Aura Blusher & Highligter

16:27

Kozmetiku ovog proizvođača jako volim i često kupujem. Naravno, ima proizvoda koji su meni bili totalni promašaj, ali su na sreću vrlo retki. Danas ću vam pokazati dva proizvoda koja su po meni pun pogodak. To su hajlajter i rumenilo.


Počeću od rumenila koje u pakovanju ima dve boje. Sto se same ambalaže tiče, plastična je i dobijate dva puta po 3,5 grama proizvoda. Ja sam odabrala ovo sa roze i braon bojom. Kupila sam ga da bih probala, jer roze rumenila nikada nisam koristila. Iznenadila sam sebe kada sam shvatila da više koristim ovu roze od braon nijanse. Kada se stavi nije toliko tamna kao što izgleda, daje prirodnu boju i odlična je za preko dana. Ova braonkasta nijansa je malo jača i vrlo lako može da se pretera. Čak sam je u par navrata koristila kao bronzer jer je dosta tamna kada se nanese iz više puta. Rumenila su jako postojana, nije mi se desilo do sada da izblede na obrazima. Nikada nisam imala potrebe da ih popravljam koliko god mi šminka stajala na licu. 


Uz rumenilo se dobija i četkica koja je blago iskošena. Iskrena da budem, nikad je nisam koristila tako da ne znam kakvog je kvaliteta. Preferiram veliku četkicu jer mi je tako lakše da ravnomerno nanesem rumenilo.


Druga stvar je hajlajter. Ovo je prvi hajlajter koji sam kupila, i sada mi nije jasno kako sam se šminkala bez njega. Malo je reći da sam oduševljena. Koristim ga prilikom svakog šminkanja, daje predivan sjaj, nimalo napadan. Postoji više nijansi, moja je Golden spice i svakako planiram da kupim i drugu nijansu. 


Preporučujem ga svima, posebno devojkama koje do sada nisu imale puno iskustva sa ovim tipom proizvoda jer se vrlo lako nanosi. Dobijate 5 grama proizvoda i trajaće jaaako dugo jer se vrlo sporo troši. Ja sam ga kupila čim se pojavio, koristim ga skoro svakodnevno i kao da je nov.


Od ova dva proizvoda moj favorit je hajlajter, ali svim ljubiteljima rumenila predlažem da probaju ovo, sumnjam da će se neko pokajati.

Na levoj slici su rumenila (sa leve strane roze, a sa desne braon), a na desnoj highlighter
Koji su vaši favoriti među rumenilima i hajlajterima?

You Might Also Like

15 коментара


  1. Imam oba, i rumenilo i hajlajter i slažem se sa svim što si napisala. Svakodnevno ih koristim, a neverovatno sporo se troše. Odlični su. Rumenilo imam u istoj nijansi, a hajlajter u nijansi NUDE SHIMMER. Love it !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam ih kupila tek onako i oduševila se. Mislim da će im pre isteći rok nego što ću ih iskoristiti, bez obzira što ih stavljam svakog dana.

      Delete
  2. Koji je tacni naziv i rumenila i hajlajtera?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za rumenilo samo pise Aura Blusher, ne piše nijansa.
      Što se hajlajtera tiče, napred piše Glorious cheeks powder blush, moja nijansa Golden Spice.

      Delete
    2. Pise nijansa kao broj ja mislim da je tvoja 858 proveri.

      Delete
    3. Jeste ta, hvala. Nisam bila sigurna da to označava nijansu, pošto i na hajlajteru ima takav broj ali ipak piše i ime proizvoda.

      Delete
  3. joj nadam se da će i nama doći Aura, izgleda da imaju baš super proizvoda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kao što se i ja nadam da će kod nas nekad stići Catrice. :)
      U svakom slučaju, uvek imaš opciju da nađeš šta ti se sviđa na sajtu i da ti to pošaljem poštom. :)

      Delete
  4. Rado kupujem Aurine proizvode i ja imam ovaj hajlajter ali moj je nijansa nude shimmer ,i zaista sam odusevljena!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izgleda da su tim proizvodom oduševili skoro sve devojke. :)

      Delete
  5. Imam ovaj aurin hajlajter i nesto mi se ne svidja :S Mozda ga ne stavim dobro :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ga stavljam aplikatorom na uglove očiju i odličan mi je tako. To koristim svakog dana, a za večernju šminku ga koristim na licu, tu mi se malo manje dopada, ali je solidan. :)

      Delete
  6. wooooooow, highlighter je predivan, predivan!

    ReplyDelete
  7. U Lilly-ju je nedavno bila akcija - kupis nesto od Aure i dobijes poklon. A ja poklone jako volim! :) Tada mi je devojka preporucila hajlajter i uzela sam bas ovaj. Moji utisci su isti kao tvoji - ne znam kako sam se do sada sminkala! :))))

    ReplyDelete

Hvala što komentarišete :)