NYX - Love in Paris

17:20

U poslednjih mesec dana skoro i da nisam pisala o dekorativi, a pošto mi je ona mnogo draža, to ću malo promeniti. Danas ću vam pokazati jednu paletu senki, koja je po meni odlična za neku dnevnu varijantu.


Ova linija se zove Love in Paris, a nijansa koju sam ja odabrala je Je ne sais quoi. Paletu dobijate u pakovanju od tvrde plastike, koja se sigurno neće polomiti ako je ispustite, samo se može izgrebati. Unutar pakovanja nalazi se mini aplikator i devet senki toplih tonova. Nijedna senka nije potpuno mat već je pet sjajno, a četiri imaju sitne šljokice koje su gotovo neprimetne kada se nanesu.



Što se postojanosti senki tiče, nije me razočarala. Imam nekoliko NYX paleta, tako da sam znala šta da očekujem. Sa bazom traju celog dana i ne skupljaju se na pregibu kapka. Pigmentacija je takođe dobra, u jednom sloju su malo blaže, dok punu boju dobiju kada se nanesu u dva sloja. U zavisnosti od prilika i vašeg ukusa, možete ih koristiti i kao blaže i kao dosta pigmentovane senke.


Što se sastava senki tiče, u to se stvarno ne razumem, ali evo jedne slike sa njim, verujem da ima onih koji paze na te stvari:


Evo i kako boje izgledaju izbliza:


Cena palete je 980 dinara, a može se kupiti (ili naručiti) u Alexandar Cosmeticsu. Ako ima nešto što vas zanima, a da u postu nisam napisala, recite, pa ću naknadno dodati. :)

Jeste li probali neku NYX paletu? Kako se vama dopadaju?

You Might Also Like

14 коментара

  1. Sviđa mi se ova burgundy nijansa.
    Imam jedan njihov set sa 72 sjene i apsolutno svakom sam zadovoljna, postojane su i ne truse se, što mi je najbitnije. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imam i ja taj set i obožavam ga, za svaku šminku večernju ga koristim. :)

      Delete
  2. Meni je dovoljno da nesto ima Pariz u nazivu pa da odmah pomislim da mi treba i kupim ga, haha. :D
    Ali ova paleta stvarno dobro izgleda. Najvise mi se svidja burgundi i ova druga po redu tamnija braon. Nisam jos probala nista od NYX proizvoda, ali stalno nameravam. U principu ne sminkam se komplet toliko cesto, pa imam dosta proizvoda koje ne znam kad cu potrositi uopste. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imam i ja previse proizvoda, ali ipak kupujem sve što mi padne pod ruku. :D

      Delete
  3. Divna je, divna :) Baš je lepa kombinacija boja a posebno mi se dopada što su ubacili tu burgundi i crnu nijansu da se razbije nude monotonija. Lidija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, da, zato i može za večernje varijante. Dobro, meni ne može jer sam komplikovana, ali kad putujem negde rešim problem sa njom. :)

      Delete
  4. Ja obožavam onu moju Nude on nude, idealna je za svaki dan, čak ima par sličnih nijansi kao ova tvoja :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. I nju sam htela, ali mi više stvarno ne treba. (Reče Jelena i ode da ubeđuje oca da za vikend svrate na Pale da kupim još nešto Catrice).

      Delete
  5. lijep izbor boja, može poslužiti i za večernje i za noćne izlaske :D
    posebno mi se sviđa druga na swatchu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni je ta omiljena, može se reći da sam se zbog nje odlučila za ovu paletu. :)

      Delete
  6. Replies
    1. Jeste, mada moram da priznam da me je pakovanje prvo privuklo. :)

      Delete

Hvala što komentarišete :)