Still - Maske za kosu

16:55

Poslednji put kada sam pisala o proizvodima za kosu u pitanju su bila Stevan Still ulja. Danas nastavljam sa istom kompanijom, samo je proizvod drugačiji. Radi se o maskama za kosu, zapakovanim u kesice, za jednokratno korišćenje. U prodavnicama se mogu naći tri vrste i danas ću vam reći po nešto o svakoj.


Prva maska, koja mi se najmanje dopala je ona na bazi arganovog ulja. Pošto jako volim arganovo ulje u preparatima za kosu, od ove maske sam najviše i očekivala, verovatno mi se zato i nije posebno dopala. Nakon korišćenja kosa jeste mekana i lako se raščešljava, a što se sjaja tiče, ne mogu da kažem da li ima efekta jer mi se kosa uvek isto sija. Mislim da je ova maska više za nekoga čija je kosa normalna, a ne oštećena, kao moja.



Evo i sastava:


Druga maska je na bazi ulja iz semenki grožđa. Vrlo je slična prethodnoj, čak i po sastavu možete videti da je skoro identična. Ono što se meni veše dopalo kod ove maske je to što je moja kosa malo više mekanija nego kada koristim onu sa agranom. Do sada sam mislila da mi arganovo ulje najviše prija za kosu, ali sam se sada uverila da nije baš tako. Još jedna stvar koja mi se jako dopada je miris, kiselkasto voćkasti, ali se ne zadržava previše dugo u kosi.


Sastav:


I poslednja po redu, ona od koje sam najmanje očekivala, a koja me je najviše iznenadila – maska sa keratinom. Najmanje sam očekivala jer obično ovakve maske nisu imale neki poseban efekat na moju kosu. Međutim, kada koristim ovu kosa je mekana i lako se raščešljava, baš kao i kod prethodne dve, ali je takođe i više glatka kada prođem rukom kroz nju. To je ono što sam ja očekivala od prve maske, a dobila ovom.


Sastav:


Ako još uvek ne znate koji sastojak najviše prija vašoj koži, idealan način da saznate je da probate sve tri maske. Kao što vidite, sastav je skoro isti, u pitanju su nijanse. Jedina zamerka koju bih dodala je količina. Moja kosa nije duga, ali je gusta, tako da mi treba dosta maske. Sa ovih 15 ml nisam uspela da ravnomerno raspodelim po celoj kosi, iako je ne stavljam na koren. Pošto ostalih zamerki nemam, sigurno ću s vremena na vreme nastaviti da kupujem ovu sa keratinom, ali će to biti po dve kesice za jedno pranje.

Jeste li probali neke od ovih maski? Kakva su vaša iskustva sa Stevan Still maskama?

You Might Also Like

7 коментара

  1. Nisam do sad nijednu probala, nemam gde da ih nabavim. :/ A, najvise sam htela da probam ovu sa arganovim uljem, medjutim, verovatno ce biti slaba za moju kosu. :/ Pakovanje je bas malo, volim da stavim dosta, pogotovo na krajeve!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa ja sam kupila u Liliju, ima ih u Dm-u po istoj ceni, ali sam primetila da su u Ideji, Merkatoru i Rodi jeftinije. Pa ako budeš u prilici, kupi tamo. Sad kad je farbana verovatno hoće, ali probaj sa dva pakovanja, možda daje bolji efekat kad se stavi više. Ja sam, nažalost, samo po jedno od svake kupila.

      Delete
    2. Kod nas nema ni Lilly ni DM, a u Rodi kod nas ih nema. :/

      Delete
  2. Mogla bih da probam ovu s grožđem pošto imam farbanu kosu. Baš volim da menjam maske :-)
    p.s. ispravi agran u argan

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja isto, ne pamtim kad sam kupila dve iste kad su velika pakovanja u pitanju. Uvek mi dosade kad ih koristim više od mesec dana. :)
      Hvala što si rekla, ja nisam ni skontala dok sam proveravala.

      Delete
  3. Koristim ovu Keratin masku,i jako mi prija,a jos miris,je divan!! :) Trebalo bi je napraviti u vecem pakovanju!!! :)

    ReplyDelete
  4. Prva maska je i mene razocarala, ali zato druga odusevila. Trecu jos uvek nisam probala. :D A sad cu testirati njihovu cetvrtu masku sa pamukom. :D

    ReplyDelete

Hvala što komentarišete :)