BY DRESSING CASE

Aura senke za obrve

13:23

Kada izlazim iz kuće, jedina stvar na koju uvek obraćam pažnju jesu obrve. Vrlo često sam nenašminkana, ali bez obrva neću otići ni do najbliže radnje. To je razlog zbog koga sam se od svih Aura noviteta najviše obradovala ovim senkama.


Dolaze nam u tri nijanse, koje naizgled deluju isto, ali kada nanesete na obrve, videćete da su potpuno različite. Mom tenu i boji kose najviše odgovara nijansa broj tri (dark), ali vrlo često koristim i broj dva (medium). Pakovanja su vrlo praktična, ne zauzimaju puno mesta ako negde putujete, a ogledalce koje se unutra nalazi je dodatni plus, jer je zaista iskoristivo. Vrlo često sam na brzinu samo uz pomoć njega popunila obrve.

Sve tri nijanse karakteriše vrlo svilenkasta tekstura, na dodir su mekanije od mnogih senki koje sam probala.

Nijansa pod brojem 01 (light) je za moje obrve previše svetla, ali sam je zato vrlo često koristila kao senku za oči. Zbog svoje teksture se vrlo lepo blenda, a ne trusi se, tako da mi je za to idealna. Uz bazu mi na očima traje po ceo dan, bez preslikavanja.


Nijansa pod brojem 02 (medium) mi se najviše dopada kada imam dnevnu šminku ili kada ne nanosim puder, pa ne naglašavam obrve toliko.


Nijansa pod brojem 03 (dark) je za mene idealna kada nosim upadljiviju šminku, pa samim tim i obrve naglasim više.


Uglavnom ih koristim u kombinaciji sa voskom za obrve, ali vrlo često samo malo nakvasim četkicu vlažnom maramicom, kako bih dobila bolju pigmentaciju na obrvama. Može se koristiti i samostalno, bez voska i sa suvom četkicom, ali kao takva idealna je za sve one koji imaju prirodno definisane obrve, pa samo žele malo da ih popune. Moje, nažalost, nisu takve, pa je potrebno malo više posla da one izgledaju lepo.

Obzirom da su u pitanju senke, nisu vodootporne, ali po ovom vremenu, kada se ne znojimo kao tokom leta, traju tokom celog dana, bez dodatnog fiksiranja.


Iako sam osoba koja uvek bira gel ili kremaste proizvode za obrve, ove senke su mi se dopale i već mesec dana koristim samo njih, potpuno sam zapostavila druge proizvode koje imam. Koristila sam razne senke za obrve i prednost dajem Auri, jer se po pristupačnoj ceni dobije identičan proizvod kao kod mnogih skupljih brendova koje sam imala prilike da probam.


Jeste li probali ove senke? Kako vam se čine?

You Might Also Like

10 коментара

  1. Slažem se sa tobom, stvarno su odlične. Sreća moja što sam malo svetlija od tebe, pa sa sve 3 palete eksperimentišem ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je ta svetlija vrh za oči, super mi je teksutra, nekako mekana, pa je non stop koristim za to. :)

      Delete
  2. Deluje mi kao da bi mi tamnija iz medium seta odgovarala. Da li mi se čini ili je druga senka iz tog dvojca baš topla?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste topla, u nekom momentu ovako u pakovanju meni se čini da ide na crveno čak, da te to ne odvrati ako ti se pod onim neonskim svetlom učini da je takva, na dnevnom svetlu je potpuno drugačija nijansa.

      Delete
  3. Nisam probala, čine se ok, ja koristim Essence duo i čini mi se da će mi trajati 100 godina ako ga ne izgubim :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam daaavno imala Essence, ali tada se proizvodio samo u jednoj nijansi (ne znam da li su sada to promenili), koja je meni bila presvetla, pa mi nije ni odgovarao. Ali šta sam ja znala pre par godina, mazala sam i bilo mi je super. :D

      Delete
  4. Tek sam na tvojim slkama uspela da vidim jasnu razliku izmedju druge i trece nijanse i za to sve pohvale :)
    Znas li im, mozda, cenu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala za pohvalu. :) Ne znam tačno, ali oko 650 dinara je.

      Delete
  5. Pozdrav , zanima me koja je cetkica u pitanju?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sigma E75 i E80, koje su spojene, pa se tako prodaje samo u okviru seta za obrve, ovako se kupuju pojedinačno.

      Delete

Hvala što komentarišete :)