Maybelline Color Tattoo

20:36

Iako sam planirala da malo više pišem o preparativnoj kozmetici, danas se ponovo vraćam na dekorativu. Pokazaću vam nekoliko Maybelline color tattoo senki, koje su za kratko vreme postale moje omiljene. Verovatno je većina već probala ili čula o ovim senkama, ali nije na odmet da i ja nešto napišem. :)


Senke su pakovane u staklene teglice sa crnim, plastičnim zatvaračem, ali nigde nisam mogla da pronađem kolika je militraža. Tekstura je kremasta, ali to ne treba da odbije osobe sa spuštenim ili masnim kapcima, jer se ne razmazuje i ne preslikava bez obzira što je takva. Pigmentacija je odlična, boje su baš intenzivne i nije potrebno više slojeva da bi se dobila lepa boja. Ono što se meni najviše dopada kod ovih senki je postojanost. Na kapku  ostaju dosta dugo i ne razmazuju se.


Kao što vidite, ja trenutno imam četiri nijanse i planiram da uskoro dopunim kolekciju. Mada izbor boja nije baš veliki, što je u principu jedino što mi se ne sviđa, postoji još par boja koje želim da imam. Uglavnom ih koristim kao klasične senke, dakle u kombinaciji sa bazom, mada vrlo često crnu iskoristim kao podlogu za neku tamnu senku, jer znam da se neće skinuti tokom večeri.

Još jedna pozitivna stvar je što neke nijanse možete iskoristiti i za druge stvari. Nijansu Permanent Taupe skoro uvek koristim kao senku za obrve, jer je postojanost odlična. Ovu zlatnu nijansu On and on Bronze često koristim kao highlighter. Iako deluje previše zlatno i napadno, kada je dovoljno dobro razmažete četkicom ostane samo lep sjaj, tako da se ponaša kao kremasto rumenilo.

Nijanse: 1. Metalic Pomegrante 2. Timeless Black 3. Permanent taupe 4. On and on Bronze
Ako nekoga interesuju ove senke, sada je pravo vreme da ih proba jer je u Dm marketima sniženje do kraja februara, pa je cena niža za 20%.

Jeste li koristile ove senke? Kako vam se čine?

You Might Also Like

18 коментара

  1. Divne, sve zaboravim zasto ih nisam jos probala...moram ispraviti gresku :) jedno off pitanje, koje sijalice koristis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sad ti je prilika da ih ugrabiš na sniženju. :)
      Ne znam koja je marka tačno, ali su one štedljive, samo moraju da budu od 5000 ili više Kelvina da bi svetlele belo, ove ostale koje imaju manje su sa žutim svetlom.

      Delete
    2. Aha u tome je štos, hvala puno :)

      Delete
  2. Joj prelepe su. Ja sam im do sad odolela, ali ovi tvoji swatchevi me nas mame.

    ReplyDelete
  3. imam sveukupno 6 komada i jako ih volim <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imaš ih skoro sve, ili sve. I ja težim ka tome. :D

      Delete
  4. Ima li uplavoj boji? SVidja mi se sto su intenzivne boje u pitanju! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ima jedna, baš je jarko plava, nju planiram da uzmem, koliko sam videla na netu, još je intenzivnija od ovih. :)

      Delete
  5. Joj,ja imam Pomegranate-DIIIVNA nijansa.Ja je nanesem preko celog kapka,stavim maskaru i to je to.Izgleda fenomenalno.Moze i za dnevnu,ali i za vecernju sminku.Bas su super :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je i moja omiljena, može da se kombinuje uz sve. :)

      Delete
  6. Čula sam da ih dosta hvale pa baš planiram da ih probam :) Boje su super. Samo, ako mi možeš reći, pošto si ih platila?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam sigurna za tačnu cenu, oko 700 dinara su ovako, a na sniženju u Dm-u oko 500. :)

      Delete
  7. Meni su ova sjenila izvrsna i jako ih volim :D

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Ja ih nanosim prstima, ali može i aplikatorom. kada stavljam crnu, koristim Blush četkicu da izblendam.

      Delete

Hvala što komentarišete :)