BY DRESSING CASE

New in: November

13:47

Početak meseca na mom blogu rezervisan je za, sada već ustaljene, postove o novitetima. Retko kada stignem da ga objavim na vreme, ali ga nikad ne preskačem, pa  je tako i sada tu, sa nedelju dana zakašnjenja.


Za mene ovo je bio rođendanski mesec, pa zato tu ima raznih stvarčica koje se inače ne bi našle u mojim rukama.

Krenuću od lakova, na koje sam tokom ovog meseca posebno obraćala pažnju. Privukle su me sve te šarene bočice, a kupovinu sam opravdavala rečenicom: ''Pa, rođendan mi je, što da ne.'' Tako se u mom vlasništvu našao jedan Dior lak, pod nazivom Tra La La La, o kome sam već pisala. YSL lak, o kome ću tek pisati, a nijansa nosi naziv Rouge Dada. Želela sam da obratim pažnju i na negu noktiju, a Mavala lakovi su mi se već pokazali odlično, pa sam kupovinu ponovila i ponovo kupila set koji se sastoji od dve faze, kao i serum koji se koristi samostalno. Essie je bio snižen, pa sam to iskoristila za kupovinu jedne bordo nijanse Luxedo, kao i svetlije Fiji. OPI lakove do sada nisam volela, ali postale su mi vrlo interesantne njihove nijanse, pa sam s vremena na vreme uzimala po jedan i tako došla do pet kupljenih OPI lakova ovog meseca. 


Obzirom da sam rešila da o lakovima češće pišem, svi će biti pomenuti u zasebnim postovima.

Najviše od svega se radujem kupovini proizvoda za kosu. Ovog meseca sam dobila dve dugo željene stvari. Jedna je bila rođendanski poklon, a to je DIVA kupasti figaro, a druga mi je poslata na testiranje, a u pitanju su Irresistible me ekstenzije.


Na policama drogerija pojavili su se neki novi Dove proizvodi, a ja sam se odlučila za liniju sa uljima, koja mi se za sada pokazala odlično. O ulju sam već pisala, a šampon i balzam će u narednom periodu dobiti zaseban tekst. Pored toga uzela sam i jedan šampon za suvo pranje, a reč je o Batiste XXL. Do sada me nijedan od tih šampona nije toliko oduševio i od srca ga preporučujem.


Trudim se da kupovinu preparative svedem na minimum, jer toga imam i više nego što mi je potrebno, ali nisam se uzdržala od kupovine Afrodita okoloočne kreme, za koju sam čitala samo reči hvale, kao i ponovne kupovine njihove maske za područje oko očiju. Bioderma micelarna je trenutno na akciji 1+1, a kako mi je bila potrebna nova micelarna, odlučila sam se za nju, jer tu nema greške.


Tokom novembra imala sam prilike da prisustvujem promociji Dr. Hauschka maski za lice, a tom prilikom smo, pored sjajnog tretmana lica, dobili i kesicu u kojoj se našlo par predivnih proizvoda. Ulje za telo od ruže, a iako taj miris ne volim, ovo ulje mi je baš leglo i sa uživanjem ga koristim svake večeri. Malo pakovanje tonika i maske, kao i sunđer za čišćenje lica.


Još jedan paketić mi je stigao od Hedera Vita kompanije, a unutra se našao uljani piling, mleko za telo, kao i sprej od kokosa i vanile. Miris je odličan, baš kao i nega, tako da će o tome biti više reči uskoro.


Kada je dekorativa u pitanju, konačno sam kupila toliko hvaljeni Artdeco lajner i ne mogu reći da sam oduševljena. Uzela sam ga u Jasminu i verujem da je otvaran, jer je već počeo da se suši. Od lajnera koji košta preko dve hiljade očekujem da traje bar nekoliko meseci, a ne par nedelja. Još jedan problem koji imam, a tiče se kupovine u Jasminu, jeste poklopac Bourjois Healthy Mix seruma, koji ne može da se zatvori. Sam puder me je oduševio, ali to što ne mogu sigurno da ga nosim u neseseru za mene predstavlja problem. Tu se našlo još par kupljenih/dobijenih dekorativnih proizvoda i nijedan sa slike me nije razočarao.


Flormar proizvode sam dobila na rođendan, a tu se našao i GR mat karmin. Svi proizvodi su uveliko isprobani i voljeni.


Sredinom meseca Inglot je održao promociju, gde smo dobili par stvari, a uz to, za rođendan sam od drugarice dobila i njihova dva pigmenta.


Nije mi bilo u planu da kupujem Seforinu novogodišnju kolekciju, ali kada sam probala senke, prijatno sam se iznenadila i mogu reći da su kvalitet dosta unapredili u odnosu na ranije godine. Tako da sam odmah jednu kupila, a drugu dobila kao rođendanski poklon.


Nedavno mi je stigao i Rimmel paketić, svi proizvodi su već isprobani, tako da vas uskoro čekaju i recenzije.


I City Color je održao promociju prilikom koje smo dobili par proizvda.


I kao poslednja stvar, jedna od omiljenih ovog meseca, jeste dugo željena Cala futrola za četkice, koju sam dobila na poklon od divnih blogerki.


I to bi bilo to za ovaj mesec, sledeći new in sigurno neće biti ovako dug, jer se trudim da kupovinu svedem na minimum. Ipak je ovo bio rođendanski mesec. :)

Da li ste probali neke od ovih proizvoda?

You Might Also Like

7 коментара

  1. Baš je lep new in :)
    Čestitam ti rođendan sa zakašnjenjem :)
    Šteta jedino za artdeco lajner. Meni su l'oreal u toj kategoriji nezamenljivi :)

    ReplyDelete
  2. Tvoji noviteti su uvek tako lepi :) Da li bi ova Aurina cetkica bila dobra i za rumenilo ? Ako jeste, odmah je kupujem. Zanimaju me tvoji utisci o Rimmel stvarcicama, naostrila sam se za kupovinu prajmera i ruza :) Kristina

    ReplyDelete
  3. Srecan rođendan! Nisam probala ništa od ovoga, ali bih probala Dove-ovo uje (o njemu sam čitala u tvom postu), kremicu od kamilice, a lakovi mi se svi jako dopadaju, narocito Essiećjev, Dior-ov, OPI-jev lila i Flormar-ov sivi (nešto sam u "pastelnijem" paspoloženju ovih dana)

    ReplyDelete
  4. Predivan new in. Sve bi ti uzela, a pogotovo lakove :D

    ReplyDelete
  5. Prelepi noviteti! Planiram kupovinu Aura cetkice sa slike, nadam se da je dobra :)

    ReplyDelete
  6. Dopada mi se Dior lak i proizvodi iz Rimmela :)

    ReplyDelete

Hvala što komentarišete :)