New in: March

14:29

Novi mesec je, novi (manje ili više) potrebni proizvodi su tu, tako da su svi uslovi ispunjeni za ovakav tip posta. :) Danas vam pišem mesečni izveštaj o tome šta sam kupila i dobila u proteklih tridesetak dana. Ponovo su se neplanirano nagomilale sitnice, a o nekima od njih ste već mogli da čitate.


Prilikom posete Ušću, svratila sam do Lilija da malo ubijem vreme (početnička greška) i tako iz radnje izašla sa kesicom u kojoj su se nalazila dva proizvoda. Essence ulje za zanoktice, o kome nemam neko zavidno mišljenje i Depend gel za odstranjivanje zanoktica koji je ubrzo postao i moj favorit.


Kada je Ana okačila sliku Babor proizvoda, po ugledu na poznatu nam pevačicu Cecu i moje suze su padale na gore, jer sam mislila da je nema kod nas. E pa na moju veliku sreću ima je i to u mom komšiluku, pa sam odmah sutra odšetala po nju. I tako ruku pod ruku sa mojom paleticom, otišla sam i od Bamby kupila Tahiti ulje, koje možete naći u njenom web shopu. Miris je neverovatan, nega takođe, tako da preporučujem kupovinu.


Tokom prošlog meseca organizovan je i sajam kozmetike. Nisam planirala da idem i kupujem bilo šta, ali kako sam dobila karte od portala Lepotica.rs, prošetala sam i častila sebe sa par stvarčica. Prva stvar, koju sam želela jako dugo, jeste Marakeš ulje za kosu. Cena mu je malo veća nego što inače dajem za proizvode za kosu, pa sam se zato dobrih 6 meseci dvoumila da li da ga kupim i na kraju prelomila. Pored toga kupila sam Helen Seward masku za kosu jer su na sajmu imali veliko sniženje koje je bilo šteta ne iskoristiti. 


U korpici su se našla i dva laka. Morgan Taylor ''Rebel'' je bio glavni razlog mog odlaska na sajam. Jurim ga mesecima i mojoj sreći nije bilo kraja kada sam videla da poslednja bočica na polici nije prodata. Za PN do sada nisam čula, iskreno, tako da sam uzela jedan lak, kao i serum za zanoktice, kako bih probala nešto iz njihovog asortimana.


Moda kozmetika je za mene bila pravo iznenađenje, s obzirom da sam prvi put čula za njih. Oduševljena sam pigmentacijom i cenom proizvoda , tako da ću im dati šansu i probati još neke proizvode koje nude.


Na početku meseca stigao mi je i Purity box, a moje prve utiske o svim proizvodima možete pogledati ovde. Prezadovoljna sam proizvodima, kao i uslugom. Sada čekam kutiju za ovaj mesec i sigurna sam da ću je i dalje naručivati.


Nivea kupke i šampon za bebe sam dobila i jako se obradovala tome. Upravo te dve kupke sam htela da isprobam i bile su sledeće na spisku za kupovinu, a isti ovakav šampon sam nedavno potrošila, jer ga koristim za pranje četkica.


Dve kremice za ruke koje mi ni najmanje nisu bile potrebne. Aaali, obe mirišu savršeno. Eveline sam kupila zbog mirisa vanile, a Tesori zato što volim njihove proizvode. Moja omiljena Tesori linija je srebrna, ali te kreme nije bilo u mom Liliju, pa sam zato uzela ovu. Preporučujem je, jer po ceni od 140 dinara dobijete sasvim solidnu i miršljavu kremu.


Šampon, balzam, maska koje proizvodi Balea su moji favoriti, a recenziju možete pročitati ovde.


U martu je Weleda organizovala promociju kojoj sam prisustvovala, a na kraju su nam dali losion za telo (moj je od nara), kao i pastu za zube. Drago mi je da sam bila u prilici da prisustvujem toj promociji, jer sam se bliže upoznala sa njihovim proizvodima i sada je moja lista želja porasla za bar 5 Weleda stvarčica.


Na testiranje mi je stigao Ayna paketić. O serumu ste mogli da čitate ovde, a o kremi za područje oko očiju ću tek pisati. Ukratko - savršenstva u staklenim bočicama!


Moju ljubav prema Indiji i njihovoj kulturi ispoljavam pokušajima učenja jezika, kao i kupovinom njihove kozmetike. Tako su se kod mene našli Gayatri ulje za kosu i maska za lice. Zadovoljna sam sa obe stvari, tako da ćete uskoro čitati i o tome.


