Afrodita - Hydra Thermal maska

12:19

Jedna od linija za negu lica, koju proizvodi kozmetika Afrodita, je Hydra Thermal. U ponudi postoje vrlo zanimljivi proizvodi koji obećavaju hidrataciju kože. Linija nije namenjena određenoj starosnoj grupi, pa je mogu koristiti i mlađi i stariji. Pošto volim maske za lice i često ih koristim, rešila sam da to bude prva stvar koju ću kupiti iz ove linije, pa i ako mi ne odgovara nije velika šteta.

Prvo što me je privuko je pakovanje, deluje luksuzno i obećavajuće. Jedno pakovanje je određeno za dva korišćenja mada maske ima toliko da su je mogli podeliti i na tri dela. Što se sastava tiče, na svim proizvodima iz ove linije piše da ne sadrže parabene, parafin i silikone, tako da verujem da to važi i za ovu masku. Evo i slike kompletnog sastava:



Način korišćenja je malo drugačiji nego što sam ja navikla, maska se nanese na lice (pošto je ima dosta u pakovanju ja je stavljam i na vrat, dekolte i ruke), sačeka se 15 minuta a onda se ostatak umasira u lice, dakle nema ispiranja. Evo šta proizvođač kaže: ''NUTRI ACTIVE hidratantna maska predstavlja jedinstveni koncept ekstremne hidratacije kože: Jedinstvena prirodna mineralna voda s dodatom snagom 100% prirodne hijaluronske kiseline omogućuje intenzivno prenošenje vlage u kožu i njeno raspršivanje u dublje slojeve.''

Ranije nisam koristila maske za lice koje se ne ispiraju, tako da sam bila skeptična što se ove tiče. Međutim, kada sam je stavila na lice i sačekala malo više od 15 minuta videla sam da se maska skroz upila, ostalo je samo u onim predelima gde sam stavila previše proizvoda i na delu koji nije dehidriran. Ovo je i dobar test za sve one koji nisu sigurni koliko im je koža dehidrirana, ja sam se iznenadila kada sam videla da mi je sa vrata maska nestala u roku od pet minuta, tako da od tada znam na koji deo treba da obraćam više pažnje. Ostatak maske koji sam umasirala mogla sam da osetim na dodir još nekih 45 minuta, a onda se i to skroz upilo. Maska ne ostavlja sjaj, ali nije ni potpuno mat. Kada pipnete lice nakon nje, osetićete da je masnjikavo iako se ne sija, tako da korišćenje preporučujem uveče, pre spavanja, jer će vam do ujutru koža biti potpuno nahranjena. Za sve one koje interesuje kako sastojci ove maske deluju na kožu, evo objašnjena preuzetog sa sajta Afrodita kozmetike.


Mislim da bi ova maska bila idealna osobama sa suvom kožom, ali ne kažem da ne odgovara i onima sa masnom ili mešovitom, jer hidratacije nikad dosta. Meni je dovoljno da masku koristim jednom nedeljno ili jednom u dve nedelje, jer ne neguje samo tada kada je stavite, već na duže staze. Tokom ove zime sam imala dosta problema sa perutanjem kože i mogu da kažem da je to uspešno sanirano uz pomoć ove maske.

Pošto me je maska oduševila, posle prve upotrebe se našla na malom spisku stvari koje kupujem iznova. Isprobala sam razne maske dok sam tražila jednu koja će se upiti u moju kožu, jer jedino tada imam osećaj kao da je stvarno hidrirana, tako da ovu masku ne planiram da menjam, a pošto mi se ona odlično pokazala nameravam da kupim i kremu ili serum iz te linije, tako da ako je neko koristio bilo šta od toga bila bih mu zahvalna da podeli svoje utiske. :)

Pošto u tekstu nisam imala gde da ubacim još jednu sliku, evo na kraju za one koje interesuje kakve je teksture:


Maska se može naručiti sa njihovog sajta, trenutna cena je 160 dinara jer je na sniženju, inače je 200. Ja svoju kupujem u Liliju, cena je malo viša od 200 dinara.

Jeste li probale neku Afrodita masku? Kako vam se čine?

*Ako želite da budete u toku sa postovima koje objavljujem, zapratite moj blog na fejsu.

You Might Also Like

10 коментара

  1. Od ovih jednokratnih najčešće kupujem one Mullerove, no ov mi zvuči kao nešto što mi treba, kupujem! :D Tereza

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoću i ja Muller ovde, ima svašta zanimljivo i sve mi treba. :))

      Delete
  2. Redovno je koristim, baš sam i ja nedavno pisala o njoj. Sjajna maska.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I mene je oduševila, a kupila sam je tek onako, radi probe.

      Delete
  3. Ma probacu!! :) ubedi me!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I treba! Svima je potrebna, to potpisujem. :))

      Delete
  4. Nisam probala Afroditinu masku, koristila sam Garnier i Nivea maske u kesicama. Meni se baš dopada što se ispira, ja sve maske ispiram. Ja volim jednokratne maske, tako da ću da ovu isprobati :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da se nećeš pokajati, odlično hidrira. :)

      Delete
  5. Deluje mi zanimljivo, a volim i one od Multiactiv-a. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probala sam jednu njihovu, roze kesica je bila, ali kad sam stavila počelo je baš da me peče pa sam isprala. Moraću da probam i neku drugu, čisto da vidim da li je samo do one bilo. :)

      Delete

Hvala što komentarišete :)