzelo da sve to slikam. I zato vam danas pokazujem šta se to novo našlo kod mene u ova dva letnja meseca, a da se post ne bi pretvorio u sto slika, od noviteta sam odabrala i uslikala samo ono što je zaista vredno pažnje i o čemu je bilo, ili će biti, priče na blogu.


Poušala sam da, koliko toliko, smisleno organizujem proizvode, te iz tog razloga post započinjem dekorativom.

Sređene obrve za mene su must have. Kada kažem sređene, mislim lepo oblikovane raznim pomoćnim sredstvima, kao što je NYX gel ili pomada. Gel je moj omiljeni proizvod dugo vremena, pa je ovo druga tuba koju kupujem. O njemu sam već pisala, a ista doza oduševljenja me i dalje drži. Kremasta senka nije nešto što me je oduševilo, jer ja volim vodootporne proizvode, ali je odlična za brzinsko korišćenje, kada nemam vremena da koristim gel.

Maybelline maskaru sam imala prilike da probam pre kupovine, a kako me je oduševila već pri prvom nanošenju, morala sam je kupiti. Inače nisam ljubitelj takvih četkica, ali ova mi je ipak odlična.

Catrice olovku za oči, nijanse Too Cool For Pool, želim odavno, pa sam uspela da dođem do nje. Kupljena je u Hrvatskoj, a rekla bih da ih samo tamo i ima. Pored nje, odlučila sam se i za Have a Green, pošto takvu nijansu tražim već duže vreme kod nas.


Krajem jula iznenadila su me dva paketa. Jedan je stigao od kompanije Vapour Beauty, a za drugi je bila zadužena Sigma. Prezadovoljna sam svim stvarima, posebno Sigminim, pa u narednom periodu možete očekivati recenzije o njima. O jednoj paleti sam već pisala, a to možete videti ovde.


Početak avgusta provela sam u Crnoj Gori, pa sam iskoristila priliku da kupim neke proizvode kojih kod nas nema. Od dekorative su se tu našle dve palete, jedna je MUR, a druga Beauty UK. Hajlajter, takođe MUR, kao i njihova paleta hajlajtera i bronzera. Real Tehniques četkicu za setovanje želim mesecima, ali je nikad nisam naručila online. Od nedavno je i ona u DM ponudi, po ceni od 800 dinara, pa sam je tamo i uzela. Prezadovoljna sam njom i koristim je za konturiranje.


Ono što se nedavno kod nas pojavilo, jeste Flormar LE kolekcija, Bohemian Dream. Imaju odličan izbor proizvoda, a nijanse su taman za jesen. Odabrala sam bordo tečni ruž i zeleni lajner. Pakovanja mi se posebno dopadaju i svaka im čast kako su poradili na tome.


Što se preparative tiče, omiljena stvar koju sam kupila je SkinPro, električna četka iz Oriflame. Nedavno sam je uzela, pa još uvek nemam neko mišljenje, ali svakako ćete o tome čitati na blogu, ako se dobro pokaže. U kombinaciji sa njom koristim Byphasse gel za umivanje, kojim sam prezadovoljna. Žao mi je što ovog brenda nema kod nas, jer je izuzetno jeftin, a odličan. Ako idete u Crnu Goru ili Hrvatsku, obavezno obratite pažnju na njih.


Na moru sam takođe uzela i kesicu Freeman maske sa ugljem i šećerom, pošto je svi hvale. Kao maska me je ostavila ravnodušnom, ali kao piling mi se dopala, a kako sam potrošila onaj koji sam do tada koristila, odlučila sam se da kupim veće pakovanje ove maske i koristim je kao piling. Pored toga, tamo sam uzela i čuveni Kleenex balzam, a na kasi sam ugledala i svoj omiljeni Zagrebački melem, samo upakovan u kutijicu, koja se kod nas ne može naći.


Na probu sam dobila i par uzoraka Marigold krema, od kojih me je ova za masnu kožu oduševila, pa ćete i o njoj čitati uskoro.


Od portala Lepotica.rs sam dobila paket u kome su se, između ostalog, našla i ova dva Eucerin proizvoda. Oba jako volim i stigli su do mene kao poručeni, u vreme kada sam planirala da obnovim zalihe. O micelarnoj sam već pisala, a svoje oduševljenje dezodoransom ću vam preneti u nekom od narednih postova.


Iz Grčke sam na poklon dobila Aphrodite putni set kozmetike, o kome neću pisati, jer ga nema kod nas, ali ga ovde pominjem za slučaj da idete tamo. Prirodna i vrlo kvalitetna kozmetika, a u asortimanu imaju proizvode za lice i telo.


Kada je u pitanju kosa, omiljeni proizvod bile su Crazy Color farbe. O njima sam pisala, pa moje oduševljenje možete videti ovde. Još uvek se nisu u potpunosti isprale, ali se lagano i podjednako ispiraju svakim pranjem. Čim se one isperu, na red dolazi trajna farba, a odlučila sam da to bude KYO. Nadam se da ću biti podjednako oduševljena, te da ćete utiske čitati na blogu.