Tanja sa bloga Good morning, gorgeous je nahvalila Baby love šampon, pa meni nije preostalo ništa drugo nego da poslušam savet, sada već magistra, farmacije i kupim ga. Koristim ga svakodnevno za šiške i prezadovoljna sam. Za razliku od njega, kupovina Eveline laka za nokte se pokazala kao potpuni promašaj. Piše da štiti lak od pucanja i do sedam dana, a meni se lak skinuo odmah sutradan.


Sa sajta Born Pretty mi je stigao paketić, a u njemu je bila maskara i hajlajter. Tekst o hajlajteru sam već napisala, tako da ga očekujte uskoro, a o maskari će biti reči kasnije. Neočekivano su mi se dopale obe stvari, iako sam maskaru odabrala samo da bi mi ukrašavala sto jer je tufnasta.



Pošto sam fan hajlajtera, kupujem ih kad god stignem. U potrazi za nekim u kamenu kupila sam ovaj Essence, a na kraju shvatila da je on zapravo kremast. Nije baš potpuno kremast, kao njihov So glow, ali nije ni potpuno čvrst. Nešto između. Golden Rose rumenilo sam kupila jer mi se učinio idealnim kao zamena za hajlajter u kamenu i bila sam u pravu, tako da ćete i o njemu uskoro čitati. Još jedna Essence stvarčica koja mi se baš dopala je olovka za oči. Inače ih ne koristim, jer se na mojim kapcima preslikavaju, ali ovo čudo stoji celog dana bez mrdanja!


Afrodita sredstvo za skidanje šminke sam uzela jer je bilo sniženo, a ostala sam bez dvofaznih skidača. Za sada mi je solidan, videćemo kako će se dalje pokazati. Clean and Clear kremica mi je bila potreba pošto nemam nijednu protiv bubuljica i pokazala se sasvim ok. Ne utiče na bubuljice na licu, ali dugo matira i sprečava pojavu novih. Burja CC krema i roll on (nisam sigurna da li je ovo rusko -ja, ili je samo okrenuto r). CC krema mi je promašaj, dok je roll on odličan.


Vichy micelarno ulje i pena za čišćenje su nedavno kupljeni pa nemam formirano mišljenje. Prvi utisak je pozitivan za penu, a negativan za ulje jer mi se od njega mnogo zamute oči kada skidam šminku.


I za kraj, jedan poklon od Nine. Izgleda da postaje tradicija da je pominjem u svakom new in postu (Nina, spremi odmah i nešto za sledeći post). Najmanje i najslađe vlažne maramice, kao i par lakova za nokte. Mavala i Color Club sam kupila ja, jer dugo čitam kod drugih o oba laka, pa sam i sama poželela da ih isprobam.


I to bi bilo to ovog meseca. O čemu biste najradije voleli da čitate?

You Might Also Like

32 коментара

  1. Babor paleta je san snova, zaista izgleda preeelepo =) Čekam koju reč više o GR rumenilu/hajlajteru =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sve im je prelepo tamo. Posebno za nas kojima su pakovanja i više nego bitna prilikom kupovine. :) Sledeći na listi za pisanje je GR: :)

      Delete
  2. Odličan new in,baš si se fino ponovila.Babor je raj za oči! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. :) Raj za oči i pakao za novčanik, jer sada želim sve što imaju u ponudi. :)

      Delete
  3. Hahahah danas i ja uradih jedan postic sa tematikom narcisa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sezona slikanja sa cvećem je zvanično otvorena. :D

      Delete
  4. Baš lijepi proizvodi sve mi se dopada, posebno Nivea tuširalice i šampon. :) Kutija na prvoj slici je predivna i slike su ti lijepe :)

    ReplyDelete
  5. Svidja mi se kako izgleda maskara, ako nista i ja bih je uzela, bar zbog tih tufnica. :) Bas lepe stvarcice. :)

    Pozdrav

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tufnice su bile presudne za uzimanje, da nije njih ne bih je ni pogledala. :)

      Delete
  6. Jao divne stvarcice<3 Mada sve sa bornprettystore sajta je kinesko ta da ja to ne bih stavljala na lice :) Ove Tesori kreme sam bas gledala u liliju,ne znam zasto ih nisam uzela,bilo je i srebrne<3 A i ovu Evelin sam gledala zbog mirisa,divan je<3
    Eto,i moram da pohvalim tvoj stil pisanja,nekako mi je kod drugih blogerki (ne svih,naravno:D) malo dosadno da citam tekst pa samo ispregledam slike,kod tebe ne,citam sve haha
    Puno pozdrava za tebe,cao!<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam bila u fazonu ne smem maskaru, izaćiće mi nešto, ali preživeh bez posledica. Hajlajter mi je čak postao jedan od favorita. :) Srebrnu tražim već mesec dana, svuda je rasprodata. Ali naći ću je kad tad. Hvala puno na tako lepim rečima. :)

