BY DRESSING CASE

New in: October

15:34

Postovi o novitetima uveliko su postali redovni na blogu, a kako je sada početak novog (mog omiljenog) meseca, vreme je da vam pokažem šta se to novo kod mene našlo, o čemu ćete čitati, a o čemu verovatno i ne.


Eucerin je početkom meseca održao jedno okupljanje za blogere, gde nam je predstavljena nova CC, kao i nocna krema, obe iz hijaluron filer linije. Promocija je bila divna i vrlo opuštajuća, a na kraju je svako dobio obe kreme. Kako one nisu namenjene mom tipu kože, već sam ih prosledila dalje, a utiske o CC kremi će sa vama podeliti Nina. :)


Dan pre Eucerin promocije provela sam u Nišu, gde su nas vodili u obilazak Aura fabrike. Tom prilikom smo dobile neke stvarčice u ovoj predivnoj kutiji, a karmine koje vidite na slici sam dobila (da ne kažem iskukala) od Lidije. O blenderu ste već mogli da čitate - ovde, a o ostalim stvarima će biti reči u toku narednog meseca.


Od Flormar kompanije sam na testiranje dobila neke proizvode u kojima uživam ovaj mesec. O nekima sam pisala, pa tako moje utiske o puderu možete pročitati ovde, o bronzeru/hajlajteru, koji mi je trenutno omiljeni proizvod iz ove grupice sam pisala ovde, a o lajnerima ovde. Ostalo je još da vam pokažem kako izgleda maskara i ljubičasta senka, tako da uskoro možete da očekujete i te postove.


Još jedna promocija koja je održana u toku oktobra vezana je za Bioten i njihovu Skinnergy liniju. Tom prilikom dobili smo punu kesu stvarčica, koje sam ja uglavnom koristila, pa će uskoro i neko od vas imati prilike da ih proba. Sa kremama protiv celulita sam se već susrela, pa mogu da potvrdim da su dobre, a kremu za ruke nisam probala, mada su mišljenja blogerki o njoj vrlo visoka.


Losion za telo nisam probala, a ulje za masažu imam već dugo i uživam u njegovom mirisu, koji je krajnje opuštajuć. Našli su se tu i neki testeri, koje nisam otvorila, jer će dobro doći za vikend putovanja.


Od proizvoda za lice u kesi su se našle kreme protiv bora, koje je za sebe odmah uzeo moj tata, krema za suvu kožu koje nema na slici, jer je završila kod mame, micelarna koju sam ja već koristila, tako da će ovu isprobati neko od vas u narednom periodu, kao i njihova hvaljena CC krema.


Dr. Hauschka proizvode sam dobila kako bih neko vreme koristila isključivo njihove proizvode, kako to filozofija ove kompanije nalaže. Uživam u tome, a rezultati korišćenja isključivo Dr. Hauschka proizvoda se vide na mom licu, tako da ćete o tome detaljnije čitati u narednom periodu.


Mesec oktobar je rezervisan i za sajam kozmetike. Ovaj put sam od Alexandar Cosmeticsa dobila neke predivne stvari i veliko im hvala na tome što prate moj blog i znaju šta volim i šta sam želela da imam.


Na sajmu sam takođe kupila i par lakova. Zoya Giovanna, pošto sam veliki fan zelene boje, Zoya Yasmeen jer sam trenutno u nekoj ljubičasto/zeleno/bordo fazi, OPI DS Lapis, divna plava nijansa koja ima teksurnu završnicu i Cuccio Los Angeles Luscious koji u bočici deluje bež sa zlatnim šljokicama, a zapravo dobijete samo zlatne šljokice.


I Phyto je imao akciju, gde se uz kupljeni proizvod dobijalo malo ulje za kosu. Nisam je zaobišla, pa sam kupila njihovu poznatu Phyto 9 kremu, a uz nju odabrala proizvod koji nemam, a želela sam da isprobam.


Znam da Inglot radnje postoje duuugi niz godina kod nas, ali ja sam tek nedavno prvi put tamo nešto kupila. To su bile četkice, pre par meseci, a sada sam se doslovno navukla na njihove senke i pigmente. Kvalitet je fantastičan, pigmentacija neverovatna i ja već planiram koju sledeću nijansu da kupim.


