BY DRESSING CASE

Dobri, a jeftini proizvodi I

11:51

Kada sam nedavno bacila pogled na statistiku bloga, iznenadila sam se time da su jedni od čitanijih postova upravo oni o dobrim, a jeftinim proizvodima. Nije mi trebalo puno nakon toga da sakupim sve te kvalitetne proizvode, po pristupačnoj ceni koje imam i rado koristim. Da se ovaj post ne bi pretvorio u neku verziju ruskog romana, odlučila sam da ga podelim u tri dela, za sada. Danas ćete čitati o dekorativi, a ovih dana o preparativi i proizvodima za kosu.


Kada je dekorativa u pitanju i sama stojim iza toga da nije potrebno davati previše novca za to. Radije uložite u kvalitetnu negu lica, nego da prekrivate probleme nastale zbog loših preparata. Ne kažem da treba kupovati samo jeftino i sama (pre)često sebe častim nekim skupljim komadom šminke, ali ima toliko jeftinih proizvoda koji u potpunosti mogu da pariraju onim mnogo skupljim.

Idealan primer toga jesu Aurini mat ruževi. Ako mene pitate mnogo bolji od Mac ruževa. Pre svega, po ceni jedng Mac dobijete pet Aurinih, a glavna razlika je ta da Aurini mnogo duže traju na usnama. Preživljavaju i jelo i piće, a skidaju se tek onda kada odlučite da sami to uradite. Zaslužuju čistu desetku za cenu i kvalitet.

Pored karmina često koristim i olovke za usne, a jedne od omiljenih su mi Flormar. Imaju mnogo nijansi, a cene su oko 300 dinara. Na usnama traju jako dugo, lepo se mažu, tako da ne mogu da im nađem apsolutno nijednu manu.


Kada su proizvodi za lice u pitanju, Aura je nedavno izbacila nove hajlajtere, a ako mene pitate to mi je najdraža stvar u celom šminkanju. Mogu da izostavim rumenilo, bronzer, ali ne i hajlajter. Još jednom su iz Aure dokazali da je moguće napraviti izuzetno kvalitetan proizvod, po pristupačnoj ceni.

Iako ja ne koristim rumenila tako često, znam da je za mnoge to obavezan korak u šminkanju. Essence kao brend ja ne volim nešto posebno, ali njihove LE kolekcije su mi se pokazale mnogo kvalitetnije od onih koje su u stalnoj ponudi. Rumenila posebno. Još bolja stvar je ta da kada dođe neka nova kolekcija, stara bude 129 dinara u Liliju, pa ih ja uglavnom tada i kupim. Za taj novac su i više nego dobra, pa vam preporučujem da uvek gledate onaj narandžasti stalak u Liliju, jer se tamo nalaze sve te stare LE kolekcije koje nisu rasprodate.


Prajmere takođe rado koristim, iako sam do skoro mislila da su samo višak u svakodnevnoj rutini. Pošto ih ne volim toliko, za njih nikada ne izdvajam puno novca, a dva najpristupačnija koja imam jesu Aura Pore Minimising, koji je savršen za masnu kožu i Maybelline Baby Skin, koji je odličan za sve one koji žele da zaglade lice i ne smeta im slilikon. Cena oba proizvoda je oko 500 dinara.


Senke su proizvod u koji volim da uložim više nego inače i nije mi žao da za dobru paletu izdvojim novac. Ali bez obzira na to, uvek kod sebe imam nekoliko Flormar mono senki, jer su mi fantastične. Pigmentacija, postojanost, cena, ne mogu im naći nijendu zamerku. O njima sam pre par dana pisala, a taj post možete pogledati ovde.



Koristite li neke od ovih proizvoda? Za koji komad šminke izdvajate najviše?

You Might Also Like

17 коментара

  1. Od ovoga sam samo probala Aura mat ruzeve i najbolji su :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oni komotno mogu da pariraju mnogo skupljim brendovima. :)

      Delete
  2. Aurine ruževe bih uvijek preporučila jer su stvarno predobri, a posebno jer sad imaju apsolutno sve nijanse i svako za sebe može pronaći barem jednu. Ja još da nabavim sebi Break The Rules i mirna sam :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mirna si narednih mesec dana, dok ne izbace nešto novo. :D

      Delete
  3. Imam jeda Aurin mat tecni karmin i bas sam zadovoljna. Imam nesto malo HE sminke i mogu da kazem da vredi svake pare. ;) Uvek bi izdvojila vise para za bazu za senku recimo. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam kupila TF bazu, ali nisam oduševljena nijednom. Ali zato želim da izdvojim za Primer potion, pa da naručim, mislim da u to vredi uložiti. :)

      Delete
  4. Uvek se dvoumim da li da isprobam Flormar ili da nastavim da kupujem NYX olovke za usta. Sada definitivno moram i Flormar da isprobam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obe su odlične, samo su Flormar nešto jeftinije, pa su se zato našle u ovom postu. :)

      Delete
  5. Aura karmini su stvarno za svaku pohvalu, uvek ih preporučujem bližnjima. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Njih svi treba da imaju, bar jednu nijansu. :)

      Delete
  6. Veinu ovih stvari sam isprobala i vecinu obozavam! Aurine karmine hvalim na sav glas i nikada necu prestati da ih kupujem! NIkada <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da nema osobe kojoj se Aurini karmini ne dopadaju. :)

      Delete
  7. Da, posebno ove što nisu potpuno mat, skroz su svilenkaste i dobre. Slažem se i za iluminatore, mene su oduševili skroz. :)

    ReplyDelete
  8. Daćeš mi ovaj Aurin prajmer da probam? Mada me zanima i Baby Skin, mozda bih presla malo na silikonske :) Za Aurine karmine i Flormar olovke potpisujem, savršenstva :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sve ti daaajem sve je tvojeee (i Aura i Baby Skin pa proceni šta ti je bolje).

      Delete
  9. Ovi ruževi su odavno na wishlisti, nazalost kod nas ih nema. Olovke iz flormara su mi odlične, imam 231 i 229,prelijepe nude nijanse.

    ReplyDelete
  10. Flormar olovke. <3 Stvarno su dobre, iako sam čitala samo pohvale opet me je iznenadilo koliko i šta sve preživljavaju. Aurine ruževe merkam, sve čekam da nešto potrošim, kao da ne gomilam bez veze, ali sve su šanse da ću uskoro uzeti makar jedan, čisto da me želja mine. :)
    Jedva čekam tekst o preparativi. :)

    ReplyDelete

Hvala što komentarišete :)