      Delete
  7. Redovno čitam tvoj blog, ne zato što pratim ove stvari, nego zato što pratim na šta potrošiš sve pare. Hajde da te javno malo pohvalim, dopada mi se tvoj stil, mada se sve tvoje priče uvek završe tragično - praznog novčanika.
    Cmok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moje životne priče je izgleda pisao Šekspir. Svakodnevno se susrećem sa hamletovskim dilemama, kupiti ili ne kupiti, dok mi novčanik proživljava sudbinu Ofelije.

      Delete
  8. Baš sam ovih dana pisala o ovoj kremici i žalila se da je ne mogu nigde naći. Divno što je još ima! Ne utiče na već postojeće, ali mi nikada nije izazivala nove, i matirala je lice i svi su uvek mislili da nosim puder, a ja sa puder možda najviše 5 puta za godinu dana nanosila, i to je rekla bih previše. Nisam sigurna da li sam i za maturu nosila puder, samo kremu i korektor i blednovala jer nema normalnog i svetlog pudera za moje lice još uvek...

    Jedva čekam da pišeš o svemu :D Kupke Nivea i baby šamponi su mi uvek bilo ok. Za Moda kozmetiku sam čula pohvala, tako da jurim prvom prilikom do parfimerije, Depend me jako zanima :D ... Jedva čekam da vidim slike svih lakova na noktima, zanimljive boje. Sve mi se sviđa, te jedva čekam da čitam više o njima.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pronašla sam je u Merkatoru na Nbgu, nije bila ni 500 dinara, da znaš. :) Bacam se na pisanje svega iz ovog posta, tako da će biti materijala za čitanje. :)

      Delete
  9. Lep new in! :) Bas me zanima tvoje misljenje o novim Vichy proizvodima, razmisljam da kupim nesto za ciscenje i tonik a ima ih gomila i ne znam kako da se odlucim, plus su sada svi iste boje, nije vise podeljeno po tipu koze, pitam se da li su to stari proizvodi u novoj ambalazi ili su ih stvarno poboljsali.
    P.s. Super su slike! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni ja nisam sigurna da li je ovo za svaki tip kože ili ne. Biće uskoro viš reči o njima. Penom sam oduševljena, dok mi ulje baš i ne odgovara. Hvala puno. :)

      Delete
  10. Uh, jedva sam stigla do kraja, umorih se :))
    I tebe ćemo na shopping dijetu kao onu malu :D L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Od kad sam kupila Soft and Gentle na prinuđenoj sam i kozmetičkoj i običnoj dijeti. :D

      Delete
  11. I ja sam kupila Babylove sampon po preporuci mr ph, al mnogo brzo mi se trosi ;)
    Mene najviše zanimaju Vichy stvarčice :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, da, ja ga potrošila skoro pola. Biće Vichy, samo za tebe. :)

      Delete
  12. Jako me zanimaju Vichy noviteti tako da nestrpljivo čekam tvoje recenzije! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bacam se napisanje što pre, svi su zainteresovani za Vichy. :)

      Delete
  13. Suze koje padaju na gore. <3 Vichy definitivno, mada može i koja reč o ovim Sense tech lakovima, čisto onako, ako ostane mesta. :) :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tražim dublji smisao i skrivene motive u lirici Svetlane Raznatović, Ane Nikolić i ostalih savremenih pesnikinja, pa ih zato često i citiram. <3 Biće Vichy, a i lakovi. Smisliću način za lakove, s obzirom da mi nokti nisu nešto reprezentativni za slikanje. :)

      Delete
  14. Divan new in! Volela bih da čujem utiske o GR rumenilu i Sense Tech lakovima za nokte! :-*

    ReplyDelete
  15. koji new in,,, svašta nešto me zanima i zanimljivo mi je
    Morgan Taylor ''Rebel'' je predivan <3
    Born Pretty proizvodi izgledaju baš slatko
    a zainteresirali su me i Moda kozmetika proizvodi <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. MT mi je trenutno favorit među lakovima. Pisaću o Moda proizvodima uskoro, jer su stvarno super po smešnoj ceni.

      Delete

Hvala što komentarišete :)