Kad smo kod šminke, na Essence policama je trenutno aktuelna kolekcija sa četkicama. Iako svi bruje o njoj, meni nije preterano zanimljiva, ali sam ipak uzela dve četkice samo zato što su tufnaste, da nisu verovatno bih preskočila sve. Golden Rose karmin je kupljen prilikom jedne šetnje, jer sam pronašla jednu radnju sa kućnom hemijom u kojoj su cene dosta niže nego inače, pa nije red da izađem praznih ruku.


I za kraj, dva proizvoda za negu lica. Taman sam planirala da krenem sa korišćenjem, kada su mi stigli Dr. Hauschka proizvodi, tako da sada samo stoje i čekaju svoj red.


Jeste li koristili nešto od ovih noviteta? Pošto je većina postova već spremna, o čemu želite prvo da čitate?

You Might Also Like

15 коментара

  1. Uzeh istu essence četkicu za obrve, mene su privlačile one velike ali sve su bile rasprodate kad sam se ja nakanila da odem od DM-a. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ima ih kod mene u Liliju, u ovaj moj niko ne zalazi, pa ako budeš htela neku, samo reci i uzimam ti. :)

      Delete
  2. Ogroman new in :) sve me zanima, pa s kojom god recenzijom kreneš,neće biti kriva :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onda krećem redom, da se potrudim do kraja meseca o svemu da pišem. :)

      Delete
  3. Inglot obožavam i njihove senke su definitivno u top 5 najkvalitetnijih koje imam. Mene zanima Dr. Hauschka nega lica! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam im senke tek sad probala i oduševljena sam, stvarno jesu među top najkvalitetnijih. A tek pigmenti. Stojim ispred njih, gledam i plačem što ne mogu sve da kupim. :) Biće Hauška, do kraja meseca sigurno, ako ne i pre, samo da još malo istestiram. :)

      Delete
  4. Jao, ja sam imala taj Noreva losion. Izlazile su mi bubuljice doslovno par minuta nakon nanošenja. O_o
    A moja koža je normalna i čak i nije nešto posebno reaktivna... Ne znam šta je bilo u pitanju, sastav mu je dobar, nadam se da ti neće izazvati haos na licu k'o meni. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juuu... Vidim ja da ću se držati Hauškinog i Lierac tonika i da ne menjam. Trenutno koristim DRH, pa Noreva neće skoro na red doći jer mi je ovaj pomogao oko bubuljica, tako da sam prezadovoljna.

      Delete
  5. Koliko predivnih stvari na jednom mestu :D
    Pogledajte novi post na mom blogu:
    http://fashionandstyleno1.blogspot.rs/2015/11/freeman-maske-za-lice.html

    ReplyDelete
  6. Jaao pa svasta lepo si dobila :-) ! Jako bih volela da budem pozvana na neku od tih promocija i druzenja, pa da vas sve upoznam :-) !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Možeš da nam dođeš i ovako, van promocija da se družimo na kafi. Dolazimo sledeće nedelje Cosmoholic i ja u NS, pa te zovemo da se upoznamo. :)

      Delete
  7. Jelena, kupila sam Aurin sundjercic posle tvog posta i odusevljena sam ! Oni koje sam pre njega imala ne mogu ni da mu pridju :). Inace, iz posta sam dosta toga probala, npr Bioten micelarna mi je bila super (jedino mi je miris smetao), a cekam tvoje ostale utiske za Flormar stvarcice. Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni je on najbolji do sada. Nemam originalni, ali mislim da ga nikad ni neću kupiti pored Aurinog. :) Možeš li, molim te, da mi se javiš na mail? Ili mi ostavi svoj mail, da te kontaktiram. :)

      Delete
  8. Moram da te pohvalim, postaješ sve racionalnija, svaka čast! :D
    Ne mogu da prežalim što nisam išla do Niša za Auru kad je bilo... ispit prokleti :D
    Za Inglot nou komnet, sećaš se da sam ti pre rekla da me ne privlače nešto... a onda si me uništila, više ne šetam sa tobom, pozz.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vidiš li, a? Nema više one gomile gluposti iz Dma i Lilija koje su kupljene jer mi je dosadno. :D Pozz i tebi, vidimo se sledeće nedelje da ne šetamo, a i one tamo kad bude slava, isto da ne šetamo. :*

      Delete

Hvala što komentarišete :)