BY DRESSING CASE

Aura Makeup sponge

11:39

Beauty blenderi su odavno poznati svima, a naravno da ni ja nisam odolela, a da ne kupim neke iz drogerija i isprobam o čemu se tu radi. Moram priznati da nisam bila oduševljena onim što sam probala, jer mi se svaki brzo raspao i uglavnom nisu davali rezultate koje sam želela.


Od pre nekog vremena, Aura ima novi sunđer, izmenjenog oblika i materijala. Imala sam prilike da ga isprobam i zbog toga mi je jako drago, jer sam već i odustala od kupovine ovakvih stvarčica, pa bih verovatno i ovaj preskočila.

Sam sunđer je nešto drugačiji od svih koje sam isprobala. Dosta je mekši na dodir, a kada ga nakvasim značajno poraste, što me je oduševilo. Ne upija puder u sebe, pa nema nepotrebnog trošenja. Onoliko koliko koristim kada ga nanosim četkicom, potrebno je i kada ga nanosim ovim sunđerom.

Puder na licu izgleda mnogo prirodnije kada ga stavljam sa njim, a posebno mi je drag ujutru, kada ustanem i moram da se našminkam na brzinu. Od velike mi je pomoći, jer sa njim završim za čas.

Na slici možete videti kakve je teksture, na dodir vazdušaste i meke.


Nakon svakog koriščenja ga odmah operem sapunom, preživeo je dosta pranja, a i dalje je kao nov. Od kada sam ga dobila, koristila sam ga svakodnevno, tako da ga svakog dana čeka voda i sapun, a na njemu se ne može videti da je korišćen, jer se puder u potpunosti spere sa njega.

Ako ste ljubitelj blendera ili želite da probate ovakav tip proizvoda, onda vam preporučujem da potražite ovaj, jer je po mom mišljenju bolji od svih koji se mogu pronaći u našim drogerijama.



Koristite li beauty blendere za nanošenje pudera? Jeste li probali ovaj novitet iz Aure?

You Might Also Like

17 коментара

  1. I meni se jako sviđa :D
    A samo kad se setim da sam bila na korak da kupim original bb....L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne treba ti. Kad ja kažem ne treba, znaš koliko je sati. :D Nisam probala original, ali rekla bih da je Aurin najpribližniji njemu, ovako po izgledu i materijalu.

      Delete
  2. Odlicno. Onaj pre njega je bio katastrofa hvala bogu pa je sad meksi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pre njega nisam probala, ali drago mi je da su promenili. Kakav god da je bio, ovaj je fantastičan i ne treba da ga menjaju nikada. :)

      Delete
  3. Posle tvoje, ko zna koje po redu, pozitivne recenzije, ovo mora biti moja naredna kupovina :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nećeš se pokajati, bolji od njega po drogerijama nema. :)

      Delete
  4. Odlicno, bas me zanimao ovaj blender, hvala na informacijama. Probala sam Ebelinov i Killys, ovaj prvi se brzo raspao, a Killys cista propast, nista ne valja. Obavezno kupujem Aurin :) Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni se Ebelinov raspao brzo i to dva komada. Tako da sam odustala od njih, od sad samo Aurin kupujem. :)

      Delete
  5. Na spisku za kupovinu mi je, inače koristim Ebelinov :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da ćeš se ovim više oduševiti. Bar je kod mene tako bilo. :)

      Delete
  6. Kakav je u poredjenju sa Ebelinovim? :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunđer je boljeg materijala, vazdušastiji je nekako, mekši, u poređenju sa njim Ebeline mi je tvrd. I kada se stavi pod vodu, više poraste. A i mnogo mi duže traje, onaj Ebeline mi se raspadne posle mesec dana, a ovaj je preživeo desetak pranja sapunom i kao da je potpuno nov, nema čak ni fleka od pudera. :)

      Delete
  7. Ja sam kupila originalni pre par meseci i obozavam ga, a ovaj mi se cini da je skoro isti, moram preporuciti dalje ako neko pita, naravno zbog cene pre svega :-) !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mene je od originalnog odbijala cena, ali sad kad sam probala ovaj, mislim da mi original i ne treba, prezadovoljna sam. A do skoro sam bila u fazonu to je čista glupost. :)

      Delete
  8. Super je mališa, bolji nego što bi se očekivalo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, ja nisam očekivala ništa od njega, posebno ne da pišem recenziju o sunđerčiću, ali me je baš iznenadio. :)

      Delete

Hvala što komentarišete :)