Bioten - Vlažne maramice

11:53

Znam da nema mnogo poente pisati zaseban post o vlažnim maramicama, ali ovo je jedan od onih proizvoda koji me toliko oduševi, da ću napraviti izuzetak i napisati par redova o tome. Isprobala sam nekoliko Bioten stvari, od kojih mi se neke i nisu preterano dopale, ali na sreću ima onih koje volim i kojima se redovno vraćam.


Pakovanje ovih vlažnih maramica sadrži 20 komada i cena varira od radnje do radnje. Uglavnom se kreće se od 160 do 220, koliko sam ja primetila. Pored zelenih, koje ja kupujem, a koje su namenjene kombinovanoj koži, tu su i ljubičaste – anti age, kao i roze – za suvu i osetljivu kožu, čini mi se. Ja sam se zadržala na ovim zelenim, koje sam prve isprobala.
Maramice su pogodne za područje oko očiju, a namenjene su skidanju šminke i čišćenju lica. Ne sadrže parabene kao ni veštačke boje. Imaju ekstrakt dunje koji je, kako kažu, 100% prirodan.


Postoje tri razloga zašto su se meni ove maramice dopale i zašto bih preporučila kupovinu istih.
  • Prvi je skidanje šminke. Pošto sam po tom pitanju malo komplikovana, hoću da to traje što kraće jer me iskreno smara, tražim stvari koje su dovoljno delotvorne. E, upravo takve su ove maramice. U jednom potezu skinu čak i crnu senku, a ne razmažu je oko očiju.
  • Drugi razlog je čišćenje lica. Ne znam kako bi se pokazivale zimi, mada tada ni nemam potrebu da više puta u toku dana pređem maramicom preko celog lica. Pošto tokom leta ne koristim puder preko dana, jer ne volim da imam osećaj da se on skinuo zbog toplote, onda imam naviku da vrlo često očistim lice maramicom kada nisam kod kuće. Ove su mi se za to pokazale odlične jer ne ostavljaju lepljiv osećaj na licu.
  • I treći razlog bi bila cena. U Ideji ih plaćam 160 dinara, ali sam ih do sada možda samo jednom kupila, a da nisu bile na nekoj akciji (uglavnom 1+1). Dakle, za 160 dinara dobijate dva pakovanja, što ih čini vrlo jeftinim.

Potrudila sam se da ovaj post bude kratak i da sa vama podelim ovu stvarčicu koja me je oduševila i koju koristim već par meseci. Inače, sada je akcija u Merkatoru i Ideji, gde uz jedne kupljene dobijete druge gratis.

Jeste li već koristile ove vlažne maramice? Koji Bioten proizvod mi preporučujete, pošto želim da isprobam još neki?

You Might Also Like

6 коментара

  1. Dopada mi se kako zvuče. Verovatno ću ih probati, pogotovo što je akcija 1+1, a odlična su i za putovanja. :)

    ReplyDelete
  2. Ipak si otrčala po njih? :) Slažem se da su super, mada ja više volim one roza zbog tipa svoje kože. Lidija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Otrčala i kupila 4 pakovanja, sad imam maramica za izvoz. :)

      Delete
  3. Imam ljubičaste i mada ne praktikujem čišćenje lica sličnim maramicama, primetila sam da su efikasne i da ih je zgodno imati u torbi, u različitim situacijama :). Od Biotena preporučujem kreme za lice i program za negu tela, posebno onaj sa anticelulit preparatima - ne toliko zbog umanjenja celulita, koliko zato što divno neguju kožu :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ljubičaste sam i ja kupila, ali ih još nisam otvorila. Kremu za lice kupujem čim potrošim svoju, ovo za celulit već imam, a što se ostalih mleka za telo tiče, kupiću u nekom sledećem životu, pošto ih trenutno imam preko 20 i rešila sam da se suzdržim do daljnjeg. :D

      Delete

Hvala što komentarišete :)