BY DRESSING CASE

Flormar lajneri

13:10

Flormar ajlajneri su do nedavno za mene bili potpuno nepoznati. Držala sam se njihovih proizvoda koji su mi poznati i koje često kupujem, pa nije bilo mesta eksperimentisanju. Sve do momenta kada je stigla nova kolekcija, a u njoj zeleni lajner. Baš onakav kakav sam dugo tražila, a nigde nisam nalazila. Nije bilo mesta dvoumljenju, jer je i cena pristupačna pa sam se odlučila da ga odmah kupim.


Prvo što me je iznenadilo je izuzetno precizna četkica. Sa njom bez problema možete naneti debljinu lajnera koju želite, od najtanje, uz ivicu oka, pa do neke malo upadljivije. Postojan je prilično dugo, nije vodootporan, ali se neće skinuti u uglu oka ako vam zasuze od vetra, što se meni svakodnevno dešava u ovom periodu.


Ostavlja punu boju i nakon jednog sloja, pa nema potrebe da povlačite liniju dva puta, a suši se jako brzo, što je veliki plus od mene koja imam spuštene kapke, jer mi se nikad nije desilo da se preslika kada otvorim oko.

Iako sam dosta zahtevna kada su lajneri u pitanju, jer je prava misija naći lajner koji stoji dugo na mojim kapcima, ovom ne mogu da pronađem nijednu zamerku i jako mi je drago da sam ga pronašla i kupila. U ponudi ima još nekoliko nijansi, za ljubitelje zlatnih i plavičastih nijansi. Cena je oko 600 dinara za 3.2 ml proizvoda.


 Drugi lajner koji sam probala nakon ovog jeste dipliner, koji ne spada u limitiranu kolekciju, već je deo stalne postavke. Ovo je klasičan crni lajner, koji nema četkicu, već aplikator.

Vrlo je precizan, jer aplikator ima oštru ivicu, pa se i sa njim može izvući tanka linija. Nešto se sporije suši od prethodnog, pa ako imate spuštene kapke, morate da sačekate malo da se skroz osuši pre nego što potpuno otvorite oko. Nakon što se potpuno osuši postaje mat završnice.


Takođe je nešto slabije pigmentovan od prethodnog, pa ćete možda morati da pređete dva puta preko linije, u zavisnosti od toga kakvu pigmentaciju volite. Na donjoj fotografiji je jedan sloj.

Nije vodootporan, ali je prilično postojan na očima. Neće se skinuti sam od sebe, pa ako negde idete ne morate da brinete da ćete ostati bez lajnera u uglu oka.


Ako ste u potrazi za jeftinijim lajnerima, ili nekim u boji, Flormar ima sve moje preporuke, jer po pristupačnoj ceni dobijete odlične lajnere koji se ne osuše brzo u bočici.


Koji je vaš omiljeni lajner?

You Might Also Like

12 коментара

  1. Replies
    1. Savršen je. Nisam očekivala da bude ovako dobar kad sam ga uzela.

      Delete
  2. Replies
    1. Jeste savršen i zbog boje i zbog samog lajnera. :)

      Delete
  3. Zeleni je prelep a ja imam dve njanse braon i imamo iste utiske. Zaista su odlični :) L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probaću te tvoje, da vidim kako mi stoje. Mada meni sve lepo stoji pa ću verovatno i kupiti. :D

      Delete
  4. Ja sam svocnula sve lajnere iz te linije i na kraju nisam ni jedan kupila jer nisam znala da li su postojani. :D Zeleni je bas lep. :) Hvala na preporuci!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odlični su, ja sam se baš prijatno iznenadila. :)

      Delete
  5. Replies
    1. Kad bi napravili i neki bordo takav, bila bih im zahvalna do kraja života. :)

      Delete
  6. Prelepo izgledaju, posebno zeleni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zeleni je odneo ubedljivu pobedu, svima se sviđa. :)

      Delete

Hvala što komentarišete :)