BY DRESSING CASE

Trenutni favoriti

14:42

Osoba sam koja leto ne podnosi. Visoke temperature u meni ubiju želju za svim, a posebno za šminkanjem. Mazalice za telo i lice zamenim onima sa zaštitnim faktorom, u kojima ne uživam, a koje su moranje. I zato, čim počne jesen i Celzijus smiri doživljaj, počinjem i ja da uživam u šminkanju i mackanju, pa na sebe stavim sve moguće i nemoguće samo da nadoknadim ono što sam propustila tokom leta.


Kada je nega lica u pitanju, ponovo uživam u čarima Dr. Hauschka kozmetike, a trenutni favoriti su mi krema od matičnjaka i tonik za lice. O kremi ćete čitati detaljnije u postu koji pripremam, tako da ću samo reći da je odlična za kombinovanu kožu. Dovoljno hidrira, a ne masti. Tonik je moj večni favorit i uživam u prskanju istog, mnogo više nego što je potrebno. Koristim ga na čisto lice, nakon umivanja, da se osvežim u toku dana, a i nakon šminkanja, kako bi puder u kamenu lepo seo na lice.


Omiljena stvarčica za kosu ovog meseca definitivno je Phyto Keratin krema. Već vidim da ćemo se družiti dugo, dugo, jer je ovo jedan fantastičan proizvod, uz pomoć kog kosa ostaje zdrava uprkos korišćenju pegle i figara. Pored njega, najdraži proizvod ove jeseni su svakako Macadamia farbe, koje sam počela da koristim na sredini meseca, a o njima detaljnije možete čitati u ovde.


Obzirom da proizvode za negu tela ovaj put ne mogu da ubacim u favorite, jer sam stalno menjala i nisam se zadržavala na jednom, prelazim na dekorativu, koje ima najviše.

Tokom leta se nisam uopšte šminkala, pa sam počela da mislim da zaboravljam kako se to radi. Zato se sada šminkam svakodnevno, sa velikim uživanjem. Trenutno omiljeni puder bio bi Bourjois Air Mat, a zašto ga toliko volim možete pročitati ovde.  Pored njega puder u kamenu ne koristim, ali zato kad uzmem hajlajter, ne znam da stanem. Sa osmehom na licu mašem četkicom levo, desno, gledajući kako se sve više i više presijava. U tome mi je uglavnom pomagao Aurin tečni hajlajter, koji često znam da iskoristim i kao bazu za hajlajter u kamenu, kada je večernja šminka u pitanju.


Što se očiju tiče, tu ne znam šta bih pre navela. Svakodnevno sam menjala i u sve sam zaljubljena. Redom bi to nekako bilo ovako. Sigma paleta prilikom svakog šminkanja, a onda crveni, zeleni ili crni lajner, u zavisnosti od raspoloženja.



Nakon toga na red dolaze karmini. I tu mi je teško da se odlučim, ali NYX Abu Dhabi koristim svakodnevno, a pored njega tu je i Bourjois broj 30, još jedna nijansa prikladna za sve prilike.


Jeste li probale neke od ovih proizvoda? Koji su vaši favoriti?

You Might Also Like

15 коментара

  1. NYX tecni ruzevi su predobri, ovu nijansu nisam probala, ali verujem da je odlicna kao i vecina ostalih. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ona mi je čak i najbolja, najmanje se skida, a kada se skine to je ravnomerno skroz. :)

      Delete
  2. Super ti je blog.Samo jedna maaala zamerka.Meni mnogo znaci a i mojim prijateljicama kada pored proizvoda o kojima je napisana recenzija pise i cena proizvoda i gde moze da se kupi,ima li ga u Srbiji ili mora da se nabavi u inostranstvu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obzirom da u 99% slučajeva pišem o proizvodima koje imam dugo, ni sama se ne sećam cene. Ali mislim da skoro svaka prodavnica sada postoji i online, pa uvek možeš da proveriš pre kupovine. A što se nabavke tiče, ako nema kod nas to naznačim, sve što nije naznačeno kupujem ovde ili poručim preko neta, ali onda i to napišem, gde sam poručila. :)

      Delete
  3. Odlični favoriti. Još uvijek nisam isprobala ništa od Dr. Hauschke a stalno mi je nešto na wish listi. I jako me mami phyto krema. Kakav joj je miris?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uh, jako je teško opisati ga. Sladak je, ali toliko blag da se posle par minuta na mojoj kosi više uopšte ne oseća.

      Delete
  4. Jao, Phyto krema za kosu mi je sad tiha patnja ( ko mi je bio kriv što sam se razbolela :) :D

    ReplyDelete
  5. Meni je jako interesantan Air Mat puder :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. On je odličan, ne mrda sa lica celog dana. :)

      Delete
  6. Od Hauschke imam puder, ruz, odstranjivač sminke i mini losion i od svega mi se najviše sviđa samo puder.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Od svega toga sam ja samo losion probala. Nešto nikad nisam obratila pažnju na njihovu dekorativu, baš ću probati taj puder, nisam ni tester probala do sada.

      Delete
  7. Stalno se nesto dvoumim da li da uzmem ove iluminatore i uvek ajd danas ajd sutra i nikad ih ne uzmem, ai sada cu stvarno morati :) :D

    ReplyDelete
  8. Moram priznati da nisam probala nista od tvojih favorita, ali neki proizvodi su mi okupirali paznju :).

    ReplyDelete
  9. Nemam ništa od spomenutog ali bih voljela probati nešto od Dr. Hauschka preparative :)

    ReplyDelete

Hvala što komentarišete :)