Impala Liquid concealer

15:42

Impala Liquid concealer je korektor vrlo jake moći prikrivanja namenjen području oko očiju. Prekriva podočnake i zbog efekta hlađenja koje ima u sebi smanjuje tamne krugove. Kako se meni ovaj korektor dopao možete pročitati u nastavku.
 

Počeću od dizajna. Dolazi u plastičnom pakovanju od 6 ml, sa klasičnim aplikatorom. Aplikator se meni nije dopao, pa sam korektor nanosila prstima. Što se prikrivanja tiče, nemam nikakvu zamerku, jer je tu stvarno odličan. 


Ono što se meni nije dopalo kod ovog korektora je njegova gustina. Prilično je gust, tako da kada ga stavite ispod očiju za vrlo kratko vreme se uvuče u bore. Takođe sam primetila da mi je malo isušio taj predeo, koji je već dehidriran. Kupila sam ga kao korektor za predeo ispod očiju, i u tu svrhu ga nikada nisam koristila. Pošto sam u tom periodu imala problema sa licem, ovaj korektor mi je bio savršen za to, jer prikriva odlično sve nepravilnosti. Trenutno ovaj korektor ne koristim, jer je nemam problema sa licem, a za predeo oko očiju koristim drugi korektor koji se za tu svrhu mnogo bolje pokazao.


Ako tražite korektor koji će vam prekriti podočnjake, savetujem da ovaj izbegavate. Ali ako vam je potrebno nešto čime ćete prekriti nepravilnosti na licu, onda je ovo odličan proizvod. Naravno, ima mnogo boljih korektora za to, ali kada sam ga kupovala sećam se da je cena bila jako pristupačna. Tako da ako želite jeftiniji a dobar proizvod, ovo je jedan takav.

Jeste li koristile neke Impala proizvode? Kakvi su vaši utisci?

You Might Also Like

13 коментара

  1. Uglavnom sam koristila olovke za usta i sjajeve. Druge proizvode nisam probala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja imam i pudere, i ne preporučujem ih baš. Jesu jeftiniji ali im je zato i kvalitet niži.

      Delete
  2. Od Impale sam probala samo vodootpornu olovku za usne i imam sve reči hvale za nju. Boja je neka divna bordo, a stavrno je neviđeno postojana. Čula sam da su im tečni puderi dobri, ali nisam probala.
    Ako si u potrazi za dobrim korektorom za podočnjake - probaj NYX HD tečni korektor. Mene je raspametio koliko lepo pokriva i traje, lepo se blenda i - ne uvlači se u borice. Sad me više sramota koliko ga stalno spominjem, ali stvarno ga vredi probati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trenutno mi je favorit Flormar korektor, NYX nisam koristila, duže vreme planiram da kupim taj HD puder, ali kako vidim prvo ću kupiti korektor. Toliko sam čitala o njemu, sad mi i ti kažeš da je super, nema mi druge nego da probam i ja. :)

      Delete
  3. Na sreću nema podočnjake, ali volim da čitam recenzije o korektorima zbog toga što šminkam druge. A za ovaj nikad nisam čula!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni ja nisam sigurna odakle je ova marka, ali imaju prilično kvalitetne stvari u odnosu na cenu.

      Delete
  4. Bas sam skoro otkrila njihov puder i super mi se pokazao, isto je malo jaci i gusci..planirala sam i korektore da probam, pa sad sigurno hocu, jer ih koristim na licu ne na podocnjacima.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam pudere kupila letos ali oba su mi bila previše jaka za leto pa ih praktično nisam ni koristila. Možda će se bolje pokazati tokom zime.

      Delete
  5. Nikad nisam čula za ovu kozmetiku :D a baš mi treba neki korektor za izražene podočnjake, ne znam šta da probam :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moja preporuka je Flormar Perfect Coverage, to mi je trenutno omiljeni korektor za podočnjake. Blag je, a pokriva odlično i nije puno skup. Njime sam oduševljena. Vidim da sve devojke hvale ovaj NYX HD, ali ga nisam još uvek probala.

      Delete
  6. Imam od Imapale tecni puder i to za masnu kozu,koji je meni odlican,jeste gusci,pa ga nanosim sundjercicem,ali nije mu to mana!! :) imam i neku belu olovku za oci,i solidna je!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Definitivno ću se ponovo vratiti njima tokom zime. Svi ih hvale, samo se meni nisu dopali, vredi im dati drugu šansu. :)

      Delete
  7. Ja imam Impala silikonsku olovku za oci u nijansi 5, jako tamna braon, i odlicna je!

    ReplyDelete

Hvala što komentarišete :)