Keims: Losion za telo

14:08

Početkom marta u Purity boxu se, između ostalog, našao i ovaj losion za telo. To je bio moj prvi susret sa Keims kozmetikom, pa su se oduševljenje i moja želja za testiranjem zbog toga bili jako veliki.


Dva glavna sastojka ovog losiona su menta i makadamija. Kada sam naručila svoj primerak kutije bila sam sigurna da mi se neće svideti, jer miris i ukus mente i ja nismo na istim talasnim dužinama. No, bez obzira na to, naručila sam kutiju i kada sam otvorila mom oduševljenju nije bilo kraja. Razlog tome je miris, u kom je makadamija dominantna, pa menta nije ni došla do izražaja.

Tekstura je malo drugačija od ostalih losiona koje sam koristila. Dosta je redak, pa se zato i ne troši brzo. Nije potrebno mnogo proizvoda za celo telo, jer se odlično razmazuje. Ono što proizvođač obećava jeste poboljšanje strukture i izgleda umorne kože, ispravljanje reljefnih nepravilnosti i hidrataciju.



Što se reljefnih nepravilnosti tiče, ne bih mogla da kažem da po tom pitanju radi nešto, ali je zato hidratacija za čistu desetku. Nakon mazanja losion se upije neverovatnom brzinom, a koža ostaje hidrirana i nimalo masna.

Meni, koja imam normalnu kožu, je ovo idealan losion za prelazni period između zime i leta, kada mi više nije potrebna jača nega kao tokom zime, ali nisam sigurna da bi bio dobar izbor za one sa jako suvom kožom. Pored ovog losiona Keims ima i maslac za telo, koji je takođe odličan, pa mislim da bi on bio bolja opcija ako imate zahtevniju kožu.


Proizvod ne sadrži mineralna ulja, silikone i parabene i dermatološki je testiran. Nije mi izazvao nikakvu alergijsku reakciju, iako je kod mene to česta pojava kada su mazalice za telo u pitanju.

Sastav: Aqua (thermal water), Methylpropanediol, Choco-Caprylate/Caprate, Dicaprylul Carbonate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Glycerin, Cyclomethicone, Cetearylalcohol, Propylene Glycol, Mentha Piperita (Pepermint) LeafExtract, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, macadamia Ternifolia Seed Oil, Aesculus Hippocastanum (Horse chestnut) seed extract, Alcohol denat, Peg-20 Castor Oil, Calcium Panthotenate, Inositol, Biotin, Retinol, Paba, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linolenate, Glyceryl Arachidonate, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl, Acrylate Crosspolymer, parfum (Fragance), Glyceryl Undecylenate, Menthyl Lactate, Sodium Hydroxyde, Hexyl Cinnamal, Citral Citronellol, Coumarin, Geraniol, Linalool, Limonene.

Ovaj losion možete naručiti na PurityBox sajtu - ovde. Trenutna cena je 1180 dinara, za 250 ml. Mogu da kažem da ovaj losion stvarno opravdava svoju cenu i da ću ga ja sigurno ponovo kupiti u skorije vreme.


Jeste li probali ovaj losion? Koje Keims proizvode mi preporučujete?

You Might Also Like

6 коментара

  1. Baš sam bacila oko na nejga i planiram da ga uzmem uskoro :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probaj, probaj, nećeš se pokajati. Odličan za leto. :)

      Delete
  2. Odlicno mi izgleda, obozavam ovakvu ambalazu. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja, već planiram da nešto drugo sipam u nju kada se ovo potroši. :)

      Delete
  3. Meni je Keims uzasan. Ili nista ne radi ili imam alergijsku reakciju.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam dobro prošla, probala tri stvari, ništa mi nije izazvalo alergiju. Ajde šampon, to sam i očekivala da će biti ok, što se toga tiče mogu bilo koji, svi su mi isti. Ali za proizvode za telo sam komplikovana, imam reakciju na svaki drugi.

      Delete

Hvala što komentarišete :)