Inglot - Duraline

13:30

Danas je na red došla recenzija o jednoj vrlo praktičnoj stvari. Radi se od Inglotovom Duraline proizvodu. Kako kažu iz Inglota: ''Duraline je specijalna tečnost koja će svaku senku pretvoriti u tečnu formu.'' Dakle, proizvod koji svaku senku ptretvara u lajner.


Počeću od samog pakovanja, koje je vrlo lepo dizajnirano. Staklena bočica od 9 ml na čijem se zatvaraču nalazi i dozer kojim možete sipati proizvod. To mi se posebno sviđa jer mi se do sada nikad nije desilo da preteram sa sipanjem.




Duraline deluje tako što ga sipate na senku koju želite, malo protrljate taj deo četkicom i ona dobije formu gel lajnera koji nanesete tom ili nekom drugom četkicom. Preporučujem da to radite na ivici senke, da ne biste dobili gel oblik od cele senke. To bi trebalo da izgleda ovako:



Nakon nekog vremena stajanja, gel koji ste stavili na senku se osuši, tako da ne morate da brinete da ste je uništili ako stavite previše proizvoda.

Ovaj proizvod je jedan od mojih favorita. Leti sam ga koristila na raznim šarenim senkama, da dobijem lajnere u svim bojama a kasnije sam mu našla još jednu namenu, za koju mi je idealan. Koristim ga na senkama kojima oblikujem obrve. Znam da nije baš namenjeno tome, ali za mene je savršeno iz više razloga. Tako dobijem precizniju liniju, malo lepšu boju i što je najvažnije senka duže traje. Do sada mi se nijednom nije desilo da se skine sama.

Linija senke sa korišćenjem Duraline, tek stavljena (osuši se za par sekundi)

Preporučujem ga svim ljubiteljima lajnera, jer će tako moći da dobiju boju koju žele, kao i svim devojkama koje vole precizno sređene obrve koje ne mrdaju celu noć. Pored toga uštedećete i vreme i živce jer je meni ovaj način popunjavanja obrva retko kad zakazao. :)

You Might Also Like

11 коментара

  1. Nisam imala pojma da ovo postoji,ali sada kad znam prvom prilikom ga kupujem. Odlican post :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Polako ali sigurno dovodimo jedni druge do bankrota. :)
      Hvala :*

      Delete
  2. izgleda li prejako kad se stavlja na obrve? nekako imam osjecaj da bi onda izgledale kao iscrtane markerom :S ja stalno mjesam sjene sa vazelinom ili malo vode pa ih stavljam kao lajner :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne izgleda prejako, čak je prirodnije nego kada su popunjene olovkom. :) Senka se osuši, ne bude vlažna, samo je precizno i lepo nanesena. :) Vazelin koristim u razne svrhe, ali tako još nisam probala, probaću još večeras. :)

      Delete
  3. Gde si kupila i koliko kosta? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. U Inglotu, kod Studentskog trga, ne sećam se cene, ali mogu da proverim sutra pošto idem na faks tu, pa ti javljam. :)

      Delete
    2. Vazi :) Ae proveri pa mi javi, ocekujem odg :*

      Delete
  4. Kakva inovacija :D Pojma nisam imala da tako nešto postoji :) /Lidija

    Nominovana si! :D
    http://goodmorninggorgeouss.blogspot.com/2013/12/liebster-award.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam ga slučajno otkrila. :)
      Hvala za nominaciju, postavljam taj post večeras čim odgovorim. :*

      Delete

Hvala što komentarišete :)