Yves Rocher - Balzam za usne i losion

15:13

Nedavno sam svratila do Yves Rocher prodavnice u nameri da kupim šampon, a izašla sa potpuno drugim proizvodima. Radi se o njihovim losionima za telo i balzamima za usne iz novogodišnje kolekcije.


Ono što se meni najviše dopalo je balzam od čokolade i maline. Miriše predivno i nema ukus, na sreću, inače bih ga pojela minut nakon stavljanja. Usne oboji u blago roze, skoro neprimetno. Pakovanje je klasično, kao i svi njihovi balzami za usne i dobijate 4 grama proizvoda. Još jedan balzam koji sam kupila je takođe iz novogodišnje kolekcije i pravljen je od pistaća. Ja pistaće ne volim, tako da ne mogu da kažem da li ovaj balzam miriše na njih stvarno, ali meni je miris super. Potpuno je belo, ne ostavlja nikakv trag, osim blagog sjaja. Za sada mi se sviđa kako neguje usne, ali videćemo kako će se pokazati kada dođe veća zima.


Druga dva proizvoda su losioni za telo. Jedan je sa mirisom kokosa. Kupila sam ga isključivo zbog mirisa, pravi, čisti koskos i nisam sigurna da li je on iz ove novogodišnje kolekcije ili će ga biti stalno. Koža je posle nanošenja meka, hidrirana i jako mirišljava. Tekstura mu nije masna, već vodenasta što se meni jako dopada jer se brzo upije. Drugi losion je od vanile i spada u ovu novogodišnju kolekciju. Ne miriše na vanilu, čak mi se miris i ne sviđa kada pomirišem bočicu, ali kada ga namažem, miris je mnogo blaži nego kod ovog od kokosa, tako da je jako prijatan. Njega nisam kupila zbog mirisa, a ni zato što mi je trebalo losion za telo, već je jedini razlog to što ima sitne šljokice u sebi. Divne, predivne, najlepše sljokice. :) Kada se namaže one ostanu na telu, vide se ali su diskretne jer su skroz sitne. Ova pakovanja koja sam ja kupila su od 50 ml, postoje i veća, ja sam ovo uzela zbog probe. Sigurno ću kupiti veće pakovanje ovog od vanile, naravno zbog šljokica, i još par manjih sa drugim mirisima koje želim da isprobam, jer su odlični.


Jeste li koristile nešto iz njihove novogodišnje kolekcije? Kako vam se čini?

You Might Also Like

16 коментара

  1. Super si se ponovila u YR. Mene zanimaju cene ovih proizvoda. Ne pamtim kad sam usla u YR radnju u Srbiji. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Po 250 dinara je bio svaki proizvod. Mislim da su svi losioni od 50 ml toliko, imaju baš raznih mirisa. Što se balzama tiče, ovi iz novogodišnje kolekcije u 250 dinara, ali mislim da su ovi koje uvek imaju u ponudi malo skuplji, oko 320, nisam sigurna tačno pošto nisam obraćala puno pažnje na njih. :)

      Delete
  2. Jaoo, bez da sam vidjela već sam se zaljubila u ovu kokos varijantu :). Mada ne bih imala ništa protiv i ovih ostalih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam videla još dosta mirisa i sve bi ih kupila da mogu. :)

      Delete
  3. Imaju li testere ovih balzama?
    Kada sam bila pre desetak dana, njih nije bilo :) Trebalo bi sutra da odem do Ušća i bolje da nisam videla ovaj post! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imaju.
      Čekaj samo da odeš sutra pa vidiš i ostale balzame u kutijicama. :)

      Delete
    2. Idem uskoro i već se plašim svoje reakcije kada uđem u radnju! :D

      Delete
    3. Obuzdala sam se, uzela sam samo balzam kakao narandža i mini kokos losion :))

      Delete
    4. Svaka čast, ja više tamo ne ulazim neko vreme, nisam sigurna da ću moći da odolim svim onim mirisima. :)

      Delete
  4. Obozavam YR kozmetiku i jako mi je drago da ste pisali o njihovim proizvodima.Od novogodisnjih izdanja,probala sam kombinaciju malina i kakao i narandza i kakao.Gelovi za tusiranje su fenomenalni !Koristim priliku da vas obavestim da YR kozmetika u Srbije moze da se poruci preko kataloga,gde su cene mnogo nize.Za sva pitanja,slobodno me kontaktirajte,ja sam se uclanila na samom pocetku i od tada ne mogu da stanem sa isprobavanjem novih proizvoda:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam koristila proizvode za tuširanje, ali ne sumnjam da su odlični. :) Nisam znala za online kupovinu, pogledaću ponudu. Hvala na obaveštenju. :)

      Delete
  5. Ovo je sajt na kome mozete pogledati http://www.avior.rs/

    ReplyDelete
  6. joj jako želim ovu vaniliju <3 preskočila sam zbog šljokica ali sam si naručila hrpu ostalih gelova :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ja sam je samo zbog šljokica kupila. :) Još uvek se suzdržavam da ne kupim sve tamo, ne znam koliko ću uspeti :D

      Delete
  7. Zelim ovaj sa malinooooooooom!! ZEELIM!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trk u Yves Rocher dok još postoji ta kolekcija. :)

      Delete

Hvala što komentarišete :)