Odmah posle njih na listi su dve Aussie maske, kupljene u Hrvatskoj. Cena im jeste malo veća, ali zaista vrede. Mada ne vidim neku razliku u ove dve koje ja imam, ali ću ih svakako uskoro uporediti na blogu. Na testiranje mi je stigao i Dr. Hauschka losion za kosu, a kako mi je to jedna od omiljenih kozmetičnih marki, vrlo sam mu se obradovala. Za sada su mi utisci pozitivni, toliko da sada želim i njihovo ulje za kosu, koje me nije privlačilo do sada.


Ponovo malo Byphasse proizvoda, ovaj put za kosu. Prskalica i krema za lokne. Kod ovog brenda ne vredi ona, koliko para, toliko muzike, jer se po jako niskoj ceni dobijaju odlični proizvodi.

Još jedna stvar koju sam želela dugo, a sve zbog brojnih pozitivnih recenzija, jeste Indola keratin sprej za kosu. Kako ne spada u grupu jeftinijih proizvoda, nikada nije došao na red za kupovinu, jer jednostavno imam previše toga što čeka svoj red za korišćenje. Onda je tu uskočila Lidija, koja je i pisala recenziju ove prskalice na blogu, i poklonila mi jednu. Hvala, L.


Kada su nokti u pitanju, za razliku od prošlog meseca, sada sam imala kontrolu. Kupila sam Essie nadlak, koji me je sa jedne strane oduševio, a sa druge razočarao. Odlično radi ono što obećava, a to je da produži trajnost laka. Postojanost od pet dana na moru, kada sam konstantno u vodi, za mene je i iznad očekivanja. Produžava trajnost i najlošijim lakovima koje imam, ali problem sa njim je taj da pravi mehuriće na skoro svakom laku.

U Sephori je bilo veliko sniženje, pa sam iskoristila priliku i uzela Nails Inc hologramski lak, kao i Sephora, koji ima istu završnicu. Pored toga, Anđelija mi je dala Flip Flop Fantasy, jer mi se slagao sa kupaćim. Oduševljena sam bojom, što se ne može reći za teksturu.
Još dva Kiko laka su se našla u mojoj kolekciji. Oni imaju ubedljivo najlepše nijanse, ali i najnepostojanije lakove. Na mojim noktima, skinu se za jedan, dva dana.

Essence Crew First! je jedan od najlepših nude lakova, a pošto je limitirana kolekcija, nosim se mišlju da uzmem još neki, da ih imam u zalihama. Beauty UK sam uzela u Crnoj Gori, nijansa mi se dopada, ali nažalost tekstura je takva da se jako teško maže.

Golden Rose Express Dry lakove sam uzela radi probe, jer zaista imaju mnogo divnih nijansi. Jedini problem koji ja sa njima imam je taj da prave mehuriće, pa ako neko zna kako se toga rešiti, neka javi.


I to bi bilo ono što je vredno pominjanja, na ostale novitete koji me nisu oduševili neću gubiti vremena, pa će od sada ovaj tip posta izgledati ovako. :)


Jeste li probali nešto od ovih proizvoda? Koja je vaša omiljena kupovina u skorije vreme?

You Might Also Like

7 коментара

  1. Probala sam Freeman piling, odlican je. Marigold hidratantu bademovu kremu za sam koristila uglavnom uvece jer mi je bila teska za nosenje preko dana. Aussie Frizz Remedy sam takodje koristila, nisam primetila neki efekat kao npr. sa Aussie Reconstructor kojom sam odusevljena. :)
    Omiljena kupovina Baby Lips Electro :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bademovu sam i ja koristila uveče, ali ova za masnu kožu je predobra, probaj nekad. Eh, da sam znala malo ranije za razliku u Aussie, ja sa ova dva ne vidim neke specijalne efekte, a očekivala sam ih na osnovu svih priča o njima. Hahahahah... Nisam ni sumnjala da može nešto drugo da ti bude omiljena kupovina, od labela. :D

      Delete
  2. Malo sam opet pala u nesvest i naparila oči <3 Najbolji ulov ovog leta mi je MUR šminka zahvaljujući tebi i Tanji a sada mi je žao što nisam poručila i nešto od Byphasse. A jedva čekam da čitam o Oriflame četki, to me baš najviše zanima jer već dugo razmišljam o nekoj sličnoj ;) L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biće prilika za Byphasse, a ja se nadam da će i nama stići. Nije red da nas uskrate, odlični su proizvodi. O Oriflame čitaš uskoro, jer sam oduševljena. :)

      Delete
  3. Možeš li podesiti slike na "posebno velike" jer mi je lijeno otvarati svaku, a šteta je da su ti tako minijaturne jer su stvarno dobre. Hvala na Byphasse otkriću potražit ću ih kad budem išla u Kroejšu :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sad kad sam objavila komentar vidim da je bilo do mog laptopa, sorry.

      Delete
    2. Zbunila si me na trenutak, gledam kako minijaturne, a ja uvek stavim da budu one velike. Byphasse obavezno probaj, gel za umivanje mi je najbolji, pa onda za njim proizvodi za kosu. Jako mi je žao što nisam još nešto uzela, jer su cene stvarno povoljne. :)

      Delete

Hvala što komentarišete :)