H&M paleta senki

16:27

Za prvi post u 2014. godini odabrala sam paletu senki koju proizvodi H&M. Nisam primetila da su oni u Srbiji počeli da uvoze šminku, ali ako ste u prilici da negde kupite njihove senke ja ih toplo preporučujem.


Što se samog pakovanja tiče, napravljeno je od jake plastike i količina je 27.6 grama. Ova paleta koju ja imam je iz Disney kolekcije, nigde ne piše da je Limited edition, tako da verujem da još uvek imaju u prodaji. Pored ove imam još par njihovih paleta, i sve su mi se odlično pokazale.


U paleti dobijate 12 nijansi od po 2.3 grama. Boje su raznovrsne i jako pigmentovanje. Dovoljan je samo jedan sloj da dobijete jaku boju. Što se postojanosti tiče, i tu su se dobro pokazale. Uvek koristim bazu za senke ali ove i bez baze traju po par sati. Nijedna nijansa nema šljokica u sebi, neke su sedefaste ali je većina mat.

Jedan sloj svake senke preko baze
Mene su sve njihove senke oduševile, tako da ako budete u prilici da ih kupite, imate moju preporuku.

Jeste li koristile nešto od njihove šminke? Kakvi su vam utisci?

You Might Also Like

9 коментара

  1. Ja još uvijek nisam probala ništa od H&M šminke,ali stvarno moram.Paleta je interesantna,boje se daju iskoristiti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boje su odlične za leto, šarene i jarke. Čim budeš u prilici probaj, ja nisam očekivala puno od njih i prijatno sam se iznenadila. :)

      Delete
  2. Jaooooooo boje su divne,bas sam zelela nesto ovako!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako budeš u prilici, obavezno probaj, nećeš se pokajati. :)

      Delete
  3. Ja nemam H&M u blizini, sto znaci ni pristupa ovim senkicama, ali boje stvarno izgledaju super.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čini mi se da uopšte ne uvoze šminku u Srbiju, što je šteta jer su senke i četkice koje ja imam jako dobre. verujem da je onda i ostalo.

      Delete
  4. Kupila sam u Budimpesti par stvarcica i odusevili su me bronzer i balsam za usne koji je pakovan u nesto slicno aluminijuskoj kutijici. Na kasi sam pokupila i neki klasican sjaj za usta koji je bio na akciji, ali je on uzegao (sto bi se narodski reklo, a trenutno ne mogu da nadjem bolje objasnjenje).

    Sve u svemu, svakako cu probati jos nesto od sminke kada budem u prilici... Hvala za savet za senke - za njih sam bila dosta skepticna. Pozdrav :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da sam bila od pomoći. :)
      I ja čekam sledeću priliku da kupim još nešto od njihovih proizvoda, ovo što imam se pokazalo odlično.

      Delete

Hvala što komentarišete :)