BY DRESSING CASE

Essie: Let it shine!

13:20

Sve do skoro prioritet prilikom lakiranja noktiju, u mom slučaju, bila je brzina sušenja laka. Nije mi bilo previše bitno hoće li se oguliti za dan, dva, sve dok ja ne moram pola sata da čekam da se on na noktima osuši. Jer baš u tih pola sata dok se suši, ja shvatim da sam gladna, da me nešto svrbi, da bih mogla da odradim nešto što inače ne bih i tako dalje. Međutim, nakon par meseci skoro svakodnevnog skidanja i ponovnog lakiranja, moje zanoktice su krenule da se suše, već slabi nokti još više da pucaju, pa mi je bilo potrebno nešto uz čiju pomoć će mi lak na noktima opstati bar nedelju dana.


I tako sam u moru promašaja letos odabrala Essie Let it shine. Prvenstveno sam želela njihov Gel setter top coat, koji tada još uvek nije stigao kod nas, pa je ovo bila druga opcija.

Najbolji test prošao je letos, na moru, kada mi je lak stajao na noktima nedelju dana, bez obzira na sate provedene u vodi svakog dana. Odlično radi sa svim lakovima, pa i onim koji mi samostalno potraju tek jedan dan.

Jedina mana je ta da se prilično sporo suši. Meni je u početku to smetalo, ali sada sam se privikla na činjenicu da mi treba dobrih pola sata mirovanja da ne bih upropastila manikir. Ni tada nije potpuno suv, ali jeste dovoljno da obavljate neke druge poslove. Četkica mu je ista kao i kod svih Essie lakova, a to je ono što ja najviše volim kod njih, dovoljno je debela da iz jednog puta pređem preko celog nokta.


Na slici možete videti kako izgleda lak nakon nedelju dana na noktima, nokat mi je izrastao, ali se lak nigde nije skinuo, kako se to obično desi. Moram da napomenem da su moji nokti prilično nezahvalni, pa se svaki lak skine za tren oka, tako da je ovaj Let it shine bio jedno vrlo prijatno i neočekivano iznenađenje.


Ukoliko ste strpljivi i možete da sačekate malo duže da se lak osuši, onda vam preporučujem da obratite pažnju na Let it shine, jer će vam manikir trajati bar sedam dana (možda i duže, ali meni ista boja dosadi, pa je posle nedelju dana sama skinem).


Koji je vaš omiljeni Top coat?

You Might Also Like

15 коментара

  1. Ako nisi probala Essence Express Dry Drops probaj obavezno. Odlična stvar koja suši nokte u roku od odmah, bukvalno :) Ne znam kako sam ikada živela bez toga :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probala i obožavam ih. Čini mi se da mi lak kraće traje sa njima, ali kad žurim negde samo njih koristim. :)

      Delete
  2. Ja sam ona opcija : nemam vremena da sacekam da mi.se lak dugo susi, ali zato zelim da mi sto duze traje :-)))) !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahah... Kad bi izmislili neki gel koji ne uništava nokte, bilo bi idealno. :D

      Delete
  3. Odlicno!
    Novi post na mom blogu:
    http://fashionandstyleno1.blogspot.rs/2015/11/marrakesh-x-neispirajuci-tretman-za-kosu.html

    ReplyDelete
  4. Nemam ja strpljenja da cekam da se osusi, moram to da pipkam da vidim da li se osusio. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vidi se na mojim noktima da sam ista kao ti. Uvek imam otisak prsta na nekom, jer non stop proveravam da li je suv. :D

      Delete
  5. Uh ovo mi bas treba. Jos samo kada bi moglo da se spoji da se brzo susi i da lak dugo traje :D Gde bi mi kraj bio :D Uvek su ti fantasticne slike, koji aparat koristis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da tako nešto ima, iste sekunde bih otišla da kupim. :D Koristim Nikon D3200. :)

      Delete
  6. Imam ga i super je. Lak zaista traje puno duže, ali slažem se i da se sporo suši :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. To mu je jedina mana, vrlo često ne stignem da ga koristim jer nemam vremena da čekam da se suši.

      Delete
  7. Izgleda interesantno ali sam ja više za onu varijantu da se brže osuši a kraće traje na noktima, čitaj što duže traje na noktima :))) L.

    ReplyDelete
  8. Ovo mi deluje kao super stvarica! Ja nisam ljubitelj lakiranja noktiju, volim da su nalakirani ali mrzim sam proces, pa isto kao i ti uvek uprskam prilikom lakiranja, tako da bi mi ovo bilo idealno resenje :) <3

    ReplyDelete
  9. Ovo mi treba za one lakove sto se brzo ljuste :) nemam bas uvek zivce da cekam ali vredi za makikir od 7 dana :D

    ReplyDelete

Hvala što komentarišete :)