PurityBox April: Otvaranje i prvi utisci

13:22

Kao i prethodnog meseca, jedan od prvih postova biće o PurityBoxu. Ako do sada niste upoznati sa njihovim konceptom, reč je o kutiji koju dobijate po ceni od 1400 dinara, a u kojoj se nalaze pažljivo odabrani kozmetički proizvodi.


Pošto me je proteklog meseca oduševilo sve što se u kutiji našlo, kao i profesionalnost ljudi iz njihove firme, rešila sam da sebe ponovo častim jednom kutijom. Stigla je jutros, pa ću vam ponovo pokazati šta se to unutra našlo kako biste imali vremena da naručite za sebe, ako vam se dopadne.

Kada sam je otvorila dočekala me je ova uskršnja kokoška, koja me je oduševila. Mislim da je ovo divan detalj sa njihove strane jer nisam ni pomislila da će se tako nešto naći unutra. :)


Ovog meseca u kutiji su me sačekala tri full size proizvoda, a to su Dr Pasha ulje od kajsije, Nikel ulje za nokte i BioMedis serum protiv bora.  Pored toga našao se tu i sunđer za tuširanje, dva tester proizvoda i dva sapuna.


Dr Pasha ulje od kajsije sam odavno želela da isprobam, jer volim ulja za lice, ali ta kupovina nikada nije došla na red pored svih kremica koje imam. Drago mi je što ću ga konačno isprobati, a planiram da ga koristim isključivo za lice. Miriše blago, ni nalik uljima koja sam do sada koristila, tako da sam se prijatno iznenadila. U odnosu na ulje koštica grožđa ovom je potrebno malo više vremena da bi se upilo, a osećaj nakon mazanja je da je koža glatka i nahranjena.


Dva Dr Pasha sapuna su bila iznenađenje, jer sam mislila da će se tu naći samo jedan. Pošto sam ovaj od eukaliptusa već dobila u prošloj kutiji, mogu da kažem da je ooodličan! Koristim ga za ruke, koje su u poslenje vreme jako suve i za razliku od ostalih sapuna koje imam, on ih ne isušuje dodatno.


Nikel ulje je glavni razlog zbog koga sam naručila kutiju. Mesecima ga gledam na njihovom sajtu, a ni sama ne znam zašto ga do sada nisam kupila. Imam slabe nokte, koji se listaju, pa nikada ne mogu da ih pustim do željene dužine. Zato se uzdam u ovo ulje o kome ćete, nadam se, čitati detaljnu recenziju. Moj prvi susret sa Nikel proizvodima je bio prošlog meseca i moram da pomenem njihovu kremu za pete koju sam dobila u obliku testera u prošloj kutiji i koja je najsavršenija krema ikada. Ulje miriše isto, meni na narandže, sporo se upija i odlično neguje zanoktice, koliko mogu da primetim za ovih par mazanja.


Keims maslac za telo sam dobila u obliku testera od 30 ml. Od kada imam njihov losion, ne odvajam se od njega, pa se nadam da će se i maslac pokazati tako dobro.
Biomedis piling i maska za lice u testeru od 15 ml. Potrošila sam onaj prethodni koji sam dobila, Nikel, tako da sam odmah pri otvaranju kutije isprobala ovaj. Nije grub, pa mislim da ga osobe sa kombinovanom kožom mogu koristiti i više puta nedeljno.


Ovaj sunđer za tuširanje je takođe bio iznenađenje, jer se uopšte ne sećam da je bio na spisku koji je na njihovom sajtu. Ista je kao i sve spužvice tog tipa, dovoljno gruba da odradi blagi piling prilikom tuširanja.


Biomedis serum protiv bora je bio poklon koji se našao u prvih 10 kupljenih kutija, čini mi se. Ovo je proizvod koji je obradovao mog tatu, jer meni nije potreban. :)


I to bi bili proizvodi koji su se našli ovog meseca. Za mene je ova kutija puna iznenađenja, tako da sam se obradovala mnogo više nego što bih inače, pa vam mogu dati iskrenu preporuku da naručite ovomesečnu kutiju, jer vrednost ovih proizvoda uveliko premašuje cenu.

Kako vam se dopada sadržaj kutije?

You Might Also Like

16 коментара

  1. To Nikel ulje deluje veoma zanimljivo, posebno pošto miriše na pomorandžu. Očekujem zasebnu recenziju. :D

    ReplyDelete
  2. Moram da parim oči na tvoj PB dok ne stigne moj :)) Radujem mu se jako! L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sad samo treba sačekati mesec dana do sledećeg. :)

      Delete
  3. Ovaj serumprotiv bora me zanima! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako se pokaže kao dobar, biće recenzije. :)

      Delete
  4. Nisam do sada porucivala ovu kutiju,ali imam u planu jer sam se potpuno razocarala u onu drugu koja postoji na nasem trzistu. Sve je veoma privlacno :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam ovu prvi put naručila nakon nekoliko meseci od kad su se pojavili. Pošto sam se razočarala u onu drugu, trebalo mi je dobra dva, tri meseca da se usudim da poručim nešto tako ponovo. :)

      Delete
  5. Blog super izgleda, kao i sadržaj Puritybox-a :)

    ReplyDelete
  6. Odlican post, ulje od kajsije mi deluje super. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Još ga nisam isprobala lepo, nadam se da će stvarno biti super, kao što očekujem. :)

      Delete
  7. Jako mi se dopada izgled bloga i sadržaj kutije, posle razočarenja u Glam box ovaim se moram počastiti za rođendan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma kakav Glam, ovde lepo vidiš crno na belo šta dobijaš i pre nego što poručiš. :) Nema neprijatnih iznenađenja, a cena kutije je sitnica u odnosu na cene svih proizvoda koji se u njoj dobiju. :)

      Delete
  8. Serum protiv bora mi se sviđa, baš mi se sviđa puritybox kutijica :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odlična je kutija, iz meseca u mesec sve bolja. :)

      Delete

Hvala što komentarišete :)